Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas!

Lace, ar pati siuvai? Jei taip, tai kur pirkai mergaičių svajonių audinį?

Oi ne  :mmm:  pirktinė mano suknia, kažkada internetu parsisiunčiau  :yu: net neįsivaizduoju, kaip tuos žvynelius reiktų susiūti  :ohmy: 

labas rytas  :4u: 

šiandien vėl laukia įtempta darbo diena  :oh: gerai, kad rytoj jau savaitgalis  :wub: nes batareika jau visai ant ribos  :unsure: 

Atsakyti

vakar filmą pažiūrėjau - “Dėl mūsų likimo žvaigždės kaltos”  :wub:  gražus  :wub:  Rekomenduoju  :4u: 

Atsakyti

Aš tai šiandien į naujausią JLo filmą eisiu! Va, kaip ji premjeron atėjo (skaitykit ir komentarus)

Priedas  Screenshot_20181213-173810.jpg   119,78KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Knygą "Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos" skaityti buvo per sunku, negalėjau, bet filmą žiūrėjau, tiesa, su ašaromis :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 14 gruodžio 2018 - 09:22

Kuo tu netiki?  :hmm: ten tikrai Juozas  :rolleyes: Mano sesė jau seniai su juo dirba, jo knygas maketuoja  :) buvom priieš kelias dienas susiplanavę katininį pasiniurkymą, o čia kaip tyčia genijus užgriuvo su visiškai degančiu užsakymu (sesė gi namuose dirba). Žodžiu, nusprendėm susitikimo neatšaukinėt (nes katinukas gali ir užaugti iki sekančio karto) ir su žvaigždėm pažindintis. O selfį padaryti pasiūlė pats Juozas  :B 

ir kuo tau mano suknia užkliuvo?  :D ilgis dar visai padorus  :P o blizgučiuose visa razinka - kaip mane mažos mergaitės apstojusios čiupinėjo ir glostė  :D 

Lace, supykai :rolleyes:

aš gi ne rimtai,

apie Juozą

o apie suknę rimtai. kažkaip tavo suknelės griežtesnio stiliaus, o čia tokia išdykėliška truputį, tai ne visai įprasta. o pati suknelė tai graži, labai tinkanti tokiam vakarėliui

žinokit man patinka mano mezginys :rolleyes:  ir aš jau netoli kūnelio pabaigos :yu:

Atsakyti

Katuk a ką ten mezgi?

Atsakyti

Katuk a ką ten mezgi?

mezgu iš Vincio dažytų siūlų (pirty buvo, jei kas matė :D) kažką Redžio variacijos tema. kol kas tfu tfu tfu, bet lyg ir pataikiau dydin ir formon.

kad būt įdomiau, mezgu iš kart iš dviejų kamuoliukų ratu. na, kadangi rankom dažyti, tai gaunas biškiuką nevienodų atspalvių sruogos, dėl to bandau miksuot

bet kaifuoju nuo spalvų ir nuo švelnumo :wub:

Atsakyti

Labos,

man tai be galo įspūdingas tas kalėdų senelis, nieko panašaus nebuvau nei girdėjus, nei regėjus, kažkas tokio. Snieguolė tokia mažuuuuuuutė šalia jo :). Bet labai gražiai šypsaisi ir su seneliu, ir su Juozuku. Dar Vaiva tokiu įspūdingu žvilgsniu, visai ne ta mergaičiukė, kurią pažinojau, tokia išlaikyta, pabrendusi, išmintinga. O Juozukas kaip Juozukas, po to kas išlindo iš jo burnos bendraujant su Julyte (netyčia pakliuvo į akis tas jų konfliktas FB), tai patylėsiu. Talentas talentu, o žmogus žmogum. Kadangi viena iš pačių svarbiausių mano vertybių yra pagarba, tai...

Nuoširduk, tai kur čia koncertavot? Ir Saulutė visa į mamą - puikiai dainuoja? Koks džiaugsmas mamos širdžiai ♥. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 gruodžio 2018 - 10:39

Vakar buvau konsultacijoj su Gyčio mokytoja. Nors vieną pagyrė :D

Gydosi pas močiutę dabar.

Nusprendžiau (šnd važiuodama į darbą) leist sau paatostogaut iki sausio 06. VOT. Kolegos klausė, ką tiek veiksiu. Sakiau, išleisiu vaikus į mokymo įstaigas, o pati koja ant kojos ir nifiga nieko neveiksiu :D  :vacation1:​ 

Atsakyti

Restar, čia Tauragės kultūros rūmuose, savam mieste, tik oficialioje aplinkoje. Saulės balso su savo nelyginu. Kai giedojo Aleliuja bažnyčioje, kai buvo mišios už mokyklos bendruomenę, tai visos mokytojos apsiverkė, tas balsas eina į debesis, tikrai, nė kiek neperdedu.

Aš irgi pasiėmiau 3 dienas atostogų tarp švenčių, tai į darbą neisiu net 11 dienų (su savaitgaliais). KOSTMOSAS :yahoo:

Atsakyti

Niuma, tipo net nemegsi? :D

aš irgi aš irgi! turėsiu laisvų dienų.

bet kad nieko neveiksiu, tai čia misija neįmanoma.....

Atsakyti
ir aš ir aš atostogausiu  po savaitės
Atsakyti