uz lango taip letai sninga.....is sitos lango puses tai labai grazu
Pasidariau aviziniu saldainiu/sausainiu pagal Abelo recepta.kai gris vaikai bus meduoliu kepimas.
Aš šiandien pasiryžau nulėkti vyrui dovanos (šilkinio kaklaraiščio) pasiimti iš Panoramos MOnton (užsisakiau internetu, bet... suveikė taupumas, kad nereikėtų mokėti už siuntimą). Tai prataupiau dar . Vyras apipirktas, vaikams irgi visko yra, tik šokolado paėmiau, net kolegei. Nėra nieko, kaip visada, vyro giminei. Iš esmės tai tik vaikų pusseserei dovanojam ir mamai su broliu, nes važiuojam pas juos kūčių, ir jie būna priruošę mūsų vaikams. Tai kaip ir negali tuščiom, bet jiems nieko nereikia ir tram pam pam. Jokių gurmanizmų nesupras, arbatas sveikuoliškas, aliejų ir druską voniai bei savo keptų sausainių, marinuotų burokų dovanojam kasmet
. Pareikšiu vyrui ultimatumą, kad gal jis nors vienus metus galėtų tuo pasirūpinti. Nes 18 metų kažkaip tik man tas rūpėjo.... Aišku, jis pasisiūlys kalėdinį žaisliuką apipiešt, nes, tipo, jų niekada nėra perdaug. Pernai piešė su stiklo dažais
. Žodžiu, vargas man...
Tykiai piktinuosi gadgetu, nes nu garsiai ner kam klausyt ruosiuos ruosiuos as pas ja, telefonu pasakoja moteriske, kad man salaviju paruose ir taip tarpkitko sako " tu gal ir pati galetum pasiskint, bet purma abejoju ar tu juos pazysti, antra, bijau, kad usejus uz varteliu, gali pasiklyst..."
Nu tu rupuzyte rugienoj.... Pasakyciau, kas visa vasara kaimyno krienus minde kaip savus...
Tykiai piktinuosi gadgetu, nes nu garsiai ner kam klausyt
ruosiuos ruosiuos as pas ja, telefonu pasakoja moteriske, kad man salaviju paruose ir taip tarpkitko sako " tu gal ir pati galetum pasiskint, bet purma abejoju ar tu juos pazysti, antra, bijau, kad usejus uz varteliu, gali pasiklyst..."
Nu tu rupuzyte rugienoj.... Pasakyciau, kas visa vasara kaimyno krienus minde kaip savus...
Kas zirzėtų, o kas (topologinė blondinė) gertų paruoštą herbatką ir šypsotų
Kas zirzėtų, o kas (topologinė blondinė) gertų paruoštą herbatką ir šypsotų
Tai, kad absoliutus smeiztas, prie vartu da ne kart nebuvau pasiklydus
O siaip tai pati kalta, kad gyvena pasaulio pakrasty, net guglas jos namo nerodo... Tiksliau maskuoja po kitu numeriu....
Screenshot_20181212-170001__01.jpg 107,26KB
0 Parsiųsta kartų