Jau kaip laukiu atostogų Žiauriai sunkus paskutinis mėnuo buvo, belenkiek auditų ir visokių problemų, kurias reikėjo išspręsti. O dar per savaitę du teambuildingai
Beveik kaip į darbą
Šiandien vienas iš jų buvo MO muziejuj. Įspūdžio nepadarė. Savaitgalį didysis pakavimas, pirmadienį ir antradienį atostogos, t. y. didysis kraustymasis
Ketvirtadienį kalėdinis vakarėlis nuo 10 val. ryto
Penktadienį tipo darbas
Ir tada 11 dienų atostogos
Va visi mano planai
Liniuka, kaip smagu!!! Nes pirmi metai šventes naujuos namuos sutiksim, tai kazkaip niekur kitur ir nenorim....
Tarpušventy ir aš baltas žmogus būsiu.
Žuveliuk, o šiaip nesiprausi?
Viena mano draugutė dirbs 27-28. Sako, atostogas reikia taupyt vasarai.
Bus proga kavai tuščiame ofise
Taip fainai apžiūrėjau ką tik swapo albumėlį .
Va kokios mezgėjų, siuvėjų apyrankės https://www.mylys.de...r/ilovehandles/
Prausiuos bet noriu suzinoti ka reiskia atostogauti tarpusventy... nes senam darbe tai niekad nebuvo gavesi
as galvoju kad atostogos turi buti smagioms akimirkoms ir patingejimui su seima ar pakeliavimui. O tai nutinka ne tik vasara bet ir ziema
bet slidinejimo atoatogos buna gal net smagesnes nei vasarines
taip kad jei tik norisi atostogauti- butinai reikia
bet tai kad kita savaitė mokslų vaikams ir atostogos jau iki trijų karalių ;)
Kokių karalių???? Dabar mastau sausio 2 ar 3 i mokyklą...
Labas rytas,
Pasijutau labai populiari - vaikai rikiavo, kas pirmesnis mezginiui. Sūnui blauzdines, o dukrai pirštines su kačiukais turiu pažadėjus. Geras vakaras vakar nutiko, net į filmą nėjau - yra židiny ir mandarinuose magijos.
Atostogos vaikams iki sausio 2. Iki 3K man pačiai reikia, kad pasibūčiau, nes tempas, švelniai tariant, intensyvutis. Noriu nueiti į mokyklą, pasikalbėti su mokytojais - irgi bus trupučiuką pailsėję.
Visi dar miega, o aš nebe. Savaitgaliais dazniausiai buna atvirksciai. Bet ir sviesos negaliu uzsidegt mezgimui, kad nepazadinciau. Laukiu, kol labiau prasvis.
Siandien planuose su Vilium ir Emiliu nueit i Grinca. Mazius kine dalyvaus pirma karta.
Kokių karalių???? Dabar mastau sausio 2 ar 3 i mokyklą...
ane? nu tada nižinaaaau.mano princesė sakė ,kad iki trijų karalių, reiks dienyne pažiūrėt.
vakar mokykloj kokią techninę užduotį darėm su dumplėm fotografavom poveržlės vidų,gavosi makro nuotrauka.ir ko tik ten nepamatėm...kaip pro mikroskopą
Olaiva-su makro pamatai mikro