Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šilkmoheris, merino gija ir pilni batai sniego  :rolleyes:

Priedas  received_686079485121943.jpeg   119,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labrytas,

ak, ak grožis ♥. Spalva, kritimas. Kažkas pasipuoš šventėms? Ale aš tai kur užkliūčiau, ištraukyčiau siūlus ar negyvai susėdėčiau.... Nebent į stovimą šventę :).

Piratukas ♥.

Vakar vyras partįsė ant pečių eglutę. Kilo baisus pasipiktinimas, kad tik mažojo brolio dydžio, o ne didžiojo. Visi burnojo, net man buvo akiborkštas (o kas kasmet bamba, kad per didelė....), tik mažoji buvo proto balsas ir gynė tėtį ♥. Aš tai labiausiai nepatenkinta, kad nepasitaria nei kada, nei ką pirkt, nei už kiek...

Prie mezgimo tai rankos neprieina ir neprieis šią savaitę, matyt... 

Ryte jau iškepiau duoną, išviriau ir paskrudinau avinžirnių (namie lieka  2 sirgaliai), vakar pašteto pagaminau, na, ir duoną maišiau, šiandien laukia dantistė ir dar kažkokia gamyba, nes gi ryt reikės neštis į šventę, ir porty reikės neštis, ir užporyt kažkam reikės neštis... Dar net nesugalvojau, ko prikepsiu...

Atsakyti

Aš tai atradau, kad kai atsidarau nuotraukas galerijoje (čia telefone) yra funkcija "redaguoti" Tai ji turi ir apkarpymo įrankį. Tai dabar kai fotografuoju ką nors, ką žinau, kad telefone reikia sumažint, tai fotografuoju šiek tiek iš toliau, kad būtų iš ko apkarpyti. Tada ir dydis sumažėja.

Vinci, gražios "padalkos" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 gruodžio 2018 - 09:05

Skani spalva palkų. Gražiai tu mixuoji :)

Vakar vieno kamuoliuko projektą - mova įvykdžiau. Džiusta. (Čia dar eigoj) 

Priedas  received_281891169134411.jpeg   209,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

aš tai nioliktą Redį brūžinau,bet šį kartą iš labai faino mikso,bus dovana. 1 plaukas merino+1 plaukas alpakos+1 plaukas laaabai fainos moheros.

Bet įtariu,kad iki Kalėdų dar ir sau tokį pūkitą nusibrūžinsiu <3

apačią ir rankoves užlenkiau ir sudaigsčiau,nes labai šita siūlų kombinacija raitėsi.dabar jau tvarka :)

DSC_3679_medium2.jpg

DSC_3681_medium2.jpg

DSC_3685_medium2.jpg

DSC_3675_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 18 gruodžio 2018 - 09:45

Olaiva, labai puikus redis :super:

Eglutė Rotušės a. šiandiena beveik, kaip Kauno, tik sniegas tikras. :)

48366193_324128198188239_902034536795000

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 gruodžio 2018 - 10:03

Su Vinciu traumos vienodos ir abi panirusios į moheras :D

Mano vaikai šiemet "nuogi" :huh2: gerai, kad vienam per didelį megztinį numezgusi esu. O kitas...

Priedas  1.jpg   139,03KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   172,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ristina, labai gražu šiaip, bet kai pagalvoju, kad reikėtų apsivilkt moherą, tai iš karto durt pradeda. :hihihi:

Atsakyti

Oj... su moherom mano santykiai itin komplikuoti :D

Mano vestuvinė suknelė buvo moherinė :lol: :oh:  seu bas  :B atsimenu kaip didžiausią košmarą  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 18 gruodžio 2018 - 10:28

Ristina, nu parduok suknelę ir nupirksi vaikui megztuką  :rolleyes:  :D.

Gražūs kalėdų seneliukių mezginiai  :4u: . Redį atimčiau ir pabėgčiau :). Panašių spalvų tik su rogutiniu kašmyru ir plauku alpakos pati buvau nusibrūžinus, labai mylėjau, sunešiojau jau. Niekas man nenumezga :).

Likau šiandien namie ne savo noru, nes akumas numiręs visiškai. Vyras žadėjo pasirūpint jau prieš pirmą sniegą... Ale gerai, išsitrauksiu virtas bulves iš termosiuko, silkutę iš dėžutės - viskas jau pasiruošta :D.

Atsakyti

Ypač, jei šilta. net jei žiema, vis tiek su suknia kur nors patalpoje, o jei dar pašoki, sušyli, tai tikrai siaubas.

Prisimenu vienų naujų sutikimą. Draugė buvo su moherine suknia, tai panašiai ir buvo, nors atrodė labai gražiai.

Atsakyti

Ristina, nu parduok suknelę ir nupirksi vaikui megztuką  :rolleyes:  :D.

Tai, kad niekam pirktinio megztuko nereik :D
Turi būti mėlynas, ir megztas mamos :rolleyes:

Atsakyti