Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, aha, man, žinok, reikia paduoti ant lėkštutės 6 patikrintas schemas :D. kažkaip pernai ieškojausi, ne kažkas gavosi... Bet tai čia mano bėdos - geriau man megztinį numegzt, nei snaigę.

Gal kas nori pasikultūrint: http://whitepianohall.com/announcement/su-meile-is-monmartro/ . Nusipirkau 3 bilietus senokai, turi būti labai geras koncertas. Šiandien suvokiau, kad tą dieną mažosios kalėdų šventė. Nu, ok, galvoju, tai išleisiu 2 šeimos narius, kitus, nei planuota, gal kam 1 padovanosiu. Betgi gaunu info, kad tą pačią dieną, tuo pat metu dar ir didžiosios choro koncertas kalėdinis... nors persiplėšk... Tai koncertas anyway plaukia kažkur...

Atsakyti

Restar, įkėliau kambarėlyje kelias schemas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Na va, kol aš smarkiai dirbau, jūs ir swapą uždarėt  :oh: su trenksmu  :mirksiukas: 

pamačius Kerpenos dovanos mano mintys ir emocijos atrodė maždaug taip:

• pirma mintis - “wow, oho, nieko sau”  :blink:  :wub: 
  • antra mintis - “smarkiai per daug”  :unsure: 
  • trečia mintis - “mano dovana buvo smarkiai per maža/per prasta/per.../per....”  :( 

Reziume - pačių gamintos dovanos visos buvo tikrai puikios, “levelinės” ir “razinkinės”  :wub: o vat su priedais smarkiai persistengėm. Jaučiuosi įtraukta į kažkokias “kas daugiau” varžybas, kuriose visai nenoriu dalyvauti.  :unsure: Kviečiu prisiminti auksinę raisyklę - mažiau yra daugiau ir įvesti kažkokias ribojančias taisykles.  :unsure: bet gal čia tik man vienai kliūna, tada tiesiog rinksiuos būti swapo stebėtoja.  :B 

Atsakyti

Nu kodėl megzt labiausiai norisi kai negali :B  Įtvaras 2 savaitėms, be įtvaro 6 savaitės. Tai teks pakentėt be indų plovimo ir mezgimo :D

Kažkaip sugebėjau raištį pasitempt :hmm:

Priedas  IMG_20181211_192351.jpg   86,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Oh tu rupuzele melynom akim....Liniuka,a nubludai !!!!!!

Kaire?

jetus kaip tave suprantu.man lengviau,itariu tik koki lengva uzdegima ar koki velnia,nu bet.....laikykis ten :4u:

Bet kaip reiks isgyvent be indu plovimo :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 11 gruodžio 2018 - 19:36

Neturės Vincis naujo megztinio :hihihi:

Ech...  :angel_sadangel: 

Liniuka, na ir sugebėjimai tavo. Sveik  :4u:  :4u:  :4u: 

Lace postas mane išmušė iš vėžių...
Gal aš geriau pažiūrėsiu kokį filmą, prasimegsiu sijono mėginį ir pagalvosiu, ką ir ar iš viso reikia atsakyt.

Atsakyti

Jo, kairė. Juokingiausia, kad čia tipinė krepšininkų trauma :D​ 

Atsakyti

Liniuka, tai prisižaidei kašį? :D :4u:  O gal tu kraustydama daiktus kur persistengei su svoriais? Žodžiu, ramiai, mergyt, teks švęsti, be virbalų ir be indų plovimo :).

Lace -  :4u: . Nieko pas tave ne per mažai, man atrodo. Jau bandėm apie tai kalbėti, bet kažkaip niekas nenori rimtai diskutuoti. Aš, kaip ir minėjau, irgi būčiau UŽ kokį konkretesnį apibrėžimą - sakykim, rankdarbis (1 didesnis ar 2 mažesni) + max 2 priedai saldūs/geriami/naminiai ir pan. Bet nemanau, kad mudvi suvaldysim dosnias panas :D. Ir nemanau, kad dėl to verta trauktis. Darželyje irgi susitardavom sumą arba formatą dovanos, ir vis tiek atsirasdavo, kas nesusivaldydavo :). Na, bet tai ir buvo apie juos, man kažkaip nuo tuo nei šilta nei šalta. 

Atsakyti

Lace postas mane išmušė iš vėžių...
Gal aš geriau pažiūrėsiu kokį filmą, prasimegsiu sijono mėginį ir pagalvosiu, ką ir ar iš viso reikia atsakyt.

Vinci, neišsimušk iš vėžių :mirksiukas: čia ne tau asmeniškai taikiau.  :4u: Puiki tavo dovana :wub: siūlai tikrai grieko verti, labai taikliai kerpeniškom spalvom numarginti ir papuoštų bet kurios mūsų biblioteką  :wub: tiesiog visas šiemetinis swapas toks kaip niekad  gausus brangiais pirktiniais priedais ir aš dėl to nesijaučiu gerai  :unsure: Aš tiesiog taip nenoriu, mano supratimu tai prieštarauja swapo esmei.  :unsure: Ir aš jau didelė mergaitė, suprantu, kad ne visi žmonės galvoja vienodai. :) Tai tik mano asmeninė nuomonė ir labai prašau niekam nesijausti dėl tokios nuomonės blogai.  :4u:  turėjom puikų swapą, padidžiaugėm, pasigrožėjom, pradžiuginom vienos kitas ir žiūrim į priekį.  :4u: 

Atsakyti

Iš mamizmų serijos- ieškojau Gyčiui kažkokio terapinio būrelio. Pamąsčiau apie dailę. Visas paieškas sutrumpino mokytojos žinutė, kad renkama mokykloj dar viena grupė. Įkalbėjau vaiką nueit į pirmą nemokamą pamoką. Koks jis vakar laimingas grįžo :clap:  sakė eis ir kitais metais. Sakau, palauk, dar šie nesibaigė :)

Liniuka, balionai. Aš šnd darbe sėdėdama labai mezginio ilgėjausi.

Vaikų pyragų kepimai tiesiogiai grėsmingi mano MĖ dietai. Jaučia pareigą, kad būtinai paragaučiau. Vėl kepė.

Atsakyti

Na, ką bilietai jau pažadėti :). Va, nemokama atrakcija mezgėjoms - susitikimas su garsiausiu mezgėju :D http://www.vcb.lt/events/susitikimas-su-garsiausiu-lietuvos-mezgeju-raimundu-mikuseviciumi-ir-muge/?fbclid=IwAR0EpyxO3Urvn-zh0DDCxudiFzdvG-ADG9RzvNMV8jc3AnWkHsw89LC6O-c 

Atsakyti

Sveikinuosi iš po koncerto, ufff. Tokiame dar neteko koncertuoti, tai jaučiau didžiulį stresą, prieš koncertą repetuojant net oro trūko, nepadainavau, bet per koncertą matyt jau perdegiau, tas stresas praėjo ir mes su Saule gražiai susitvarkėm, tai palengvėjo :yahoo:

Atsakyti