Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jau kaip laukiu atostogų :B  Žiauriai sunkus paskutinis mėnuo buvo, belenkiek auditų ir visokių problemų, kurias reikėjo išspręsti. O dar per savaitę du teambuildingai :B  Beveik kaip į darbą :B  Šiandien vienas iš jų buvo MO muziejuj. Įspūdžio nepadarė. Savaitgalį didysis pakavimas, pirmadienį ir antradienį atostogos, t. y. didysis kraustymasis :unsure: Ketvirtadienį kalėdinis vakarėlis nuo 10 val. ryto :B  Penktadienį tipo darbas :D Ir tada 11 dienų atostogos :yahoo: Va visi mano planai :D​ 

Atsakyti

Liniuka, kaip smagu!!! Nes pirmi metai šventes naujuos namuos sutiksim, tai kazkaip niekur kitur ir nenorim....

Tarpušventy ir aš baltas žmogus būsiu. 

Atsakyti

Žuveliuk, o šiaip nesiprausi?

Atsakyti

Viena mano draugutė dirbs 27-28. Sako, atostogas reikia taupyt vasarai.

Bus proga kavai tuščiame ofise :)

Atsakyti

Taip fainai apžiūrėjau ką tik swapo albumėlį  :wub:.

Atsakyti

Va kokios mezgėjų, siuvėjų apyrankės https://www.mylys.de...r/ilovehandles/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 14 gruodžio 2018 - 21:37

Prausiuos :) bet noriu suzinoti ka reiskia atostogauti tarpusventy... nes senam darbe tai niekad nebuvo gavesi :) 

as galvoju kad atostogos turi buti smagioms akimirkoms ir patingejimui su seima ar pakeliavimui. O tai nutinka ne tik vasara :) bet ir ziema :) bet slidinejimo atoatogos buna gal net smagesnes nei vasarines :) taip kad jei tik norisi atostogauti- butinai reikia :)

Atsakyti

bet tai kad kita savaitė mokslų vaikams ir atostogos jau iki trijų karalių ;)

Kokių karalių???? Dabar mastau sausio 2 ar 3 i mokyklą... 

Atsakyti

Labas rytas,

Pasijutau labai populiari - vaikai rikiavo, kas pirmesnis mezginiui. Sūnui blauzdines, o dukrai pirštines su kačiukais turiu pažadėjus. Geras vakaras vakar nutiko, net į filmą nėjau - yra židiny ir mandarinuose ​magijos.

Atostogos vaikams iki sausio 2. Iki 3K man pačiai reikia, kad pasibūčiau, nes tempas, švelniai tariant, intensyvutis. Noriu nueiti į mokyklą, pasikalbėti su mokytojais - irgi bus trupučiuką pailsėję.

Atsakyti

Visi dar miega, o aš nebe. Savaitgaliais dazniausiai buna atvirksciai. Bet ir sviesos negaliu uzsidegt mezgimui, kad nepazadinciau. Laukiu, kol labiau prasvis.

Siandien planuose su Vilium ir Emiliu nueit i Grinca. Mazius kine dalyvaus pirma karta. 

Atsakyti

Kokių karalių???? Dabar mastau sausio 2 ar 3 i mokyklą... 

ane? nu tada nižinaaaau.mano princesė sakė ,kad iki trijų karalių, reiks dienyne pažiūrėt.

vakar mokykloj kokią techninę užduotį darėm  :blink: su dumplėm fotografavom poveržlės vidų,gavosi makro nuotrauka.ir ko tik ten nepamatėm...kaip pro mikroskopą :D

Atsakyti

Olaiva-su makro pamatai mikro :D​ 

Atsakyti