Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširduk, labai tinka  :ploja2: 

Atsakyti

Labos

Nuoširduk, gražu :) Nors man per ilgas atrodo... Bet aš pati dažnai sulaukiu "per trumpų" komentarų :D
Atsakyti

Nuosirduk tikrai super, nu dabar as saviskio ant saves nedrisiu fotkint

Atsakyti

Terezza, Abelo, Ingriga, Kerpena, Pinta, Lietuti, Qqčiuk, jei jūs rimtai šnekat, tai neįsivaizduojat kokia aš laiminga :wub: :wub: :wub: Ačiū jums, kad mane taip palaikot ir varot į priekį, esu be galo pamaloninta, sujaudinta, įgavau šiek tiek pasitikėjimo savimi :wub: Skaityti tokius įvertinimus laaaabai malonu, tikrai nedrąsu buvo jums rodytis, kai čia tokie ištobulinti darbai rodomi, ačiū :wub: :wub: :wub:

Aš kai labai trumpų nemėgstu, tai ilgis man geras, o ypač prie kelnių :)

Qqčiuk, tu tikriausiai juokauji, tai aš skubėjau greičiau rodytis, nes po tavo jau man slėptis reikėtų, o dabar ji bijo :hihihi: Prašom ant podiumo :clap_1:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 vasario 2017 - 00:27

Nuosirduk, PAGALIAU patikesi, kad ir TU gali. Saunuole.

Veida priziuret ismokau. Dienini makiaza ismokau. Grazooole :D uz menesio mokinsimes vakarini makiaza.

Daug zinojau, bet daug naujo isgirdau. Ir dar anglu kalba pabendravau :)  Tobuleju :) 

Nuo ryt- atostogos. Vaziuoju su Emiliu prie juros pas vyra 2 dienom. Tiksliau, prie mariu. I pervalka.

Atsakyti

Susiradau savo drugelių lobynus. Mezgiau šitą:

Priedas  IMG_3691.JPG   237,45KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3692.JPG   361,02KB   0 Parsiųsta kartų

Turiu dar tokių:

Priedas  IMG_3690.JPG   176,98KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3689.JPG   193,51KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3688.JPG   196,87KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3687.JPG   99,54KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3685.JPG   31,5KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_3686.JPG   58,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir dar pavasario kvapo truputį įnešiu  :4u:

Šviežios žolės:

IMG_0961_medium2.JPG

Ir juvelyrinių žiedų:

IMG_0967_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos, 

grazus Nuosirduko dryziukas  :4u:  tinka, man tai užsegimas ne į tą pusę, aš darau į kitą :)

Ar sunku suprasti tuos aprašymus nuo viršaus :unsure: 

Mes su dukra vakar pasivaikciojom iki parduotuvės ir atgal (parduotuvė kitame kaimo gale) labai geras oras buvo. Šiandien jau baisuma vėjas, lietus.

Atsakyti
Labas rytas
Nuosirduk,saunuole.labai grazu ir tinka.ir pagaliau tu tai padarei biggrin.gif
Ingriga,aciu uz surasta kakluosala.pavadinimas tikrai linksmas
Abelo,gaminau tavo saldainiukus/sausainiukus.
Va tau tai visai ne aciu.baisus dalykas.baisiau uz kokias semkes.mano ne visai tokie kokius ragavau taviskius-gal dribsniai kitokie.gal per daug pripyliau,bet vistiek neina atsitraukt ir netgi vaikai valge.o jie pas mane tokie civillazicijos sugadinti-pirkta bile koki salduma valgys , o is namuose gamintu tik labai pro reta
Vakar kepure pabaigiau.Atrodo kiek ten to mezgimo, bet darbo dienom tai tik palaikau rankose vakare,kad ramiau miegociau.o penktadieni darbe taip ranka per riesa suvariau, kad pirma guldau ranka o paskui pati taisausi.nu netikus.bet kepure grazi.
Atsakyti

Kacumota, o tai kas rankai  :4u: 

Kerpena greita  :D  ši mėn. tai nelabai. Gal per Kaziuką  :hmm: pranešiu prieš važiuojant.

Atsakyti

Labas rytas
Nuosirduk,saunuole.labai grazu ir tinka.ir pagaliau tu tai padarei biggrin.gif
Ingriga,aciu uz surasta kakluosala.pavadinimas tikrai linksmas
Abelo,gaminau tavo saldainiukus/sausainiukus.
Va tau tai visai ne aciu.baisus dalykas.baisiau uz kokias semkes.mano ne visai tokie kokius ragavau taviskius-gal dribsniai kitokie.gal per daug pripyliau,bet vistiek neina atsitraukt ir netgi vaikai valge.o jie pas mane tokie civillazicijos sugadinti-pirkta bile koki salduma valgys , o is namuose gamintu tik labai pro reta
Vakar kepure pabaigiau.Atrodo kiek ten to mezgimo, bet darbo dienom tai tik palaikau rankose vakare,kad ramiau miegociau.o penktadieni darbe taip ranka per riesa suvariau, kad pirma guldau ranka o paskui pati taisausi.nu netikus.bet kepure grazi.

:D nu ką, soriuks  :4u: skanaus  :mirksiukas: tas skonis, kiek aš bandžius, tai nuo daug ko pasikeičia, net skirtingi sviestai biški kitokio skonio priduoda, tikro šokolado įmetus vietoj dalies kakavos, vėl kitaip būna, dribsniai kas be ko (mano anie buvo su paprasčiausiais Favoritų 5min avižų dribsniais), nes jų daug pilasi. Paeksperimenuosi,  rasi savo variantą  :essen: 

Tikrai, o kas rankai? Traumelė?

Apie užsegimus. O į kurią pusę teoriškai turėtų būt tas vadinamas "moteriškas" užsegimas?  :ax: aš visokių pirktinių rūbų turiu, ta prasme, su įvairiom užsegimo pusėm...

Atsakyti

Moteriškas užsegimas, kai dešinėje pusėje yra kilpos, o kairėje sagos.

ingriga, griebiau jautį už ragų, kol kur nors nenukišau ir dar gyvas pirmas entuziazmas, nes paskui tai sunku prisiruošti. Lauksiu tavo žinutės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 vasario 2017 - 14:00