Pasirodys, kad daugiau čia tų muzikaliai needukuotų vaikų mamų, net ant suolo nebetelpa.
gausis visas balius gal net didesnė šaika susirinks, nei muzikuojančių
Ristina nu tavo tai muzikalūs gi .
Pas mane balansas - 2 muzikalūs, 2 ne . Nei vienas nekur neverstas eiti, renkasi patys. Nes aš gi net nežinau, kas jiems įdomu, o savo nuomones niekam neperšu. Mažoji moteriškė išsirinko šachmatus, dailę ir muzikos mokyklą. Dičkė norėtų ir šokti, ir į baseiną, bet per muziką su daile nelieka laiko. Brolis dvynys - krepšinį su kinų kalba pasirinko. Dičkis nelanko nieko. Mokykloje kaip pamoka jam yra odos technologijos ..
Aš pati irgi niekur needukuota, mokykloje man rankdarbiai ir sportas buvo. Tai kai šneku su mokytojais ar dailės, ar muzikos, tai dundukė jaučiuosi. Tą iškart prisipažįstu. Pas čiurlioniukę tai pilna tėvelių visokių menininkų, savotiškai jaučiuosi, kadangi ne prie meno. Ir perdaug konkreti bei organizuota .
Nuosirdi, ačiū, kad pasidalinai patirtim
Ir norisi, ir piniginė rėkia nee Gal po Kalėdų reiks pamąstyt
Mano du vaikai šiek tiek ragavo pianino, vienas šiek tiek gitaros, vienas nieko, o bet tačiau pats išmoko groti iš telefono Kažkaip, kai jis buvo pradinukas, nieks palinkui negrojo, tai mes apie muziką net nepagalvojom Kai atsirado namie pianinas, tai ir entuziazmas kilo. Tik tiek kad pora metų stovėjo beveik nejudinamas pastaruoju metu vėl peštynės, kuriam grot Mokosi kažkokius kūrinius savarankiškai iš kažkokių japonų filmukų. Du natas pažįsta, vienas šiaip groja Neįsivaizduoju, kaip
Sveikos vakar buvo gerumo ir geru emociju diena vaikuciu svajones virto realybe
aplankiai musu Sarangiuka aiandien sirdy gera
to gerumo ikvepta noriu norincias sektantes kitos savaites mezgimo vakaro vieta perkelti i savo namus
Kalediniu meduoliu vakarui
Su vaikais, su spagomis- taip kaip norisi. Kepsim kaledinius meduolius- vaikai irgi- tai nepuoskit bus daug dziaugsmo!!! Klegesiu
treciadieni- 18:30 durys atviros del adreso prasau per messenger’i pasiteirauti. Pagal besiteiraujancias sukursiu grupe del smulkesniu detaliu derinimo
Mano du vaikai šiek tiek ragavo pianino, vienas šiek tiek gitaros, vienas nieko, o bet tačiau pats išmoko groti iš telefono
Vo, tiksliai, mama be atminties. Vilius metus gitarą lankė. Ir kokį mėnesį - būgnus
to gerumo ikvepta noriu norincias sektantes kitos savaites mezgimo vakaro vieta perkelti i savo namus
Kalediniu meduoliu vakarui
Su vaikais, su spagomis- taip kaip norisi. Kepsim kaledinius meduolius- vaikai irgi- tai nepuoskit bus daug dziaugsmo!!! Klegesiu
treciadieni- 18:30 durys atviros del adreso prasau per messenger’i pasiteirauti. Pagal besiteiraujancias sukursiu grupe del smulkesniu detaliu derinimo
įtariu, kad špagos pagulės krepšį.
Drąsi tu motera, sakyčiau Mano du iš trijų patys kepa pyragus, ale kai sueis daug pyplių, nenušeš tavo namų?
Dėl produktų- pasiderinsim?