Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien FB man siūlo "DVARO grietinės putėsius su pušų kankorėžiais".  Brrr :unsure:

Tikrai košmaras  :blink: riebiai ir sakuotai  :hmm:​ 

Atsakyti

Priedas  9598863D-D459-4280-9A3D-3A73493E1FFC.jpeg   230,79KB   0 Parsiųsta kartųParlėkiau suplukus iš prekybcentrių ( keikiaus mintyse besivalkiodama :B ) ir tiesiai nuotraukų žiūrėt Dovana fantastinė  :wub:  :wub:  :wub:  Kerpenai ačiū už albumo priežiūrą  :4u:  :4u:  :4u:  Kaip gaila, kad jau baigės dovanynai, lauksim dabar kol parodysit ką primezgėt ir nerodėt kol swapas šėlo. Net aš kelias snaiges nunėriau lopšelio grupės eglutei papuošt  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 11 gruodžio 2018 - 15:32

PInta - puikiai! Gal gali pasidalinti kur nors būtent šitų schemutėmis? Nes ir labai gražios ir atrodo, kad jos nėra labai didelės. Aš kiek vis rasdavau, tai man per didelės finale gaudavosi, arba nesuprasdavau, kaip megzti, jeigu jau labai ažūrinės.... Gal spėčiau kokią nurakaliot mažosios klasės eglutei. Su dukra nulėkėm į mišką, prisirinkom šakų, kankorėžių, šiaip visokių dalykų, dabar pabandysiu formą vainiko sususkti, jeigu išeis, kol šakos neišdžiūvo, kankorėžius kaip tik džiauti reikia, kad savo grožį parodytų. Rankdarbiausim kurį vakarą :). Nieko panašaus nesu dariusi, tai visai smalsu, kas gausis.

Atsakyti

Vinci, ar gerai nufotkinau, ar dar kokio kadro tavo siūlams reikia?

O kas per sudėtis šių siūlų?

Super, ačiū  :4u:  panaudosiu, jei galima :)
Merino vilna, metražas apie 110m 50g 

Grįžau iš atviros šokių pamokos - valgyt noriu kaip ciucikas, tel.numiro, mikriuke užmigau. Gerai, kad prabudau laiku ir darbo nepravažiavau :D

Pinta, labai snaigės gražios, bet nerčiau jei jau visai visai neturėčiau ką veikt  :4u:

Atsakyti

Šiandien FB man siūlo "DVARO grietinės putėsius su pušų kankorėžiais".  Brrr :unsure:

Dabar turbūt bet ką suvalgyčiau, net ir putėsius :D  

Atsakyti

Šviežiausias :) bet ne man:
Priedas  batch_48373685_2526556337374354_4001502565895241728_n.jpg   170,37KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  48386731_2526556370707684_3501269971198017536_n.jpg   98,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 11 gruodžio 2018 - 17:39

Super, ačiū  :4u:  panaudosiu, jei galima :)

Aišku, kad galima. :4u:

Atsakyti

Vinci, jau FB pastebėjau, nusistebėjau, nes tiesiog nematytas modelis. Čia klientė pati sugalvojo, ar nusižiūrėjo kur? Mašina mezgei ar ne? Nes siūlas lyg ir storokas ir visi tie vykruntasai, bet kokybė tai mašininė :). Ir kada tu spėji - kitas klausimas :).

Atsakyti

Restar, kažkada seniai kažkur mačiau, tada gal 2014 ar 15 mezgiau tokį iš alpakos, o dabar pakartojau tik iš merino, klientė mano FB ir nužiūrėjo. Mezgimas kombinuotas. 
Į paskutinį klausimą atsakymo nėra, nes jei turėčiau laiko, tai tikrai daug daugiau spėčiau.
Iki Kalėdų dar reikia sijono ir suknelės - kažkaip reiks suktis.

Atsakyti

Kai duota žmogui, tai duota - visi talentai  :4u:​ .

Atsakyti

PInta - puikiai! Gal gali pasidalinti kur nors būtent šitų schemutėmis? Nes ir labai gražios ir atrodo, kad jos nėra labai didelės. Aš kiek vis rasdavau, tai man per didelės finale gaudavosi, arba nesuprasdavau, kaip megzti, jeigu jau labai ažūrinės....

https://www.pinteres...89795214354749/

Tiek schemų :bigsmile: ne visos primityviai paprastos, bet pilna ir lengvų  :D 4-6 eilės negali gautis labai didelės  :D Svarbiausia, kad būtų 6 spygliai, nes kitaip gaunas kvietkai  :rolleyes: 

Atsakyti

O man viskas gavosiiiii  :sokiai: Pataikiau su Čiapajevo konstanta  :clap: Liko kaklo apdaila ir rankovės  :D 

Neturės Vincis naujo megztinio :hihihi:

Atsakyti