Negraužia šita. Visai visai.
ko gero šita, kiek nuotraukoje įžvelgiu, bet gali būt ir pasikeitę atspalviai. Realybėj buvo tamsesnė, nei man dabar rodo, bet gali būti, kad tik ekranas foto iškreipia.
nė akimirkos nesuabejojau, kad ši
Ale kaip gerai viena kitą pažįstat!
Ačiū už patarimus. Bandysim nebandytą brioche ;) kažkada.... dar mamos kepurė nebaigta. Reik per savaitę jau damušt....
nė akimirkos nesuabejojau, kad ši
Abelo, megzk iš tu pačių kaip kiepka, viskas bus gerai su tuo saliku ;) jeigu ką dar turiu 😁
Sveikos
Mochera ir man nedidele drauge, nei ten graužia nei ką, bet matyt, man per gera 😀
Šarange, kaip sekasi? namus šventėms pasiekt žadi?
Aš tuoj pėdinsiu pas dantistę... be didelio noro, nes mano bendrabučio laikų draugė mano, kad aš labai kantri ir neleidžia man vaistų, o aš nekenčiu gręžimo, nes tiek įsitempus būnu, kad tuoj skaudės, kad....
Restar, o ko vaidini didmotere ir neprasai nuskausminamu? As kazin ar nors koki danti tvarkius dabar be nuskausminamu. Uzteko to 'malonumo' vaikystej. Dabar visu prasau is karto suleist vaistus.
Turiu kazkoki slapuka. Skauda, kai kandu. Jau karta buvau, fotografavo 2. Nieko nerado, nuslifavo milimetrini kalniuka. Jausmas nedingo. Eisiu prasyt, kad dar tolesni fotografuotu, nes pati nesuprantu, kuri skauda.
Restar tai ką buvai iškrėtus, kad draugė taip "myli"
Tai man tas pats, ieškau, ko ne pametus. Ir panoraminė daryta. Tai bandom krapštyti vieną, kitą. Nesiūlo, tai ir neprašau. Man ne iškart ir suveikia, paskui min pora valandų neatitirpsta, fui..
Nu jo, čia arba viena blogybė arba kita. Nesmagu ta nutirpus lūpa, bet aš prašau.
Šnd ir Kretingoj pabuvojau, ir pietukų pusvalandį numigau. Darbas prikėlė