Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

siek tiek gaminiu atnesu

45491364504_09c8f005cd_b_medium2.jpg44466934220_636e84d79b_b_medium2.jpg32412333428_aac23d628a_b_medium2.jpg44466936660_d1e81bfc50_b_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 gruodžio 2018 - 10:58

Ligvita, kokie gaminiai. :bigsmile:

Suknelė man tokia žiemiška. O sagė kažkas naujo tavo rankdarbiuose? Ar tiesiog aš  nepastebėjau anksčiau.

Atsakyti

Sages jau Ravelry apžiūrėjau ir nepatikėjau :). Labai fainos. Nors ten galvojau, kad žaisliukai eglutei. Bet kuriuo atveju - gražu.

Atsakyti

Ligvita, kokie gaminiai. :bigsmile:

Suknelė man tokia žiemiška. O sagė kažkas naujo tavo rankdarbiuose? Ar tiesiog aš  nepastebėjau anksčiau.

Mokausi as jas daryt... Bet cia pirma nauja sritis, kuri uzkabino norejimu ir reikejimu daryt cia ir dabar

Atsakyti

Sages jau Ravelry apžiūrėjau ir nepatikėjau :). Labai fainos. Nors ten galvojau, kad žaisliukai eglutei. Bet kuriuo atveju - gražu.

klisokos dar jos, bet labai savim patenkinta, neman kazkaip atrode misija neimanoma paciai tokias grozybes daryt, plius siuvinejus esu tik mokykloj ir tai koki viena karta....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 12 gruodžio 2018 - 11:19

Ligvitos Sniegena :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 12 gruodžio 2018 - 11:20

aha, ta sniegena labai :wub:

o megztų suknelių paskutiniu metu nematau :B  net savo spintoj.

Atsakyti

o megztų suknelių paskutiniu metu nematau :B  net savo spintoj.

Kažkaip susirodė, kad qqte tai parašė ir labai nustebau. :lol:

Atsakyti

PIRKTINIAI PRIEDAI  ne daugiau 1 vnt :D

pvz koks nors televizorius :lol:

Man kokio mapiedo reiktų - važiuočiau pas mezgėjas kavos pagert :)

Atsakyti

Sveikos,

Ligvita, sniegena :wub:

Del swapo kiekybes pritariu daugumai, reik ribot tik pirktinius priedus, nu gi ne juose esme, išrinkai kokį patį pačiausią ir viskas :)

Su rankdarbiais viskas daug individualiau, tiek laiko, tiek noro, tiek kokybes ir kiekybes santykis labai sunkiai aprašomas, o ir nereikia čia manau nieko ribot, bet va pindzikliuškems reik saiko butinai :)

Šiandien mane vel  ištiko tetulytes swapas, gerai, kad jau galiu žiūret ir net palesiot galiu  :D

Atsakyti

Kas yra tetulytės swapas?

Atsakyti

Uzsikabinau as uz tu pauksciu :) Eisiu ae zyles momkytis :) paskui lyg pelea zada... zoziu megzt nenoriu visai, nors reikia labai daug ir labai greit numegzt, kad be sazines grauzimo pauksciukus klisinciau

Atsakyti