Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :)

kad swapo taisyklės reikalaija peržiūros- tas tiesa :)

aš tai galvoju... o kartais sumos ribu nustatymas nesureguliuotu priedu kiekio ir kainos?? Visa dovanele galetu kainuoti pvz iki 20-30 eu??? Ar kita sutarta suma ir viskas supaprastetu :)

Atsakyti

Vinci.... afigienai gražus spalvu derinys :) per PM pabendrausim kada lnga turi man kokia akvarele islieti :)

Atsakyti

Sveikos, apsidovanojusios.

Pabaigiau perjevoje čiudo liemenę (Soli ir Qqte turėtų žinot). Be to, kad to merino susimezgė beveik 600 gr, tai dar ji džiūsta 3 para ir dar ne pabaiga. Ir tik išskalbus prisiminiau, kad rankovių neapaikordinau. Nu tai gal iki naujų metų išdžius?

O dabar ištiko - iš ko megzt, ką megzt, kokios spalvos megzt?

Qqte, gali parodyt savo "pajetkų" mėginuką? Kaip ten pas jį pūkas atsiskleidė?

Atsakyti

Del swapo dalyviu kitiems metams- pagal tai koks aktyvumas atsakinejant i klausimus ir iki dovanojant dovanas , bei jas pristatant manau irgi reiktu atsižvelgti, tačiau labai visaip gali nutikti- gyvenimas staigmenas mėgsta...

kaip fėja vienos iš tyleniu galiu šiek tiek pasisakyti.

1. Informacijos apie tai kas patinka, kad nepatinka buvo
  2. rodėsi itin retai, bet atsakyti į mano esmini klausima, kuriuo ir tikejausi tiesaus atsakymo- sugebejo.
  3. ne į visus KGB ir swapo uzduotus klausimus atsake- tai sukele siek tiek keblumu ir dvejones.
  4. teko povandeniniais ka alais ieskoti daugiau info. Bet ir su kitom dovanom naudojau povandeninius kanalus :)
  5. kai mergaitė nėra aktyvi dalyvė, tai siek tiek inesa dvejones ir siek tiek atima spirgejimo, nes gi  grižtamasis ryšys yra visa ko variklis.
  6. nepaisant visu kliuciu sugebejau pasidaryti isvadas kokia dovana butu laukiama.

ir pastaba kitu metu makaluotojai ar swapo dvasios palaikytojai- butina suziureti ar visa kontaktine info yra. Nes dabar galiu jau papasakoti kaip 7 ryto Asta bando supildyti info ir ideti siunta- musu exeliuky nera telefono!!!!!!! Skambinu aisku Gadget- bepildant info piratai baigia susalti... nelaboji i ausi suokia kad ji siltai mezga :) trumpai papavydžiu.... ir atsidarius durelems suvokiu kad tik koki 1 cm mano dovana gali tilpti i pastomata- toliau- nei prokur..... panika.... gadget bando rasti tel nr kurjerio , kad paimti siunta tiesiai is manes. Tas numeris aisku buvo dievui i langus  :tomato: bet ateina blontinei nušvitimas......: pagaliau ageina, kai jau pirštu pagalveles nebejaucia ar paspaude mygtuka ar ne :)

galima pakeisti skyriaus dydi:) rada aisku dar keli kostai piratu ir keli paspaudimai ir PAGALIAU siunta uz uzdaru duru :)

gyveni zmogus ir mokaisi :) 

o swapo dalyviu ir dovanu taisykles- musu visu sutartinis reikalas :) taipkad kaip sutarsim- taip turesim :)

Atsakyti

Mano užsakovas riešinę-rankovę užskaitė, labai patenkintas.

Aš tai šiandien emocijų pertekliuje nenoriu nieko apie taisykles kalbėt.

Palikau dėžę darbe, nes gal rytoj su mašina važiuosiu, bet vieną sruogą parsinešiau paglostymui ir pasigrožėjimui. :)

Atsakyti

apie dovanu dovanojima ir gavima :)

patinka ir dovanoti ir gauti

bet dovanoti visgi gal labiau :) nes tas ieskojimas ka padovanoti irgi yra smagus procesas, jei tik fainas žmogus kuriam ieškai. Aš jau kuris laikas atsisakiau dovanu tik del to kad reikia. Dovanoti tiems, kas arti širdies. Arba kam tikrai reikia.

vaikam šeštadienį nupirkau :) vyrui sutarem kad koks nors renginys bus- jis dar tokio gydomoho agregato nori- tiksliau reikia- tai apsisprwsti balieka patikrinus pinigine.

Keliem draugam ir tetei- kepures nu arpliot bandysiu speti :) mamai kazka irgi bandysiu sugalvot prakrisko :) pries metus siuvau suknele :)

brolis su broliene jauciu irgi kepures gaus :) su movom :)

bet cia tokie kur arti....

siemet dar isitraukiau labiau i vaiku svajoniu pildyma. Darbe pas mus pries kaledas vyksta gerumo akcija- surenkam dovanas ir tada vaziuojam i savivaldybe ir padarom vaikuciam svente :) bandysiu ir as tame sudalyvauti ne tik pirkdama dovanas (šiais metais 4 pirkau) net ir paciam renginy. Sake kad emociskai nera lengva, bet sumasumarum praturteji ir parsinesi nami sio to gero :)

Atsakyti

Na, kai kurios mūsų menininkės nemėgsta būt įspraustos į rėmus.

aš už ribas.

bet turbūt tai bus dar vienas iššūkis- nustatyti tas ribas, tinkamas visoms.

ir visada atsiras neįtelpančių, ignoruojančių, sąmoningai o gal ir ne.

O šiaip viskas priklauso nuo žiūrėjimo taško. Galima jaustis nesmagiai, kad kažkuo išsiskyrei, bet galima save ir pagirti, kad buvai drausminga ir sąžininga.

ką laikysime norma, priklauso tik nuo kiekvieno asmeniškai.

tik tiek, kad įsitraukus į kolektyvinį žaidimą, turėtum žaisti pagal jo taisykles.

turim gražaus laiko taisyklėms susiderinti.

Labanakt :D 

Atsakyti

Labas rytas, auksaburnės!

Liniuka, krepšininke, aš tavo rankos ir indų plovimo atostogų žinutę pirmučiausia kaip niumos suskaičiau. Nes teeee trys berniukai, everything is possible, škia. Uj, uj, toks judesio ir nusiraminimo suvaržymas ilgokas. Belieka medituot ir gal nert.

Žuviuk, tu man ir šiaip patinki, bet dar ir labai labai protinga esi.

Swapui matau išgultį tokią - griežtai tik vienas rankdarbis. Svoris, pagal dabartinio rezultatus, iki 400 g, ania?

Nes kai žmogus pora mėnesių galvoji apie kitą puikų normalų MEZGANTĮ žmogų, natūraliai rankytės šiobeito prirenka. Ir tie priedai neatrodo nei brangūs, nei ką. Gi fėjini!!!!

Kai taip savo vaikams padarau netyčia, tai paslepiu darbe stalčiuje. Stalčiuose. Niu, darbe  :B 

Einu, dar kartą peržiūrėsiu apifėjintą prezentaciją apie žmones, su kuriais dirbu.

Atsakyti

Swapui matau išgultį tokią - griežtai tik vienas rankdarbis. Svoris, pagal dabartinio rezultatus, iki 400 g, ania?.

O jei pirštinės? Čia du daiktai, ar vienas? Ar kaip tam mano krikštsūniui po vieną pirštinę megsim? :)

O pvz. mano  šių metų dovana - vienas, ar trys daiktai? Man tai vienas :)

Kai pradedi galvot, tai taip  painu pasidaro...

Atsakyti

Viena suknelė (bet iki 400 g), vienerios pirštinės, vienas belekokio mazochistinio mezgimo/nėrimo/audimo/vėlimo/siuvimo/dažymo/verpimo/siuvinėjimo DAIGTAS. VO.    

Dėžutės puošybai saldainių beigi bižuterijos NENAUDOTI

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 gruodžio 2018 - 07:07

Priedas  eco.jpg   66,58KB   0 Parsiųsta kartų

Kavos?

Atsakyti

Aukštesnis sąrašas redaguotinas, kad kokia patrakus fėja neišpildytų VISO SĄRAŠO :)

Man tas patrakizmas patiko. Ir mano vaikams patiko :) Svarbiausia, kad visos DUODA, o tada taip nustemba, kad ochhhhh ir gavo.

Atsakyti