Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o aš filmą rekomenduoju: gražus,gera muzika,mezganti mergaitė jame :) The Bookshop

https://m.imdb.com/t.../?ref=m_nv_sr_1

Atsakyti

labas rytas

brac i pabaiga kunelio taip siulas greit pradejo eit, rankovės jau tokios kaip norejau nesigaus

kad bent bele kokios gautusi...

Atsakyti

qqute, gal kamuoliukai mažesni pasitaikė į pabaigą?  :D

Atsakyti

Aš vakar neplanuotai gavau iš Viliaus užsakymą. Daviau pasimatuot kaklo movą iš vernito alpakos, mašina megzą experimentą turėjau  :) pasigriebė. Grįžo iš lauko, sako, kutena. Pagamink iš kito siūlo. Radau vieną kamuoliuką persuktą ir pastorintą 4 kartus. Nusprendė, kad švelnumas tinka. O aš neapsisprendžiu, ar kiekio užteks. Na, jei ką, teks vėl atskirt iš 4 į 2 siūlus. 

Atsakyti

Kerpena nugi ne iš kamuoliukų mezgu :) iš babinukės

Atsakyti

Aš su neįprastu rankdarbiu :D

[url=https://radikal.ru]6e2bde07be64.jpg[/url]

Akmenis pirkau auskarams (būtų dvi poros - man ir draugei :mirksiukas: ), o gavosi viena apyrankė :D gal mokytojai :unsure:

Atsakyti

Tai kai babinukė kūdesnė, tai greičiau ir vyniojasi . :hihihi:

Nite, gražu. Įdomu būtų ant rankos pamatyt. Nepersisuka tie blyneliai  nešiojant?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 gruodžio 2018 - 09:30

kas ieško,tas randa-spec užrašas Šarangei prie rytinės kavutės :)

Priedas  DSC_3660_medium2.jpg   200,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

Kerpena koks fainas angelas  :wub: tapukai irgi  :wub:​ 

Atsakyti

Tik nuotraukos varganos. Telefone dar atrodė pusė bėdos, bet kai atėjus į darbą pamačiau kompe, tai vargeli tu mano. :)

Atsakyti

Nite, gražu. Įdomu būtų ant rankos pamatyt. Nepersisuka tie blyneliai  nešiojant?

Nežinau, kaip nešiojant :hmm: tas turbūt priklausys nuo to, kaip laisvai ant rankos užsisegt :rolleyes:

O jei ir persisuks, tai ką :hmm: apyrankė gi abipusė - nei akmenukai, nei metalinės detalės neturi išvirkščios pusės :D

Atsakyti

Gyčiui bronchitas. Sakė, broliam nepavojingas. Asmeniškai šalto oro prisikvėpavo. (Įtariu po krepšinio treniruotės vėl nuogu kaklu lėkė namo). Antibus tuos pačius pratęsė iki 8 dienų. Nuo mokyklos atleido :) 

Atsakyti