Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuko kojų čiurnos :D  matosi buvo su kojinytėmis :lol:  :lol:  :lol:​ 

nu žinau :blush-anim-cl: :blush-anim-cl: :blush-anim-cl:  užtat ir sakau, kad foto tragiškos. ir ne tik dėl to.

ai žodžiu, gi esmė yra SUKNELĖ :D

Atsakyti

Sveikos, šiandien lipu laiptais vos ne vos, kaimynas sako:"Sunki darbo diena, kad vos kojas velkat?" O aš rimtai, į Alytų kaip į darbą išvažiavau ir grįžau kaip po darbo. Beveik 3 val ant kojų guviai malant liežuviu, visaip kaip glostant, masažuojant, atiminėjant kaldrą... Tada dar tėvo žmoną, kaip mažą vaiką išklausyt, mokyt, kaip vertingas sriubas daryt,visaip kaip psichologiškai nuteikinėt, kad valgytų, nesinervintų ir pan.... Sunku žmogui vienam... Bet pamačiau tėtį vėl prakutusį ir su šypsena. Vėl esu ant kalnelio, pakilusi, rezgu planus iš ko ką gamint, kad tvirtėtų. O grįžtant supratau, kad pati  vos gyva ir besuserganti. Tik neturiu tam teisės. Reikia eit ciberžolės ryt.

Ingridushka prajuokino su grietine :). Ir dėkui už receptą, tavo saldiniai labai mano skonio. O nemirkai nei riešutų, nei nieko?

Olaiva, pasidalink norimų knygų sąrašu. Aš nuo visko atšokus, kvietimus tikriausiai gausiu, kaip ir kasmet, o nieko nežinau, ko ieškot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 vasario 2017 - 18:59

ingriga, žinok, mūsų siūlus jau išvijau, tai jei kada pasitaikys proga, galėsi pasiimti. :4u:

Atsakyti

Sveikos,

Kur buvus, kur nebuvus ir aš jau namie... :) Nu norėjau pasišopint tai ir pasišopinau, nežinau ką pirkau, bet bagažinė pilna, o piniginmė tuščia :D Afekto būsenoj, matyt, buvau :D Tik žinau, kad nusipirkau stelažą siūlų babinoms :B ir patalynės visai šeimai.

Nedaug foto iš meeto  turiu, bet keliu :) 

Fotosesija asmeninė buvo tik viena, greita, paprasta, bet superinė, jau modelis moka pozuot, nereik nei mokyt, nei N kadrų, o megztukas koks dailus...  :wub: Pasirodys pati :D

Atsakyti

Restar,Cepulio foto albuma,S.Paltanaviciaus Metu laikus,pora Lututes leidyklos knygu.vaikai rinksis kazka is enciklopediju.grozines knygas mes bibliotekoj imam

Atsakyti

Labai gražios parodytos suknutės :wub:

Ristinos pritrenkianti gražuolė :wub: :wub: :wub:

Liniukos ir Katuko gražios šitos :wub: :wub: :wub:

Pasiėmiau sagas ir nusivyliau, mažesnio dydžio sagutės visiškai kitokio atspalvio, dabar gautos  2 m.m. didesnės kažkokios pilkos, nors prašiau rudesnes kad parinktų, žodžiu be reikalo laukiau, paėmiau ir susiuvau tas mažesnes.

Ir JĖĖĖ JĖĖĖĖĖ, atrodo viskas visai neblogai, sunku buvo spręsti ar dydis tinkamas kol sagų nebuvo, bet atrodo pataikiau, dabar dar pagarinsiu ir ryt bandysiu fotkinti, tik prie ko tą margių priderinti, dar reikės pasukti galvą :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 17 vasario 2017 - 20:05

Plautas  :lol:

Labai ačiū Šarangei už foto sesiją :aciuks:

http://www.ravelry.c...iga9/kasmyrinis

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 17 vasario 2017 - 20:35

Ingriga, wow wow koks gražutis :wub: Mane tokie veža, žiauriai patinka :wub:

Vyrui sakiau, kad reikia lauke pozuoti, kad mezgėjos net žiemą per šalčius eina į lauką su megztinukais, tai mane nuramino, kad gal neičiau :D

Atsakyti

Jei būčiau važiavusi savo mašina, tai būčiau prigriebusi krūvutę mezginių  :D ir būč prašiusi ko nors pafotografuot. Bet gana buvo ir sūrio iš mano krašto :rolleyes:

Šarange, kokio dydžio stelažas?

Kai nusipirkau stelažą babinoms, gana ilgai potuštės lentynos buvo. Dabar stelažo nesimato per babinas :blink: :D 

Atsakyti

Ačiū nuosirduk, 

Atsakyti

Kuklokas stelažiukas, pasirodo, viskas net netelpa  :rolleyes:  :rolleyes: Tik žieminiai tilpo,,... Rodyt, kaip atrodo neleidžia JIS. :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 vasario 2017 - 21:05

Ingriga uj uj..grazu nerealiai..net apsipavydejau

Nu o as ka..paziurejau nuotraukas cepelinu

Aciu visoms pasidalinusioms fotografems

Numezgiau viena rankove, isardziau apacios atnara, nes kazkaip nu negrazu

Ismokau uzbaigt adata, nepaisant kad atnara 2 ant 2..1 ant vieno da graziau butu manau

Rasausi i pavasarini Palangos meeta

Nu ir ispesiau is vyro pazada ekskursija su apsipirkimu i Dundaga..su salyga kad iki to laiko ar bent iki vasaros nepirksiu daugiau siulu..pasizadejau kad beliko

Atsakyti