Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, kaip sekasi? namus šventėms pasiekt žadi?

Visai gerai, taip pat sakykim, buvau nusiteikus ir rimčiau :)

Žadu siekt,jau paskutine savaite man cia, paskui dar teks pavazinet, bet jau rimtasis darbas bus nuveiktas.

Aišku susitaikius, kad namuos generalines nepadarysiu ir kalakutų neprikepsiu, o gal ir prikepsiu, bet neplanuoju  😁 Vyras išejo atostogų, gal bus padaręs generalinę kartais, dulkiu siurblį sudegino ir jau nupirko kitą, reiskia kažką veikia 😀

Atsakyti

Kartais vyrai moka nustebint. :)

Džiugu, kad nuotaikos neblogos.

Atsakyti

Šarange, faina, kad šventėms jau į namučius ♥. Aišku, kartais ligoninėj ramiau, bet namų sienos gi irgi gydo.... Mano vyras irgi kai tik paima siurblį, tai vis jam kas nutinka....

Ta mano draugė natūralistė, kaip ir aš :) - kuo mažiau intervencijų bereikalingų. Uždėti dabar vaistai ant dviejų pakrapštymų. Vėl kankins jau tik sausio vidury. Gana lengvai prasisukau ir dar be piniginės palengvinimo :).

Atsakyti

Viliui penktadienį 2 val kanalą plombavo. Su visais gydymais 70 pinigų sukainavo. Nelabai vaikiškai. Nuo rugsejo gyde, tuo laiku nereikejo moket.

Priedas  received_382497755655748.jpeg   96,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

laba :)

Tyliu tyliai :)   

Biškutika megzteliu ir bais džiaugiuos mūsu sekta :)

gali atateit išeit, paskaityt, nekalbet, kalbet... kai nori grižt...    visad jauties kaip namuos :)

liniuka aciu uz ikvepima gaminti redi- si kart pagal visas taisykles :) jau rankoviu dali priejau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 18 gruodžio 2018 - 19:13

Labai noretinas

Priedas  chanelblue0DSC00518_medium2.jpg   225,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  chanelbllues1_1_medium2.jpg   245,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks niumos vaikinas jau didelis. Ir kaklas gerai atrodo ir tinka prie vaikino. :) 

Šiandien dar vieną koncertą atbuvau. Po sporto taip skauda kojas ir šiaip jaučiuos pavargus, tai taip paverkt noris. O dar visokių "iki Kalėdų "  darbų pilna.

Priedas  IMG_20181218_180447.jpg   198,19KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20181218_203834.jpg   139,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 gruodžio 2018 - 20:39

Aga, čia tas pats paauglėjantis. Ir man jau didelis jis  :wub:​ 

Atsakyti

jergau, kiek sniego   :blink:  :blink: 

kaip džiaugiuos , kad tuoj tuoj nustos diena trumpėt. Fiziškai nepernešu tamsos, tiesiog visiška bejėgystė, vos ne iki verkimo... Vakare susijungiu šviesas, bet , kad pačios dienosšiemet  tokios visiškai neišauštančios   :oh:  :cray:  visiems sakau, kad, jei  būtų ištrėmę mane į pačią šiaurę, pirma būčiau numirus..Gal ne nuo šalčio ir alkio, bet nuo tamsos -tikrai...

Atsakyti

Aš nuo dantistės iki pašto prasiėjau su puikia nuotaika. Ir eidama supratau, iš kur mano kalėdinė nuotaika (Kas atsimena, tai aš ne mėgėja kalendorinių švenčių, amžinai užsikasus prieš jas ir nei kiek nesidžiaugiu., bet po tėčio nelaimės prieš Kalėdas, kurios buvo tragiškos, nusprendžiau, kad visas kitas ateinančias, kai nelaimių nebus - švęsiu nebambėdama. Tai antri metai tai ir darau) . Visgi pagrindas man yra - nepakliūti į gatvių ir parduotuvių kamščius, neįsivelti į dovanų paieškų maniją, tada nesu pervargusi ir išbalansuota. Nepervargti padeda darbų, pirkinių išankstinis pasiplanavimas. Na, o šventę labai kuria daug lempučių, truputis dekoracijų, sausainukų, kažkur pamatyta žvaigždė lange, ir - sniegas  :wub:. Kaip visgi gražu baltos Kalėdos :wub:  Visko neišvardinau dar, bet linkiu kiekvienai rasti savo ramybę, kad ir tarp daugybės reikalų. Štai didžioji choristė susirgo, o man padaugėjo ramybės, nes nebereiks ryt plėšytis per 2 renginius tuo pat laiku.

Na, visgi einu kokių biskočių ir avinžirnių iškepsiu tam vienam rytdienos renginiui :)

Atsakyti

Restar, bet kai paklausau, kiek tu visko kepi tai nepanašu, kad neužsikasus darbuose. :) aš net iš pavadinimų nežinau, kai ko, kas per daiktas.

Labai įdomiai nutiko telefonui. Atsinaujino sistema ir dingo visi garsai - skambinimo, žinučių. Ne tai, kad nustatymai nusimušė, jų iš vis neliko telefone. Skambėjo kažkokiu baisiu tonu, net išsigandau pirmą kartą išgirdus. Dabar sūnus įrašė tuos garsus, tai vargau, kol susitvarkiau nustatymus.

Atsakyti

Po šitų Kalėdų gal ir aš nebebambesiu....  :rolleyes:​ 

Atsakyti