Anot MB mezgimas tai čia toks nieko neveikimo ir tinginiavimo būdas
Vakar buvau konsultacijoj su Gyčio mokytoja. Nors vieną pagyrė
Gydosi pas močiutę dabar.
Nusprendžiau (šnd važiuodama į darbą) leist sau paatostogaut iki sausio 06. VOT. Kolegos klausė, ką tiek veiksiu. Sakiau, išleisiu vaikus į mokymo įstaigas, o pati koja ant kojos ir nifiga nieko neveiksiu
bet tai kad kita savaitė mokslų vaikams ir atostogos jau iki trijų karalių ;)
Aha, mano ne tik vaikai atostogaus, bet ir vyras ... Gerai man būtų padirbėt, bet jeigu ir dirbsiu, tai iš namų. Prie visų kitų pareigų... Kol priprantu, tai mane baisiai erzina visi... kiekvienas keliasi atskirai, tai pusė dienos tik pusryčius padavinėju....o tada jau pietus gamink ir t.t.. Būtų faina kur išvažiuoti, bet kad labai jau brangiai mums visiems išeina. Jeigu gausiu premiją, tai vėl vasaros kelionės atsidėsiu. Na, gal kur ir išsibastysim visgi LT, jeigu aš rasiu ir suorganizuosiu, kas ir man būtų įdomu . Pamegzti tikiuosi daug visgi. Gal vyrui keletą gaminimo valgyt seansų perleisiu .
Ojei, kaip pavydžiai suskaičiau atostogas... aš kaip tik nežinau,kaip reiks išgyvent nuo Kūčių iki sausio pabaigos bus paturbintas mėnuo ir mezgimo nė akelės jame nenumatyta nu bet gal padėsiu kokiem nelaimėliam, netyčiom per Kūčias persivalgiusiem, pasimokysiu toli toli pas labai protingus žmones ir gal dar ką gero nuveiksiu... reik gi guostis kažkaip...
bet tai kad kita savaitė mokslų vaikams ir atostogos jau iki trijų karalių ;)
Musiskiai sausio 02 diena i ugdymo istaigas visi trys
Tai va tas tris dienas ir planuoju labiausiai pailset, po visu svenciu. ir su mezginiu. ir su knyga. arba be nieko. arba kaip sumastysiu eigoj.
tai jo atostogos ir pas mus iki 2, antra tiesa dar nereikia mokyklon, imsimės i darba turbut
Darbe durdomas. Paskutines savaites- visiem visko reikia pries ilgas atostogas.
Jauciu, pasidovanosiu koki relaksacini masaza viena is tu dienu.
Sveikos grožių mezgėjos. Na tupiu tupiu pasislėpus, skaitau diskusijas swapines, aikčiojau nuo dovanų. Šiandien Ligvita nustebino, net išlįst užsimaniau. Jau pripratus, kad visos gražiai mezga, kad žgutus daro, galų gale siuva, siuvinėja, sapnų gaudykles gamina, bet va zylės pas Ligvita rankose, per tiek metų matyto tik mezgimo.... Staigmena. Ir broko nemačiau aš.
ABELO, tavo sakinys apie persivalgiusius per Kūčias ir Kalėdas šypsena kreivą sukėlė, nes šalia gulbė guli, ir nesupranta, ar jis gražus ar protingas. Savijauta bloga, skrandis arba veikia arba ne, dar nežino. Užtt nepraleidžia progos pamiegot. Pas medikus neis.
ŽUVIUKAI, jei kosulys praeis, gal ir aš su mažium galėčiau prisijungti. 12-19 d. kaip tik laisvadienis (jei darbe kas nors nesugalvos susirgti).
Mano visi trys vaikai irgi tik nervais groja. Ir dovanos biškį nervuoja, nes vaikų šiknos pilnos, nieko nereik, bet nu kaip paliksi be dovanųųųųų?
likau be mezginio dryziukas isskalbtas. ka megzt vakare ir savaitgali
Ojei... reik gi guostis kažkaip...
Siūlų toli toli papirkti gali.
Jeee... išgyvenau penktadienį jau važiuoju iš darbo į savaitgalį
Lace, supykai ?
Turbūt juokauji? ko man pykt?