Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: Šiandien, rytoj, poryt.... o tada jau ATOSTOGOS  s010.gif

Pirmadienį pabaigiau Redy "pusbrolį" iš burokėlinio tvido, bus Rūtai po egle  :) Vakar taip norėjau megzti ką nors malonaus ir paprasto ir taip rankos nekilo pradėti Aušros RUDĄ megztinį, kad iš to nerimo nusprendžiau, kad noriu tėčiui Kalėdoms kepurę padovanoti  :rolleyes: taip gerai ir relaksuojančiai pamezgiau gražios spalvos mezginį  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas 

Katukui ir. visoms kam reikia  :4u:  

Kaip už... ta tamsa  :frusty: 

Atsakyti

Pirmadienį pabaigiau Redy "pusbrolį" iš burokėlinio tvido, bus Rūtai po egle  :)

O jai per daug nebus :bigsmile: ? Juk "antrą dublį" irgi Rūtai mezgei :hmm: ? Ar atidavei nesulaukus Kalėdų :D

Atsakyti

O jai per daug nebus :bigsmile: ? Juk "antrą dublį" irgi Rūtai mezgei :hmm: ? Ar atidavei nesulaukus Kalėdų :D

Neatidaviau dublio, irgi po egle bus.  :rolleyes:  

Atsakyti

Aš savo dukorm žinot ką po egle padėsiu :D  po 5 papildomas vairavimo pamokas

Atsakyti

Aš tą patį, ką Nitė pagalvojau :). Nuskilo Rūtai tokią mamą turėt ♥. Katukas irgi neprastai varo :).

Atsakyti

Aš tą patį, ką Nitė pagalvojau :). Nuskilo Rūtai tokią mamą turėt ♥. Katukas irgi neprastai varo :).

Svarbu kitų dukrų pavydo nesukelt :lol: kad dovana labai didelė  :rolleyes: nes pvz mano mažiukas buvo pernai labai susirūpinęs mamos gerumu :hmm: nes gavau tik mažą dėžutę  :hihihi: 

Atsakyti

Nite , as kaip tavo maziukas, galvoju ar nepermaza dezute dukrai dovanu bus .  :hihihi:

Atsakyti

Laba diena,

Kapseika, pasirodo, mano bernai tiesiog pagal mėgstamą dainą susiranda youtube tutorials ir ten jau yra parodyti klavišai ir ką po ko spaust reikia. Yra ir spalvom, yra ir tikrom rankom.

Klausykit tortų meistrės, kuris tortas lengviau pagaminamas, o jei panašiai, tai kuris labiau šokoladinis - Juodas miškas ar Velnio maistas ir kuris patiko labiau. NOriu naminį labai šokoladinį gamint. Ir dar įdomu, ar pavyktų niekad negaminus :D

Dar klasuimas vilnietėms, gal žinot kokias dailės mokyklas ar būrelius, kur paauglius tokius paaugusius keturiolikmečius priima nuo nulio pasimokyti. Bando šitas mūsų vidurinis kažkokius neartus dirvonus atrast, Kalėdoms dovanų pieštukų užsisakė :blink: Vos iš klumpių neišvirtau.. :D

O Rusnė, iki pernai tikėjusi Kalėdų seneliu ir dar šiemet tokia betikinti, bet jau abejojanti, vakar paklausė, ar gali ir ji po egle padėt dovanas :blink: :D

Šiemet turėsim Kalėdoms svečių iš Afrikos, tai laikom kumščius, kad ir sneigo turėtume :D

O šiaip tai tiek darbų, ypač tvarkymo, kad nesinori net pradėt... Tik sėdėt ir žiūrėt..

Atsakyti

Nite , as kaip tavo maziukas, galvoju ar nepermaza dezute dukrai dovanu bus .  :hihihi:

Dar spėsi numegzt didelį šaliką ir į jį suvyniot mažą dėžutę :D

Atsakyti

Dar spėsi numegzt didelį šaliką ir į jį suvyniot mažą dėžutę :D

didelio silto saliko tai nori :)  kaledu senelio prase. ale   as nenumegsiu  tokio uzsakymo :)   siltas tai su vilna turetu but, o jai viskas  kanda, net rogutine  merino vilna :)  but bruolis  pastatytas, tai nubruzinciau bent is medvilnes. ai, uzteks  mazos  dezutes.  dar puzzle uzsakiau sitiems dviems mazyliams :D zaidzia vaikai tas tukstantines deliones  vakarais  :) 

Atsakyti

Oi apie mamos gerumą prisimenu, kaip Miglė buvo susirūpinusi vienais metais :D  kai po egle radau čekį į Druskininkus. Sakė visi gavo dovanas, o mama buvo bloga ir senis jai nieko neatnešė, nes kelialapis tai visiems :D  Aišku senis irgi po to suprato, ką padarė :B

Nei rankyčių, nei kojyčių, bet užtat jau naujuos namuos :wub:​ 

Atsakyti