Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

pažiūrėjau foto cepelinų baliaus, gražus mielas tas mezgėjų susiburimas :) Megztukai,suknytės labai labai gražūs. Kas ten dvynius mezgė :D vienas tai katuko :) tik tikriausiai skirtingai megzta vienas nuo apačios, o kitas nuo viršaus :) O suknelių kiek primezgusios. Gaila man neteko sudalyvauti, nes su jumis linksma, gera buna.

Gal pavasarį išeis prie jūros sudalyvauti, bet dar taip toli neplanuoju.

Tądien nors pasidažiau apsikirpau, atsišviežinau :)

Dar berniuko megztukėlį mėlyna mačiau  :super:

Ir dar mažučio vaikučio megztukas mielas, saldus dryžiukas :wub:  Esu kažką panašaus mezgusi :)

ef9168b599409ce02131aea2564b7ea3750.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 18 vasario 2017 - 09:11
Labas rytas
Gal kas turit ar bent zinot pavadima to grazuolio kakluosalo kur Limit buvo pasidabinus?
Atsakyti

Labas rytas, 

kacumota, Saulemeile gal atsakys. Čia jos megzta, aš darbiniam kompe turiu, tai tik antradienį  galėčiau pažiūrėt. Kažkoks labai smagiu pavadinimu :)

Cepelinus vis džiugiai prisimenu :wub:  taip gera Jus turėti  :wub: 

Atsakyti

Nurmilintu http://www.ravelry.c...rary/nurmilintuatrodo šita  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas, kad ir kaip stengiausi, kokybės neišgvau :)

Pridėta:

• Priedas  sm1.jpg   58,82KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  sm3.jpg   57,45KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  sm4.jpg   54,19KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 18 vasario 2017 - 19:28

Vajee Nuosirduk 10000 balu

Atsakyti

Super super super! Ir spalva ir modelis ir Nuoširdukas. Bravo! Neturiu ką pridurt

Atsakyti

Ingriduk, Katuk, ačiū ačiū ačiū, 10 000 kartų ačiū :heart:  :oro_buckis: :oro_buckis: Kad ir kiek verta aš čia tų pagyrų, bet jūs mane stumiat vėl ir vėl megzti sau, ačiū :friends:

Gal kada pavyks lauke normaliau išgauti spalvą ir ryškumą, taip stengiausi dienos šviesoje, bet kad ta diena tokia niūri, nieko nesigavo...

Atsakyti

Nuoširduk, labai dailu  :super:​ 

Atsakyti

Nuosirduk, super!  :wub: labai viskas dera ir tau tinka  :wub:​ 

Atsakyti

Nuosirduk labai tau tinka  :wub: 

Atsakyti

nuoširdi, puikiai išėjo - ir ne per daug marga, ir labai tinka, ir net prie sijono prisiderinai. :wub:

Ir dar man patinka ta apačia be dryžiukų.

O aš šiandien visą dieną nesveikai mezgiau. :wacko:

Visokių darbų per šeštadienį žadėjau namie nuveikt, bet kaip ryte prisėdau truputėlį pamegzt, kol prasibudinsiu ir nuspręsiu nuo ko pradėt, tai taip ir pramezgiau, niekaip negalėjau atsitraukt.  Tikiuosi, nereiks visko išardyt. Nepatinka man toks valios nebuvimas, bet paskutiniu metu vis labiau tai pasireiškia :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 vasario 2017 - 23:52