Wow Lace, taip sakant istorinis kadras👍👍👍
Aš tai dar ne iš karto susigaudžiau, kas per Juozukas ir kodėl mes lyg turėtumėm žinot. Acilikus...
O aš koncertą atbuvau, netgi pirmą kartą telefono filmavimo funkciją išbandžiau, kad vyrui parodyčiau.
Bet jau nuovargis ateina, kelinta naktis miego trūkumas ir man iš karto blogai.
Dar angelas verkia nebaigtas, nespėju prieit.
Wow Lace, taip sakant istorinis kadras👍👍👍
Tas snieguolinis
Gadged🤣
Vaikučiu eglute darbe ir aš atbuvau.
dičkis šiais metais jau atsisake pries metus suprato kad jam jau nelabai yra ten kas idomaus
bet parnesta meskuti mielau niurko atsisedes
toks keistas tas pereinamasis laikotarpis is vaiko i paaugli...
maziukas mame uzvaike... grizau suplukus. Is kart kyla
KGB klausimas- kaip kovojat su prakaitavimu
Lace-nu aš tai netikiu čia ne jis.
O vat snieguolinis kadras tai jo-istorinis. Lace su sukne-tokio ilgio-ir dar tokia blizgė.
žuviuk-a mes su juo nekovojam. Nes nugalėt to neįmanoma. Čia mano viso gyvenimo bėda-aš prakaituoju nuo bele ko, kartais neteik nė intensyviai judėt, užtenka užeit iš lauko į vidų.
tsi pažąstim dar galima rast priemonių, bet veidui, nugarai ar kitom vietom, tai viso kūno neišsitepsi gi.
Galima pastebėt kartais, kad nuo kokio tai maisto gausiau prakaituojama, tai jo tiesiog vengi. Kava kažkiek laiko po jos išgėrimo pagausina...
mezgu gerai.
Lace - pritariu istorinis kadras
Aš pastebėjau, kad prakaitavimas mane kankina, kai yra įtampa, koncertas, renginys, svarbus susitikimas ar kažkas panašaus, tada jau permuša visas priemones, o šiaip nesiskundžiu, naudoju BEBE firmos dezodorantą, kuris mano supratimu yra natūralesnis ir kvapas man labai patinka.
Kerpena gėriau šiuos :
Pridėta:
Čia mūsų su Saule pasirodymas, apie kurį kalbėjau. Su bekais, kaip priklauso
Pridėta:
KGB nekamuoja padidintas prakaitavimas, o su normaliu žmonišku nekovoju, nu ta prasme kai sušylu ar panašiai, nelabai čia sukovosi.
Va mb jei tik kas per kakta upeliais varo, nugara visa šlapia nu bet čia irgi nieko nepaveiksi. Tiesiog praustis ir baltinius kasdien keist.
Šiaip naudoju tiesiog dezodorantą prakaitavimo nemažinantį o kvapą kiek švelninantį, nors,kai natūraliais audiniais kvėpuojančiais rengiuosi, sintetikų praktiškai nėr tai ir kvapo kažkokio nelabai ten yr.
Lace o ką Juozukas pas tavo sesę veikė?
Lace-nu aš tai netikiu
čia ne jis.
O vat snieguolinis kadras tai jo-istorinis. Lace su sukne-tokio ilgio-ir dar tokia blizgė.
Kuo tu netiki? ten tikrai Juozas
Mano sesė jau seniai su juo dirba, jo knygas maketuoja
buvom priieš kelias dienas susiplanavę katininį pasiniurkymą, o čia kaip tyčia genijus užgriuvo su visiškai degančiu užsakymu (sesė gi namuose dirba). Žodžiu, nusprendėm susitikimo neatšaukinėt (nes katinukas gali ir užaugti iki sekančio karto) ir su žvaigždėm pažindintis. O selfį padaryti pasiūlė pats Juozas
ir kuo tau mano suknia užkliuvo? ilgis dar visai padorus
o blizgučiuose visa razinka - kaip mane mažos mergaitės apstojusios čiupinėjo ir glostė
Labas rytas!
Lace, ar pati siuvai? Jei taip, tai kur pirkai mergaičių svajonių audinį?
labas rytas ;)
kaip elegantiškai sninga ryte nemažai prasivaikščiojau lauke, išsibudinau ir pasikroviau visai dienai,kol šuo snaiges medžiojo
ir ėdė