Nu tai kieno suknelė bus pačios madingiausios spalvos?
Liniuka jei tu apie savo tvida tai as ji oranzini maciau o ne koralini
Tokia pati tikriausia morka
Labas
Nu o tu straipsnio nuotraukas pažiūrėk - toks ten ir koralas
Nu toks..lašišinis koralas, nauja veislė 😅
Bet tai koralasgi neseniai ant bangos buvo, man dar po ano karto reikėjimas neatėjo 😆
Pas mane vis dar šokoladas ir late, nu ir pienas valdo 😆
Nu tai kieno suknelė bus pačios madingiausios spalvos?
Po detalaus paaiškinimo niu viskąviską supratau
Esu pas tėvus. Netgi mezgu.
IMG_20181215_174200.jpg 87,02KB 0 Parsiųsta kartų
Atostogom kvepia, ane norėčiau irgi norėčiau, bet nergęsia, taip, kad galiu spakainiai, be streso ir be būtinybės planuot tarpušvenčio laukt.
Jau žinau, kad bus arba mezgu arba dažau - bet kadangi ir tas ir tas miela dūšiai, tai kaip ir NE darbas
Vyno taurė, cambozola ir sijonas ant virbalų mano šio vakaro kompanjonai
Kerpena, grožis bus
Lace, labai stiliova snieguolė
Ristina, kaip tavo nugarytė? Masažai yra gėėėris kartu su srovelėm kažkokiom. Savaitę pavaikščiojau ir net gaila, kad baigės. Galvoju, kad eisiu dar papirkt.
Labas ;)
tyloka po swapo
Ristina, kaip tavo nugarytė? Masažai yra gėėėris kartu su srovelėm kažkokiom. Savaitę pavaikščiojau ir net gaila, kad baigės. Galvoju, kad eisiu dar papirkt.
Aš dar susirietus iki gydytojų nepapuoliau vaistai nepadeda.
Jau laukiu Kalėdų, vien tam, kad baigtųsi visa karštinė į parduotuvę žmoniškai nueit neįmanoma. Atrodo visi susirinkę savo pinigus priduot, kad tik kas juos paimtų
Aš šiandien sugebėjau vaikus ne ten nusivežt į kiną (bilietai-dovanų)... per psichozę šiaip taip prisiparkavom.. atstovėjom eilę prie kasos popkornų pasiimt, sako- jums į forum cinema reikia vietoj 45 min likę 10 min iki filmo pradžios ir kelias- nuo Megos iki Akropolio.
Spėjom, nes ir filmą vėliau pradėjo rodyt.
Emilis beveik išsėdėjo. Į galą namo užsimanė.
Gyčiui - antibai. Nuo treč karščiuoja. Prmadienį pas gyd nusivešiu.
Trečiadienį meete būsiu su mažesniu skaičium vaikų.
Kažko piktėju. PMS
Niuma, mytan su vaikais iš karščiuojančio židinio??? Nu nu. Dar akrilo mezgimui pasiimk.
Šnd šeštadienis. Trečiadienį antibus baigs. Manau.
O šiaip, kaip mamos nuspręsit. Jei jaučiat pavojų, nevažiuosim.