Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Angelas toks... į kurį norisi vis žiūrėt.

Emilio naujadaras: ką čia man nusiūlinai? - daviau pasimatuot megztuką su užtrauktuku, kurį mažam Viliui buvau mezgus...

Atsakyti

Restar, kad net nežinau, ko ten mokyti reikėtų. Badai ir badai sau adatėle. Nėra kažkokių ypatingų technologijų. Kartais, kad greičiau būtų, kai ką nuveliu šlapiu vėlimu.

Adatėlių vėlimu turi litwool parduotuvėje Vilnos namai, ar Veltinio namai, kažkaip tsip vadinasi. Einant nuo Katedros a. prezidentūros link. Toje gatvelėje šalia Lino namai yra. Man atrodo dsig kur siuvimo reikmenys būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 gruodžio 2018 - 20:44

Kerpena- aš esu apšalusi nuo grožio. Irgi noriu master class

Atsakyti

O aš noriu užsisakyt kitam swapui :wub: girdi Kerpena, užsirašyk į savo kokį sąrašą. 

Drakiaus guolio netvarkiau. Bet mezgu kojines! Nugi dovanų teikimo metas artėja, ir atėjo nušvitimas. Tikiuosi spėt 2 poras.

ai, pagaliau mašiną nuprausiau. Net nepažinau😁

Atsakyti

Kerpena, angelas WOW!!!  :wub:  :wub:  :wub:  :blink:  :blink:  :wub: o tas kūnas ir sparnai irgi adatėle? Kūnas pilnaviduris ar tuščias? O jau garbanėlių dailumas  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Sparnai velti šlapiai, kūnas kombinuotai.  Netuščiaviduris. Rankos šlapiai, viduje vielutė.

Atsakyti

Angelas toks... į kurį norisi vis žiūrėt.

Emilio naujadaras: ką čia man nusiūlinai? - daviau pasimatuot megztuką su užtrauktuku, kurį mažam Viliui buvau mezgus...

Taaaip, tas angelas tokis.

Fajnas tavo Emilis  :wub:​ 

Atsakyti

Laba, 

Kapseika, dėl grojimo ryt paklausiu. 

Restar, vėlimo adatų kaSiulai turi. 

Atsakyti

Labas rytas, Tai ką per savaitgalį pabaigiau nusiūlint, šįryt jau išdžiuvo. Čia buvo vienas iš swapo variantų. Bet netgi po kelių ardymų, vis tiek išėjo mažoka. Labai jau smegenys tingėjo schemos keitimus daryt. Taip ir liko viena numegzta. Tai dabar numezgiau antrą. Bus krikšto dukrai dovana. Mano manekenei mažokos ir šiaip labai nenoromis davė kojas nuotraukai.Priedas  IMG_20181217_064947.jpg   190,99KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  IMG_20181217_064522.jpg   108,63KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  IMG_20181217_065051.jpg   79,89KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  IMG_20181217_064811.jpg   127,47KB   0 Parsiųsta kartų

Kokios pusnys per naktį atsirado.

Vakar vyras vežė studentę į Kauną. Nuvažiavo ir rašo ,  kad Kaunas pusnyse. Pas mus dar iš vis nebuvo sniego. Netrukus žiūriu, ir pas mus sninga.

Atsakyti

Spalviškai labai panašūs tapukai į mano  :wub:, kuriuos vis dar nešioju.

Kaip sunku keltis po pelėdžiavimo savaitgalį... 

Labryt :)  

Atsakyti

Fotografuodama pagalvojau, kad raudonoji spalva panaši į Vincio gauto kakluošalo. Realybėje lyg raudona, bet fotografuojant dedasi avietine. Kita tai tokia uniforminė mėlyna.

Atsakyti

Neseniai perskaičiau ir man labai patiko knyga Katherine Webb Palikimas. 

Senas dvaras, šeimos paslaptys. Apie tai, kaip žmogus atrodo bjaurus, žiaurus, nesuvokiamai nemalonus, o kai sužinai, ką jis išgyveno, kaip ta širdis buvo sužeista, ima atrodyti visa kitoks.

Atsakyti