Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nūūū, aš pvz niekada nenorėčiau gauti didelio lego rinkinio ar roboto :D ale bet tačiau žinau kad yra žmogus kuris norėtų

tai rinkdama dovanas (ne swapui) galvoju ne ar aš norėčiau o ar tas žmogus norėtų

tai vat tam ir reikalinga kažkiek apdovanojamąjį pažinot

nes pvz kokia saldumynų mėgėja pagal save nuspręs apdovanot mane šokoladais

kuriais aš visai neapsidžiaugsiu :D

Atsakyti

QQute, bet gal tavo vyras ar vaikas apsidžiaugtų? :) Gi pagalvojam truputį ir apie kitus namų gyventojus :).

Atsakyti

Šokoladais?nu nelabai :) vyras tikrai ne :D

Atsakyti

Qqte, tai taip, žiūri ir į tą žmogų, bet aš labiau apie tai, kad aš negaminčiau dovanos, kuri man nepatinka. Aš nenorėčiau savo rankom daryti man ne mielo darbo... mano gaminta dovana turi pirmiausiai patikti man. 

Aš gal neaiškiai išsireiškiau, kai perki tai viskas ok - gavėjas norėjo, aš padovanojau... tarkim, dabar dovanų pirkau knygas, kurių pati gyvenime nesugalvosiu skaityt (nors gal... niekada nesakyk niekada 😂)

Atsakyti

Aš dar nežinau ko norėti. Kol kas grožiuosi spalvomis :wub:

Atsakyti

Vinci o kaip su užsakymais? nebūna nemielų? ar nesiimi tokių?

čia kaip viena draugė niekaip negalėjo suprast kodėl aš nenoriu megzt pagal užsakymus, jos supratimu mezgimo kaifas yra pačiam procese nesvarbu iš kokių siūlų koks modelis ir t.t.

Atsakyti

Qqut, neimu. Leidžiu sau tokią prabangą.

Ir jei užsakovė nepatinka ir neimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 12 gruodžio 2018 - 10:36

niu va, viena taisyklė ar riba jau rutuliojasi

PIRKTINIAI PRIEDAI  ne daugiau 1 vnt :D

pvz koks nors televizorius :lol:

Atsakyti

Šokoladas arba dešra arba kava arba arbata. O naminiai priedai leidžiami gausiau :).

Televizorių paimčiau, vaikai apsidžiaugtų. Nes tėvai kankina su senu. Kol eina, tai eina, man užtenka mažo seno.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 gruodžio 2018 - 10:44

mateu... pirkau puodeli su katukais  dviem

Beje, knygoms ir puodeliams tai 40off.

Atsakyti

Naminiai priedai yra rankdarbis, o jis leidžiamas tik vienas :rolleyes:

Atsakyti

nenupuškim :D

Atsakyti