Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nepykit, kad taip ilgai.

Darbe ir šiaip neįpratus su nuotraukom, o dar šiemet naujas kompas, tai net ir programos kažkokios kitos.

Tai po dar nuotraukos per didelės, tai dar kas.

O dar rankos iš susijaudinimo dreba. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 13:27

Kerpena, kaip už tave džiugu, tu taip gražiai drauge su visom lukštenai jų dovanas, buvai šalia ir kantriai laukei, o fėja tai jau kai pagalando savo sparnelius ir kad atskriejo, tai atskriejo💙💙💙

Atsakyti

Ir klausimas- ar kas būtų atspėję Kerpenos Fėją? :D

:wub:  :wub:  :wub:​  grožis

Atsakyti

jėėėga

ir pradžia ir pabaaaaaiga :clap:

laukiamiausia metų dovana :D

nepykit, kad nedalyvauju intensyviai. esmi ant ribos. šiandien iki 11 val buvo toks intensyvas darbe, kad net nežinau, ar kada yra toks buvęs. darbai dar nesibaigė, bet mano jėgos tai minuse. net galva sukasi

Atsakyti

Kadangi ir taip viskas aišku  :D  :rolleyes:​ 

Kerpena, ačiū už tokį gražų reportažą :) skanaus ir gero mezgimo! 

P.S. bet galėjau ir tuos raudonus bantus pakeist... to galava  :hmm: 

Atsakyti

AFYGIENI siūlai ♥. Aišku, niekaip neišsirinkčiau, ką iš jų megzti, nes PER GRAŽŪS... Bet tai čia ir už bliuskę daugiau - visam megztiniui pridažei....

Darbštuolei ir kantruolei Kerpenai tikrai vertėjo tiek laukti  :4u:  :4u:  :4u: .

Atsakyti

Vinci, ar gerai nufotkinau, ar dar kokio kadro tavo siūlams reikia?

O kas per sudėtis šių siūlų?

Ai, dar manau, kad nusipelniau, kokio baliono už swapo albumo priežiūrą, nes tik vienas katukas nuotraukas sukėlė. :P

Žinokit net pietų nepavalgiau iš to džiaugsmo, tik dabar prisiminiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 14:17

Nusipelnei, nusipelnei, kol man atslūgo emocija ir susirūpinau sukelti - tu jau buvai tai padariusi  :4u:  :4u: , žodžiu - tu swapo pradžia ir pabaiga, ir tvarkdarė :4u:.

Atsakyti

Pinta pagrindinė tvarkdarė. :4u:

Atsakyti

Tu - albumo tvarkdarė. Ar ir PInta dėliojo foto? Tada abiems  :4u: , PIntai - už gerą ranką ir rūpestį viso swapo metu  :4u:​ .

Atsakyti

geras, net pagyrų gavau :D  diena nepraėjo veltui

Atsakyti

Šiandien FB man siūlo "DVARO grietinės putėsius su pušų kankorėžiais".  Brrr :unsure:

Atsakyti