Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš dar alsuoju swapu, nes ką tik išgėriau vakar gautos kalėdinės kavos. :4u:

Atsakyti

O jei pirštinės? Čia du daiktai, ar vienas? Ar kaip tam mano krikštsūniui po vieną pirštinę megsim? :)

O pvz. mano  šių metų dovana - vienas, ar trys daiktai? Man tai vienas :)

Kai pradedi galvot, tai taip  painu pasidaro...

Oooo :bigsmile:

Dovanojimas pagal taisykles beveik prilygsta dovanojimui pagal kalendorių :lol:

Atsakyti

Labryt :), Kodėl saldainių ar bižuterijos negalima? O sūrius, pelės, spąstus galima? Dabar tai galim išdiskutuoti, bet prieš kitą swapą nepamiršti ir susitarti daugiau mažiau. Nuokrypių visada bus... Aš vakar buvau miške su dukra, parsinešiau visokių gėrybių, susukau 2 pagrindus vainikams ir jaučiu, kad dar vieno reikia. Nes visos merginos norėsim pačios savarankiškai daryti. Aš ir pati kokius 3 padaryčiau, bet ką - teks dalintis. Jei ne išdžius greit kankorėžiai ant radiatoriaus, teks kišt į orkaitę :)  

Prajuokino piratai Žuviuko poste :D. Ech, tas išmanusis :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 gruodžio 2018 - 08:31

Kaip tau gerai. :)

Vakar patikrinau - lėkiau sparnų Mxm. Bo nes šiandien koncertas dukrai :) Tikrai žinojau, kad jų yra Akropulėj. 

Niu ką, nuėjau, paėmiau sparnus, sidabrinį sejuoną dukrai, ledų su karamele sau ir Alma jogurto sūnui (straciatellla, jei kam reikia atsidavusio blondino). Beje, knygoms ir puodeliams tai 40off.

Pirkau tobulų lėkštučių prie kakėdų vainiko. Parodyt?

Atsakyti

Prisimenu, kaip dar  būdama studentė, prisirinkau pušų šakelių ir pakabinau nedidelę puokštelę.Kabojo ji sau ramiai. O paskui prasidėjo sesija. Mokomės tyloje ir vis kažkas tyliai supokši ir niekaip nesuprantam, kas. Tik po kelių dienų paaiškėjo, kad kankorėžiai skleidžiasi.

gadget, aišku parodyk, bele tik noro yra. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2018 - 08:36

aš savo dovanoj skaičuoju du daiktus.

bo nes ta krepšelių trijulė yr vienas daiktas

ir tas papuošalų komplektas yr vienas daiktas

kaip ir minėjau, visos mes skirtingos, į vienus rėmus įsprausti nepavyks, bet šiokios tokios ribos nepamaišytų

ir man gal tų ribų labiau norėtųsi priedų klausimu,o ne pačio gaminio.

ir dar kad pats žmogus suvoktų, kur painiojasi :D o ne šiaip "paukščiukui"

pabandykim pvz įsivaiduoti, kad swape susirinko niekada nesimatę beveik nepažįstami asmenys. nu, ir kaip tada fėjinsit? ar apskritai ryšitės tokiam dalyvauti? ir kodėl? t.y. kokio tikslo siektumėt tuo dalyvavimu...

vat kai vienas tikslas, tai kaip ir susidėlioja, o kai visi skirtingus tikslus išsikelia, tada ir atsiranda nesutarimai

beje, padovanoti - čia ne tikslas. čia užduotis :D

taigi labas rytas :D

Atsakyti

Sveikos, apsidovanojusios.

Pabaigiau perjevoje čiudo liemenę (Soli ir Qqte turėtų žinot). Be to, kad to merino susimezgė beveik 600 gr, tai dar ji džiūsta 3 para ir dar ne pabaiga. Ir tik išskalbus prisiminiau, kad rankovių neapaikordinau. Nu tai gal iki naujų metų išdžius?

O dabar ištiko - iš ko megzt, ką megzt, kokios spalvos megzt?

Qqte, gali parodyt savo "pajetkų" mėginuką? Kaip ten pas jį pūkas atsiskleidė?

Labos :4u:

Jugitak, kelk fuoto :bigsmile: kas tau ten gavosi ir kur pažiūrėt originalą, neesu tokio čiūdo da nei mačius nei girdėjus :bigsmile: , gal labai seniai buvo, arba gal kaip tik atvirkčiai, labai šviežias tas čiūdas :D :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 12 gruodžio 2018 - 08:51

Labas rytas

Jurgitak nežinau kiek matysis, bet pasistengiau pafotkintPriedas  20181212_091713.jpg   63,15KB   9 Parsiųsta kartųPriedas  20181212_091814.jpg   128,91KB   8 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas, auksaburnės!

Liniuka, krepšininke, aš tavo rankos ir indų plovimo atostogų žinutę pirmučiausia kaip niumos suskaičiau. Nes teeee trys berniukai, everything is possible, škia. 

Posibble posibble :D Vakar kol išsimaudžiau, ir nebeliko. Man atnešė personaliai į vonia paragaut. MB grįžęs po darbo tik skanių kvapų pauostė :D Pasidalino, taip sakant, trise.

Priedas  47572787_574752739631456_5340479365115281408_n.jpg   66,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad nesukliudytų MĖ, tereikia laiku į vonią nueit. :D

Atsakyti

Kepat ir mezgat šokoladus  :wub: 

Lėkštė kičinė, pafotkinsiu vakare. Galvoju, tinkama mylimoms draugėms padovaniu būti. Padė dovanikę ant jos ir pakuoti.

Pakavimo popiera 40 off mxm ir iki.

Atsakyti

Labas rytas, swapų diskutuotojos :)

Man pirmiausias kriterijus renkant dovaną yra atsakymas į klausimą - ar aš norėčiau tai gauti? Žinau, kad gal egoistiška, bet aš negaliu dovanoti žmogui to, kas man nepatinka. Paskui jau žiūriu, derinu pagal žmogų, bet dovanojama dovana turi pirmiausiai patikti man. Ir ne esmė piniguose, ribų nustatyme... manau, kad dovanojamam rankdarbiui nedėkim ribų, nes, jei pagal ribas, tai Kerpenai panorėjus megztuko (o jei PVZ galima tik 400g!!!) ir ką... kukuok, kaip sakant :D

Ribas dėkim parduotiviniam reikalam - pvz.1 pirktas reikalas ir viskas.

Kerpena, aš tikiuos, kad tu kokio snoodo su pirštinėm norėsi, nes megztukui tikrai mažai  :D  :rolleyes: 

Nite gerai sakė - pagal ribas, tai kaip pagal kalendorių!

Vakar bandymukus pramezginėjau. Niu ką aš galiu pasakyt... nafig tas servetėliu schemas - daug lengviau "iš galvos" negu pagal taisykles.

Atsakyti