Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, dabar tai aš kepu gana mažai :), visgi cukrus, miltai - nesveika :). Bet kaip labai mėgsta vis ką naujo, taip ir kepime. Šiaip galėčiau pirkinių sausainių nusinešti, bet man PATINKA, nusinešti savų...  Beje, Moters žurnalo FB, kurį netyčia palaikinau, stebuklingai laimėjau "Sezoninių skanumynų" knygą  :wub:. Kokia ji man graži ir teisinga, tiek mėgavausi iir Fotopastelės foto, ir sveikesnių pyragų aprašymais. Olaiva, matei ją? Gal turi? Jeigu ne - užsiprašyk  Kalėdų senelio :4u:. Jeigu ušvardinčiau, kiek dar visko planuoju iškept iki sausio 3 d, - pakrauptumėt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 gruodžio 2018 - 21:59

Pasirodo zuviukas su ikriuku :) nupaparacino mane per vaiku eglute su mano daiGtu :) Matot- tikrai nesioju :) ir šiltas ir net tam renginy begiojant paskui zuviuka savo buvo per siltas :)

Priedas  234C7D49-AC72-405C-9C0B-A7F0967DC26A.jpeg   146,47KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena, dabar tai aš kepu gana mažai :), visgi cukrus, miltai - nesveika :). Bet kaip labai mėgsta vis ką naujo, taip ir kepime. Šiaip galėčiau pirkinių sausainių nusinešti, bet man PATINKA, nusinešti savų...  Beje, Moters žurnalo FB, kurį netyčia palaikinau, stebuklingai laimėjau "Sezoninių skanumynų" knygą  :wub:. Kokia ji man graži ir teisinga, tiek mėgavausi iir Fotopastelės foto, ir sveikesnių pyragų aprašymais. Olaiva, matei ją? Gal turi? Jeigu ne - užsiprašyk  Kalėdų senelio :4u:. Jeigu ušvardinčiau, kiek dar visko planuoju iškept iki sausio 3 d, - pakrauptumėt :D

varčiau,bet jau kitko užsisakiau pas kalėdauską ;)

Atsakyti

Restar - labai gražiai surašei :wub:  labai daug kas  priklauso nuo požiūrio ir suvokimo kiek Daug turi :) tik gaila kad tas daug pasidaro DAUG po tam tikrų ne visai teigiamų patirčių... aišku labai gerai, kad aplamai pasidaro. aš kažkaip daug džiaugsmo susirenku taip pat iš mažų dalykų. man tos lepmutės languos ir kepinių kvapas, bei mandarinai... labai greit sukuria šventes :D net ir miegantis mano ciucikas ir po namus bėgiojantys vaikai su kalėdiškom kojinėm jau įneša cinkelio :D

aš tai pirmi metai, kai noriu kažką ypatinga padaryti šventiniam stalui. bet bijau kad nesigaus :( 

Atsakyti

O kodėl turėtų nesigauti? Nebent macaroonsus planuoji :D. Aš tai neplanuoju nieko labai ypatingo, tik tai, kas man tikrai skanu, ir ką vaikai valgys. Ir galvoju, kad taip kas man duotų drąsos visur kitur, kiek aš jos ir pasitikėjimo turiu maisto gaminime :) - niekada nemanau, kad nepasiseks, nors visko pasitaiko. O kitur metų metus kažko galiu norėt ir nepradėt dėl nesėkmės baimės...

Džiūsta biskočiai - panašu, kad tikrai puikūs bus  :wub: .

Atsakyti

Pamezgiau, ryšius ir siūlus :)

Laaaabai vykęs renginys, geras ir naudingas. Liko du.

Manęs renginiai ir diskusinės vakarienės nevargina.

Žuviuk, kokia tu graži su ikriuku  :wub: 

Restar, sakai,sveikesni pyragai? Ryt iškepsiu VELNIO MAISTĄ. Sveikutuką.

Atsakyti

Labas, rytas,

Velnio maistas iš tų, kur ir man labai skanu :).Ypatingoms šventėms tortai turi būti ypatingi skanūs ir dzin jų nuodėmingumas. Bet šiaip sezoniniai pyragai labai faina. Aš ir šiaip visuose pyraguose mažinu cukrų ženkliai, bandau miltus keisti. Toje knygoje bus daug erdvės naujiems patyrimams be didelio galvos sukimo :).

Vakar jau ir eglutė papuošta buvo ♥.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš tai vis stengiausi išlaikyti, kad eglutę puošiam jau visai netoli Kūčių, prieš tai susitvarkom namus. Bet šį savaitgalį manęs nebuvo, tai vaikai jau papuošė. Gerai, kad bent tą spintelę, ant kurios pastatyta eglutė, sutvarkė.

Kokį kiekį sniego šįryt nuo mašinos nukasiau :blink:. Nuo sekmadienio pavakario stovėjo, prieš pat pradedant snigti pastatyta. Gerai, kad purus, neprišalęs.

Aš tai nemėgstu nei kepti, nei šiaip gaminti, ypač, kai reikia ką nors sugalvoti kur nors neštis. Nors jei pavyksta ką nors pagaminti, tai būna labai smagu neštis savo gamybos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 gruodžio 2018 - 08:25

Kerpena, ar dar mažai tau talentų? :D Paliko ir kitoms nors kiek :).

Man vyras per naktį pakrovė akumuliatorių, tai ta proga ir mašiną nukasė  - šventė :). Būdavo laikas, kai rytais dažnai eidamas man ją paruošdavo, ypač, kai vaikus į darželį reikėdavo tįsti, net kokius 3 iškart :). Atrodo taip viskas seniai buvo, beveik net pamiršau, kad tai buvo tiesa...

Atsakyti

Restar, tavo pamiršta tiesa pasaldino man kavą  :4u:​ 

Atsakyti

Rimtai neprisimenu turėjusi 3-ijų darželinukų vienu metu... Tik metus ir buvo. O vakar mano mažoji darė vakarienę šeimai - virtinukus. Ir visą laiką šnekėjo (aš sakau - lepsėjo, bet gal čia tarmiškai, ne visi supras :) tarsi kokia jutūberė, tarsi kažkam aiškintų, kaip reikia viską daryti. Kokias 5 min net pafilmavau, o vaikyti, ko prišnekėjo. Pvz - "nepalikit vaikų vienų su tešla, nes ne vaikai bus kalti, vaikai yra vaikai, o jūs patys, jeigu teks valgyti virtinukus su žemėm ir panašiai :).".

Atsakyti

man smagu, kai pasakojat apie savo šventinius pojūčius :wub:

aš namus irgi puošiausi, ir  visokių instaliacijų ir šiaip, turėjau įsivaizdavimą, ieškojau priedų, ale bet ne viską radau, ko norėjau...ir sniego gausa nuteikia visai maloniai... ir dovanų neturėjimas neerzina :D ir net tai, kad žlunga šeimyninis kalėdinis suėjimas...

bet man jau keli metai iš eilės tas periodas būna fiziškai nemalonus. t.y. amžinas nuovargis, kai pabundi jau pavargus, kojų rankų sunkumas, tokiu metu galvoj tiek visko galvojasi, bet fiziškai kiekvienas judesys yra prievartinis, stumiamas ir panašiai. ir dar tas dienos trumpumas, kai iš esmės grįžti namo tik pamiegoti.

betbetbet.

viskas bus gerai.

Atsakyti