o aš filmą rekomenduoju: gražus,gera muzika,mezganti mergaitė jame The Bookshop
labas rytas
brac i pabaiga kunelio taip siulas greit pradejo eit, rankovės jau tokios kaip norejau nesigaus
kad bent bele kokios gautusi...
qqute, gal kamuoliukai mažesni pasitaikė į pabaigą?
Aš vakar neplanuotai gavau iš Viliaus užsakymą. Daviau pasimatuot kaklo movą iš vernito alpakos, mašina megzą experimentą turėjau pasigriebė. Grįžo iš lauko, sako, kutena. Pagamink iš kito siūlo. Radau vieną kamuoliuką persuktą ir pastorintą 4 kartus. Nusprendė, kad švelnumas tinka. O aš neapsisprendžiu, ar kiekio užteks. Na, jei ką, teks vėl atskirt iš 4 į 2 siūlus.
Kerpena nugi ne iš kamuoliukų mezgu iš babinukės
Aš su neįprastu rankdarbiu
[url=https://radikal.ru][/url]
Akmenis pirkau auskarams (būtų dvi poros - man ir draugei ), o gavosi viena apyrankė
gal mokytojai
Tai kai babinukė kūdesnė, tai greičiau ir vyniojasi .
Nite, gražu. Įdomu būtų ant rankos pamatyt. Nepersisuka tie blyneliai nešiojant?
kas ieško,tas randa-spec užrašas Šarangei prie rytinės kavutės
DSC_3660_medium2.jpg 200,97KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas
Kerpena koks fainas angelas tapukai irgi
Tik nuotraukos varganos. Telefone dar atrodė pusė bėdos, bet kai atėjus į darbą pamačiau kompe, tai vargeli tu mano.
Nite, gražu. Įdomu būtų ant rankos pamatyt. Nepersisuka tie blyneliai nešiojant?
Nežinau, kaip nešiojant tas turbūt priklausys nuo to, kaip laisvai ant rankos užsisegt
O jei ir persisuks, tai ką apyrankė gi abipusė - nei akmenukai, nei metalinės detalės neturi išvirkščios pusės
Gyčiui bronchitas. Sakė, broliam nepavojingas. Asmeniškai šalto oro prisikvėpavo. (Įtariu po krepšinio treniruotės vėl nuogu kaklu lėkė namo). Antibus tuos pačius pratęsė iki 8 dienų. Nuo mokyklos atleido