Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

knygoms ir puodeliams tai 40off.

Beje, knygoms  tai 40off.

ane????? O Mažeikiuose kažkodėl knygoms tik 30 off  :unsure:  :hmm:​ 

Atsakyti

as taip nerasiau  :rolleyes: :hmm:  kodel cia taip pasicitavo. as apie puodelius su katukais  rasiau:)

Atsakyti

Kai kurie drakiai  yra DRAKIAI, o ne meškossss

Atsakyti

Jip, knygoms 30 offf

Atsakyti

supratau, kazkaip  blogai gatgeta pacitavau .  kazka perdaug nutryniau .  as tik  katukini puodeli pirkau :) knygoms maciau 30

Atsakyti

Turbūt didžiulė mezgėjos gėda, bet dar nedu buvus ditekse.

Atsakyti

kerpen, tikrai :) net as esu buvusi ir pirkusi :)

Atsakyti

Niuma, aš šią sav jau neturiu kada. Ryt darbukas iki vėlaus vakaro, penkt išvažiuojam į Šiaulius. Kitą sav aš galiu pirm, bet kaip suprantu tau visai netinka. Tada galiu treč (19d.) popiet su vaikais kartu, 20d. galiu iš ryto iki 12val., po to keliauju į darželį, renginys,ir tada galiu vakare nuo kokių 16val.

Kaip kitos? Kas dar planuojat pasimtymą? :)

Atsakyti

Niuma, aš šią sav jau neturiu kada. Ryt darbukas iki vėlaus vakaro, penkt išvažiuojam į Šiaulius. Kitą sav aš galiu pirm, bet kaip suprantu tau visai netinka. Tada galiu treč (19d.) popiet su vaikais kartu, 20d. galiu iš ryto iki 12val., po to keliauju į darželį, renginys,ir tada galiu vakare nuo kokių 16val.

man kita savaitė užimta renginiais-dvi dienas vaikų koncertukai,vieną-vakarėlis su grupiokais ir dėstytojais,dar vieną vaikus į gimtadienį vešim,o patys kažkur eisim pagastroliuoti :D prieš Kalėdas laiko ne marios...

Atsakyti

As galiu bet tik po 16 val

Atsakyti

Katukai, nori švarkiuko pyniuoto, be sagų.

Man atrodo senai senai Zuviukas baltą nusimezgęs yra.

Niuma, aš šią sav jau neturiu kada. Kitą sav aš galiu pirm, bet kaip suprantu tau visai netinka.Tada galiu treč (19d.) popiet su vaikais kartu,

Pirmadienį renginys nuo 19 val., tai nespėčiau sulakstyt.

Man trečiadienis tiktų :)

Atsakyti

Sveikos  :4u:

ilga darbo diena šiandien buvo... parsiradau prieš 8, dar sriubą išvirt reikėjo... turėjau planų eilutę kitą pamegzt su kokiu filmu, bet Vaiva įsijaukino šalia ir įsiviliojo į lovą, kad galėtų “prie mamos prisiglaudus užmigti”  :wub:  lyg bandžiau pyktelėti, kad mano planus griauna, bet kažkaip labai greitai sisivokiau, kad gi čia tokia dovana, kuria jau nebeilgai besidžiaugsiu  :) tai vat ir gulim apsikabinusios  :wub:

vakar jau nebeparodžiau savo “II dublio”.  :unsure: esu juo beveik visai patenkinta, kaklas jau gerokai gražiau išsiformavo, dar pabandžiau rankovės viršų truputį trumpintom eilėm paformuoti, kad po pažastim mažiau mėsos gautųsi. Tik dar nesiprantu, ar tas davė kokį pastebimą efektą. Foto tik statistikai, gal su Rūta kaźkaip gražiau pavyks nufotografuoti. 

Priedas  85346F97-6FA9-4597-9B55-865DE1305B16.jpeg   169,89KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  82E122C6-EE5B-4F10-8CE4-A8AF8E715C64.jpeg   157,2KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  CF05E379-9B35-49B1-B836-35DEB7C24A13.jpeg   207,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti