Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

uz lango taip letai sninga.....is sitos lango puses tai labai grazu :rolleyes:

Pasidariau aviziniu saldainiu/sausainiu pagal Abelo recepta.kai gris vaikai bus meduoliu kepimas.

Atsakyti

Kerpena, gi rašiau, kad ateina lankyt su tooookia taše maisto...  :) 

Atsakyti

Ai, čia toks swpas. :D

Irgi neturinti saiko fėja :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2018 - 14:33

Priminkite bitte, is kur ten siuntėtės audio knygas, o ypač jei kuri angliškų žinot...

O pas mus, kaip ir mažosios Kalėdikės, pagaliau atkeliavo dičkio telefonas😊

Dar nemezgiau, nors ir išeiginė, bet nukoviau pora dovanų... 

Atsakyti

Aš šiandien pasiryžau nulėkti vyrui dovanos (šilkinio kaklaraiščio) pasiimti iš Panoramos MOnton (užsisakiau internetu, bet... suveikė taupumas, kad nereikėtų mokėti už siuntimą). Tai prataupiau dar :). Vyras apipirktas, vaikams irgi visko yra, tik šokolado paėmiau, net kolegei. Nėra nieko, kaip visada, vyro giminei. Iš esmės tai tik vaikų pusseserei dovanojam ir mamai su broliu, nes važiuojam pas juos kūčių, ir jie būna priruošę mūsų vaikams. Tai kaip ir negali tuščiom, bet jiems nieko nereikia ir tram pam pam. Jokių gurmanizmų nesupras, arbatas sveikuoliškas, aliejų ir druską voniai bei savo keptų sausainių, marinuotų burokų dovanojam kasmet :D.  Pareikšiu vyrui ultimatumą, kad gal jis nors vienus metus galėtų tuo pasirūpinti. Nes  18 metų kažkaip tik man tas rūpėjo.... Aišku, jis pasisiūlys kalėdinį žaisliuką apipiešt, nes, tipo, jų niekada nėra perdaug. Pernai piešė su stiklo dažais :). Žodžiu, vargas man...

Atsakyti

Tykiai piktinuosi gadgetu, nes nu garsiai ner kam klausyt :) ruosiuos ruosiuos as pas ja, telefonu pasakoja moteriske, kad man salaviju paruose ir taip tarpkitko sako " tu gal ir pati galetum pasiskint, bet purma abejoju ar tu juos pazysti, antra, bijau, kad usejus uz varteliu, gali pasiklyst..."

Nu tu rupuzyte rugienoj.... Pasakyciau, kas visa vasara kaimyno krienus minde kaip savus... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 gruodžio 2018 - 15:58

Abelo ir kitos kaunietes, mes sia savaite ar kita mezgames? 

p.s. 17 d ir ryte, ir vakare vaiku renginius padare, tai pirmadieni negaliu.

Atsakyti

Tykiai piktinuosi gadgetu, nes nu garsiai ner kam klausyt :) ruosiuos ruosiuos as pas ja, telefonu pasakoja moteriske, kad man salaviju paruose ir taip tarpkitko sako " tu gal ir pati galetum pasiskint, bet purma abejoju ar tu juos pazysti, antra, bijau, kad usejus uz varteliu, gali pasiklyst..."

Nu tu rupuzyte rugienoj.... Pasakyciau, kas visa vasara kaimyno krienus minde kaip savus... 

Kas zirzėtų, o kas (topologinė blondinė) gertų paruoštą herbatką ir šypsotų

Atsakyti

Kas zirzėtų, o kas (topologinė blondinė) gertų paruoštą herbatką ir šypsotų

Tai, kad absoliutus smeiztas, prie vartu da ne kart nebuvau pasiklydus :D 

O siaip tai pati kalta, kad gyvena pasaulio pakrasty, net guglas jos namo nerodo... Tiksliau maskuoja po kitu numeriu....

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20181212-170001__01.jpg   107,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, nežadink drakių, kurie miega žiemos miegu :) 

Viena Vernito spalva neišeina iš galvos... siūlo sudėtis neblizga, bet pats grožys- pilkas su tamsesniu plaukeliu, tai atrodo vos melanžas. 30 proc vilna.

Atsakyti

Gadget, nežadink drakių, kurie miega žiemos miegu :)

Viena Vernito spalva neišeina iš galvos... siūlo sudėtis neblizga, bet pats grožys- pilkas su tamsesniu plaukeliu, tai atrodo vos melanžas. 30 proc vilna.

O tai sugalvojo tas žvėris ką megztų?

Atsakyti