Nuoširduk, labai tinka
Labos

Nuosirduk tikrai super, nu dabar as saviskio ant saves nedrisiu fotkint
Terezza, Abelo, Ingriga, Kerpena, Pinta, Lietuti, Qqčiuk, jei jūs rimtai šnekat, tai neįsivaizduojat kokia aš laiminga
Ačiū jums, kad mane taip palaikot ir varot į priekį, esu be galo pamaloninta, sujaudinta, įgavau šiek tiek pasitikėjimo savimi
Skaityti tokius įvertinimus laaaabai malonu, tikrai nedrąsu buvo jums rodytis, kai čia tokie ištobulinti darbai rodomi, ačiū
Aš kai labai trumpų nemėgstu, tai ilgis man geras, o ypač prie kelnių
Qqčiuk, tu tikriausiai juokauji, tai aš skubėjau greičiau rodytis, nes po tavo jau man slėptis reikėtų, o dabar ji bijo Prašom ant podiumo
Nuosirduk, PAGALIAU patikesi, kad ir TU gali. Saunuole.
Veida priziuret ismokau. Dienini makiaza ismokau. Grazooole uz menesio mokinsimes vakarini makiaza.
Daug zinojau, bet daug naujo isgirdau. Ir dar anglu kalba pabendravau Tobuleju
Nuo ryt- atostogos. Vaziuoju su Emiliu prie juros pas vyra 2 dienom. Tiksliau, prie mariu. I pervalka.
Susiradau savo drugelių lobynus. Mezgiau šitą:
IMG_3691.JPG 237,45KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3692.JPG 361,02KB
0 Parsiųsta kartų
Turiu dar tokių:
IMG_3690.JPG 176,98KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3689.JPG 193,51KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3688.JPG 196,87KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3687.JPG 99,54KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3685.JPG 31,5KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3686.JPG 58,29KB
0 Parsiųsta kartų
Ir dar pavasario kvapo truputį įnešiu
Šviežios žolės:
Ir juvelyrinių žiedų:
Sveikos,
grazus Nuosirduko dryziukas tinka, man tai užsegimas ne į tą pusę, aš darau į kitą
Ar sunku suprasti tuos aprašymus nuo viršaus
Mes su dukra vakar pasivaikciojom iki parduotuvės ir atgal (parduotuvė kitame kaimo gale) labai geras oras buvo. Šiandien jau baisuma vėjas, lietus.
Nuosirduk,saunuole.labai grazu ir tinka.ir pagaliau tu tai padarei

Ingriga,aciu uz surasta kakluosala.pavadinimas tikrai linksmas
Abelo,gaminau tavo saldainiukus/sausainiukus.
Va tau tai visai ne aciu.baisus dalykas.baisiau uz kokias semkes.mano ne visai tokie kokius ragavau taviskius-gal dribsniai kitokie.gal per daug pripyliau,bet vistiek neina atsitraukt ir netgi vaikai valge.o jie pas mane tokie civillazicijos sugadinti-pirkta bile koki salduma valgys , o is namuose gamintu tik labai pro reta
Vakar kepure pabaigiau.Atrodo kiek ten to mezgimo, bet darbo dienom tai tik palaikau rankose vakare,kad ramiau miegociau.o penktadieni darbe taip ranka per riesa suvariau, kad pirma guldau ranka o paskui pati taisausi.nu netikus.bet kepure grazi.
Kacumota, o tai kas rankai
Kerpena greita ši mėn. tai nelabai. Gal per Kaziuką
pranešiu prieš važiuojant.
Labas rytas
Nuosirduk,saunuole.labai grazu ir tinka.ir pagaliau tu tai padarei
Ingriga,aciu uz surasta kakluosala.pavadinimas tikrai linksmas
Abelo,gaminau tavo saldainiukus/sausainiukus.
Va tau tai visai ne aciu.baisus dalykas.baisiau uz kokias semkes.mano ne visai tokie kokius ragavau taviskius-gal dribsniai kitokie.gal per daug pripyliau,bet vistiek neina atsitraukt ir netgi vaikai valge.o jie pas mane tokie civillazicijos sugadinti-pirkta bile koki salduma valgys , o is namuose gamintu tik labai pro reta
Vakar kepure pabaigiau.Atrodo kiek ten to mezgimo, bet darbo dienom tai tik palaikau rankose vakare,kad ramiau miegociau.o penktadieni darbe taip ranka per riesa suvariau, kad pirma guldau ranka o paskui pati taisausi.nu netikus.bet kepure grazi.
nu ką, soriuks
skanaus
tas skonis, kiek aš bandžius, tai nuo daug ko pasikeičia, net skirtingi sviestai biški kitokio skonio priduoda, tikro šokolado įmetus vietoj dalies kakavos, vėl kitaip būna, dribsniai kas be ko (mano anie buvo su paprasčiausiais Favoritų 5min avižų dribsniais), nes jų daug pilasi. Paeksperimenuosi, rasi savo variantą
Tikrai, o kas rankai? Traumelė?
Apie užsegimus. O į kurią pusę teoriškai turėtų būt tas vadinamas "moteriškas" užsegimas? aš visokių pirktinių rūbų turiu, ta prasme, su įvairiom užsegimo pusėm...
Moteriškas užsegimas, kai dešinėje pusėje yra kilpos, o kairėje sagos.
ingriga, griebiau jautį už ragų, kol kur nors nenukišau ir dar gyvas pirmas entuziazmas, nes paskui tai sunku prisiruošti. Lauksiu tavo žinutės.