Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniukaaaaa, kaitaufajnaaaaajjjj :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, su ikurtuvem :) 

man darbe nesamones, bet kazkaip ryte pasidziaugiau labai grazia ir didele egle prie VDU. Net sustojau pasigrozet mirksinciom lemputem :) 

Atsakyti

Prie VDU eglę ir aš nužiūrėjau, kad gražesnė nei Vilniaus :D  Tikra ji ten, ar ne?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 19 gruodžio 2018 - 12:47

Tikra, man atrodo. Kiek mano atmintis neša :D 

Atsakyti

Liniuka - ale tu raz dva ir viską nuveiki, nei daug šnekų, nei dejonių, net su skaudančiom galūnėm. Ar namučiai jaukūs, palyginus su anais?  O, prašysimės į svečius, kai bus jau tau sveikiau ir laisviau :D.

Aš irgi Niumos parodyta egle pasidžiaugiau :). Ir namie pasidžiaugiau. 

Katuk, suprantu tave, kai jėgų nėra, tai ir ne iki džiaugsmų. Tai bent ramiai pasidžiauk, kad ramiai gali pagulėti ir niekas nepasikars, namie nėra mažų daug reikalaujančių ar sergančių vaikų :). O profesorė ir diagnozė tave jau ištiko ar vis dar ne?

Atsakyti

Liniuka, su įkurtuvėm!

Tikrai neįsivaizduojamai griet persikraustėt. Prisimenu, lyg sakei savaitgalį pradėsit pakuotis. :hm:

Kur čia niuma tą eglę rodė? Ir aš noriu pamatyt.

Atsakyti

Liniuka, kad jaukiai jums gyventųsi ten :4u:

Atsakyti

FB pas save įsikėlus video, tai tik draugai mato. Įkėliau į mūsų kambariuką. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 gruodžio 2018 - 14:27

profesorė ištiko,

ale bet kažkaip nepateisino mano vilčių :D

ir bendram kontekste kažkaip net gėda pasidarė, kad skundžiuos skundžiuos, o iš tikro tai nėr dėl ko

žodžiu, papasakojau aš jai visą savo gyvenimo istoriją, ir ji nusprendė, kad jungiamojo audinio ligos man nėra, nors požymiai ir kaip ir yra, todėl reikėtų nuolat stebėti, ar neapsireikš rimčiau.

o šiuo metu man greičiausiai tiesiog įsisenėjęs uždegimas (sąnarių), reikia pagerti prieuždegiminių bei pasireabilituoti, t.y .palankyti kineziterapijos užsiėmimų ant gimnastinio kamuolio.

bet tai viskas man taip kažkaip paspėliojimo stadijoj atrodo.... t.y. galbūt yr o gal ir nėr, gal kada dar bus, gal nu oto ir praeis, arba ne...

aš tikuosi, kad nuo to savijauta pagerės, nes jeigu ne tai :B :B :B :B

Atsakyti

man prasta savijauta dėl to,kad merino spalvos neišsirenku  :unsure: pradėčiau megzt-kaipmat pagerėtų :D​ 

Atsakyti

Olaiva, matyt per daug spalvų turi. :P

Turėtum 2, greit išsirinktum.

Atsakyti

mane irgi karts nuo karto istinka ta bloga "NEZINAU KA TOLIAU MEGZT "  savijauta. pasiblaskau ir vel mezgu sau brangiausiajai .  siemet kepure pirktine issitraukiau.  reiktu gal kokia  plona nusirakaliot .  turiu   net tris  . kai as kepuriu labai nemegeja , tai  DAUUUUG :)

Atsakyti