Angelas toks... į kurį norisi vis žiūrėt.
Emilio naujadaras: ką čia man nusiūlinai? - daviau pasimatuot megztuką su užtrauktuku, kurį mažam Viliui buvau mezgus...
Restar, kad net nežinau, ko ten mokyti reikėtų. Badai ir badai sau adatėle. Nėra kažkokių ypatingų technologijų. Kartais, kad greičiau būtų, kai ką nuveliu šlapiu vėlimu.
Adatėlių vėlimu turi litwool parduotuvėje Vilnos namai, ar Veltinio namai, kažkaip tsip vadinasi. Einant nuo Katedros a. prezidentūros link. Toje gatvelėje šalia Lino namai yra. Man atrodo dsig kur siuvimo reikmenys būna.
Labas rytas, Tai ką per savaitgalį pabaigiau nusiūlint, šįryt jau išdžiuvo. Čia buvo vienas iš swapo variantų. Bet netgi po kelių ardymų, vis tiek išėjo mažoka. Labai jau smegenys tingėjo schemos keitimus daryt. Taip ir liko viena numegzta. Tai dabar numezgiau antrą. Bus krikšto dukrai dovana. Mano manekenei mažokos ir šiaip labai nenoromis davė kojas nuotraukai. IMG_20181217_064947.jpg 190,99KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20181217_064522.jpg 108,63KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20181217_065051.jpg 79,89KB 0 Parsiųsta kartų IMG_20181217_064811.jpg 127,47KB 0 Parsiųsta kartų
Kokios pusnys per naktį atsirado.
Vakar vyras vežė studentę į Kauną. Nuvažiavo ir rašo , kad Kaunas pusnyse. Pas mus dar iš vis nebuvo sniego. Netrukus žiūriu, ir pas mus sninga.
Neseniai perskaičiau ir man labai patiko knyga Katherine Webb Palikimas.
Senas dvaras, šeimos paslaptys. Apie tai, kaip žmogus atrodo bjaurus, žiaurus, nesuvokiamai nemalonus, o kai sužinai, ką jis išgyveno, kaip ta širdis buvo sužeista, ima atrodyti visa kitoks.