Žuviukai, iš tos operos- nuvažiavau vakar po filmo pas seserį kavos. Grįžau neplanuotai su vyšnine suknele. Nes per didelę parsisiuntė.
P.S. Gytis nebekarščiuoja, bet vistiek parasysiu, ka ryt gyd pakomentuos.
Priziuretojas:
received_583657005381400.jpeg 115,67KB
0 Parsiųsta kartų
received_265902260756130.jpeg 101,43KB
0 Parsiųsta kartų
Labs, Ripsiukas seniai matytas ♥. Gaila suėstų vilnų, bet drakius nusprendė,kad iš senų nemegs, matyt . Čia gera paralelė su gyvenimu peršasi - galvojam megsim megsim kada nors (kažkada pradėsim gyventi gerai, įdomiai ir t.t), o bac - ir nebėra iš ko/kada ir pan... Taigi - netaupykim nei siūlų, nei gyvenimo džiaugsmo kasdienybėje ♥. Čia aš pati sau labiausiai sakau, nes ir siūlų turiu ir planų ateičiai nemažai
.
Mes labai sudėtingai (nes daug žmonių, daug daiktų, norinčių dirbti mažai), bet kuriam šventę namie. Prisipirkau lempučių visokių, jau pakepėm sausainių, pasidarėm dar pora vainikų kalėdinių, pamažu tvarkomės, džiovinamų obuolių fabrikėlis non stop veikia. Niekas nesipiktina, kad sau graužti nepasiliekam, kai pasakiau, kad varguoliams atiteks. Mažoji pasisiūlė gražiai užrišti maišelius .
Vyras šiandien tvarko didžiąją lentyną (kelių metrų ilgio) kur ne tik knygos, bet ir balažin kiek visko, o aš ten net prieiti negaliu, iškart baisinė alergija....
Aš tuo tarpu didelę lazaniją sumeistravau. Matyt, visgi pailsėjau ir gerai nusiteikusi,nes man tokiam darbui tik kokį kartą per pusę metų susikaupiu.
Nu ir aš prie chebros visus kampus šluoju. Ir negaliu atsistebėt - kaip galima turėt tiek daiktų Nors tikrai nesu kaupikė.
Siūlų turiu porą maximinių maišų visokių 0,5-3 kamuoliukų/matkiukų/babinukių. Atiduočiau, ale labai tingiu ieškot kam reikia. Reiks gal po švenčių užsiimt.
Waidaw, nu kokios įdomios pirštinės
Net gėda prisipažint, bet nieko nešluoju, nors ir reikėtų. Savaitgalį buvau pas tėvus, pavežiojau mamą po kapines, gimines ir net visai ramiai pabuvau.
Angelas. Tėvas tiek susidomėjęs stebėjo procesą, kad net juokas ėmė. Beveik net nekritikavo, ko labiausiai galėjau tikėtis.
IMG_20181216_184135.jpg 80,38KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20181216_184052.jpg 65,9KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20181216_184745.jpg 83,72KB
0 Parsiųsta kartų
Kerpena - dailuma . Teoriškai vilną čiupinėjus bet neįsivaizduoju, kaip tokią juvelyriką padaryt. Kitop pirtį vėlimo masterclassą, please
. Nes vilnos prikaupus, reikėtų naudot. Tiesa, berniukas per technologijas naudojo. Visas adatas sulaužė
, taip seniai tuo užsiiminėja, net nežinau, kur ieškoti pirkti...
niuma, nori dar Kalėdų?
Aš kaip tik irgi generalinę tvarką dariausi ir atradau, kad vis neatidavus virbalų Royale..
Du metus nemezgiau, nereikejo. Dabar bus i tema
Pagaliau prisedau. Nuo ryto. Visokios virtuves spinteles valiau, kazkiek skalbiniu skalbimu ir dziovinimu. Drakiaus guolis. Nors dar reik eit susirast, kuriuos marskinius maziui priderint prie juodu dzinsu- piratas ryt bus Eglutes sventej. Galima rengt kaip norim.