Aš nuo dantistės iki pašto prasiėjau su puikia nuotaika. Ir eidama supratau, iš kur mano kalėdinė nuotaika (Kas atsimena, tai aš ne mėgėja kalendorinių švenčių, amžinai užsikasus prieš jas ir nei kiek nesidžiaugiu., bet po tėčio nelaimės prieš Kalėdas, kurios buvo tragiškos, nusprendžiau, kad visas kitas ateinančias, kai nelaimių nebus - švęsiu nebambėdama. Tai antri metai tai ir darau) . Visgi pagrindas man yra - nepakliūti į gatvių ir parduotuvių kamščius, neįsivelti į dovanų paieškų maniją, tada nesu pervargusi ir išbalansuota. Nepervargti padeda darbų, pirkinių išankstinis pasiplanavimas. Na, o šventę labai kuria daug lempučių, truputis dekoracijų, sausainukų, kažkur pamatyta žvaigždė lange, ir - sniegas
. Kaip visgi gražu baltos Kalėdos
Visko neišvardinau dar, bet linkiu kiekvienai rasti savo ramybę, kad ir tarp daugybės reikalų. Štai didžioji choristė susirgo, o man padaugėjo ramybės, nes nebereiks ryt plėšytis per 2 renginius tuo pat laiku.
Na, visgi einu kokių biskočių ir avinžirnių iškepsiu tam vienam rytdienos renginiui
.