Lace, labai labai fainas
Būčiau liekna, irgi bandyčiau.
Nuosirdi, kaip tau poveikis papildų? Ar jau jaučiasi koks efektas?
Labas rytas
Jurgitak nežinau kiek matysis, bet pasistengiau pafotkint20181212_091713.jpg20181212_091814.jpg
Qqte, ačiū! Negaliu patikėt, kad iš tokio plonumo, toks storumas gaunasi.
Soli, susipažinkite https://www.instagra...id=u9aemh34ud42
Mano dar vis džiūsta. Ommm. Ir labai ožka smirdi Vaikai pasakė, kad daugiau neskalbčiau.
Labryt, Lace, fainas dublis, šitas lyg trumpesnis? Netgi stlioviau atrodo Vakar nei eilutės nepamezgiau per visokius reikalus. Su merginom padarėm pirmą kartą vainiką nuo iki net be jokių pamokėlių žiūrėjimo. Pirmas blynas nukeliavo į mažosios mokyklą. Malonu buvo išgirsti, kad brandžiausias vaikas klasėje, vienintelė, kuri garsiai skaito prieš visus. Gražiausia muzika mamos ausims. Dar prisižadėjau pridžiovinti obuolių, kuriuos mokykla aukos varguoliams, čia jau VJG. Ir įrašė mane tarp savanorių... Tas paradoksas, kai turtėji duodamas... Qqutės mėginukas gyvai melejoną kartų gražesnis ir ne taip storai atrodo .
Labas rytas,
Nesijuokit, čia ta buvus foto viską pamelavo, o šiaip tikrai man dauguma drabužių, ypač va tokio tipo netinka, dėl (.) (.). Problematiška vieta. Ir jau tikrai nesakykit, kad šitas megztukas ne tik lieknoms Žinoma dėvėčiau ir net džiaugčiausi ir su malonumu, bet tikrai neatrodytų taip gražiai.
Jurgitak, koks įdomus daiktas, gal net reik pabandyt iš to įdomumo
vakar jau nebeparodžiau savo “II dublio”. esu juo beveik visai patenkinta, kaklas jau gerokai gražiau išsiformavo, dar pabandžiau rankovės viršų truputį trumpintom eilėm paformuoti, kad po pažastim mažiau mėsos gautųsi. Tik dar nesiprantu, ar tas davė kokį pastebimą efektą. Foto tik statistikai, gal su Rūta kaźkaip gražiau pavyks nufotografuoti.
Geras dublis nei prie kaklo, nei prie pažastų nėr ko kibt Ar davė kokį efektą rankovių formavimas - sunku pasakyt nes ir pirmam variante rankovės nekliuvo Jei megzčiau sau, tai rankoves daryčiau siauresnes - tiesiog rinkčiau mažiau akių Bet čia jau tokia diskusija - patinka/nepatinka , o ne apie konstrukcija
Ant Rūtos gali atrodyt dar kitaip, nes suaugusio žmogaus šiek tiek kitos proporcijos, net jei ir apimtys tokios pat
Vis girdžiu, kad visiems renginiai, o man vis ramu. Galvoju - va, vaikai užaugo. Ir staiga pareina - mano mažosios muzikos mokykloj net 4 koncertai Tikra žvaigždė Specialybės - mokytojo mokinių kalėdinis koncertas ir viso skyriaus. Bet įdomiausia, kad ir privalomo fortepijono irgi du, mokytojos ir skyriaus. Mūsiškė, kadangi namie turi kur pasimokyti, tai ji pranašesnė, už tuos, kad pianinų namie neturi, tai ją ima ir į viso skyriaus koncertą
Man liko 4 renginiai (tikiuosi, kad tik tiek, nebent ko nežinau dar : 2 koncertai muzikos mokykloje ir 2 mokyklose, kur turiu būti. Na, būsiu atvira, aš ir noriu .
Neįsivaizduoju, kaip įmanoma mokytis muzikos mokykloje ir neturėti namie instrumento. Ypač, kai oficialiai nemokamai tik pusė pamokos per savaitę priklauso... Bet pasitaiko...