Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes tai su vyru tarpusavy kalėdinėm dovanom nesikeičiam :) tai bent vienas galvojimas atkrenta, nors šiaip tai man nebūtų sunku jam sugalvot

sunkiausia nueit ir supirkt, nes ypatingai nemėgstu prekybcentrių prieš šventes kai atrodo visi visi kažko ten ieško

Atsakyti

Aš tai mielai irgi nesikeisčiau, bet buvo taip, kad jau lyg susitarėm, o jis man vis tiek padovanojo, tai aš kvailai jaučiausi. Bet šiaip tai kalbėjau apskritai ir gimtadienių dovanas  tiek vyrui, tiek vyresniems sūnums. Kol dar maži tai lengviau sugalvot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 11:16

Kerpena  - Magic the Gathering. Kaip suprantu, ten labai lengva įklimpti į jį, norėti vis krūtesnių kortelių ir pan. Vaikas gi užsiprašė Kalėdoms tik vienos kortų malkos, tos už ~ 10 eur, šalia grikinės pagalvės ir alyvuogių. Betgi tėvas yra beprotis šiuo klausimu pats, o aš tuo metu su Gadget prakartėlę lipdžiau, tai sveiko proto balso šalia nebuvo....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 gruodžio 2018 - 11:25

Nite - rimtai nemėgsti gauti dovanų?  :blink:  Kaip taip???
Man labai patinka ir gauti ir dovanoti, nors dovanoti (ypač, jei pataikau) patinka net labiau nei gauti :)

Raktiniai žodžiai jei pataikau  :ax:  nu vat man pataikyt labai sunku  :frusty: 

Aš ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuot dovanas, kurios man tiko ir tikrai patiko. Ne taip kad "o, visai fainas daiktas", o taip "vaau, jėgaaa, labai ačiū, tikrai nesitikėjau ir t.t."

Aš nelaikau dovana daikto, kurį man nuperka, kai aš pirštu parodau, ko noriu arba meilu nusiunčiu nuorodą į daiktą, kuris man patinka. Tokia nuoroda yra mano dovana mano vyrui - nu taip žmogus apsidžiaugia, kad aš galų gale išsirinkau :lol:

Atsakyti

O dovanot tai mėgstu, bet tik ne pagal kalendorių :D

Žinomi atvejai, kai matau, kad žmogui patinka daiktas, kurį aš laikau rankose - tai imu ir padovanoju - čia pat vietoj :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 11 gruodžio 2018 - 11:28

Kerpena  - Magic the Gathering. Kaip suprantu, ten labai lengva įklimpti į jį, norėti vis krūtesnių kortelių ir pan. Vaikas gi užsiprašė Kalėdoms tik vienos kortų malkos, tos už ~ 10 eur, šalia grikinės pagalvės ir alyvuogių. Betgi tėvas yra beprotis šiuo klausimu pats, o aš tuo metu su Gadget prakartėlę lipdžiau, tai sveiko proto balso šalia nebuvo....

Man atrodo kad tas pats.

Tai mano jauniausias jau kelinti metai žaidžia. Siunčiasi, perkasi tas kortas, kartais per atostogas būna, kad randu namie visą chebrą žaidžiančių. Jie ten kokie 4-5 klasiokai geri draugai ir dar kartais vieno brolis prisijungia. Maniškai dar  be to į Rikį vaikšto, yra toks stalo žaidimų klubas šv. Stepono g. Tai ten varžybos būna, pradedantiems, pažengusiems, supratau, kad ne tik to žaidimo, ir kitokių.

Atsakyti

Žodžiu,  VJG (ir net tik :) ) liga... nu gal, kiek geriau, nei prie telefono ištisai sėdėt. Mūsiškiai Rikyje ir pirko, ir sakė, kad nueis į ta klubą pažiūrėti, kaip žaidžiama, nes yra ką veikti ten tas visas taisykles ir kortų veikimą perprasti.

Maniškį įtraukė klasiokas, kurio vyresnis pusbrolis žaidžia :). O kelintokas taviškis? jeigu kas bus neiaišku, tai prašysiu tavo sūnaus kontaktų,kad maniškiai galėtų pasikonsultuoti :D. ir kur jis ten tas korteles perka.... Nes gal bus aišku su dovanom irgi kelis metus į priekį.

Atsakyti

Kerpena, ar jau pakeliui link paštomato esi??????? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 11 gruodžio 2018 - 11:39

Dar kol kas negavau žinutės.

Atsakyti

Dar kol kas negavau žinutės.

Parašiau Facebuke :)

Atsakyti

sunkiausia tai nupirkt kolegai kurį ištraukiau departamento kalėdiniam vakarėliui, ir dar iki 7 eurų...o kolega naujas jaunas, pora savaičių tik pas mus

Aš vienais metais kai reikėjo dovanot kolegai vyrui  dovaną - pirkau šventinių kokteilių knygą. Su receptais ir spalvingom foto.

Kadangi savaitgalį vaikai numetė mano naminį telefą, o jo garantinis baigėsi prieš mėnesį, tai pagalvojau, kad remontas gali kainuoti nemažai. Kalėdų seniui pasakiau, kad jamam man naują telefą. Bo nes Gytis gavo pinigų per gimtadienį, tai jo gimtadieniniai pinigai plius dalis nuo mūsų- gaus telefoną Kalėdoms. Gausim abu vienodus. Tik gal mano bus baltas, o jo juodas. Vilius gaus suremontuotą telefoną Kalėdoms. Žodžiu, šiais metais pas mus praktiškos dovanos. Ir dar abu vaikai nuo močiutės gaus po droną nuo rankos skrendantį. Mažius kokį nors traktorių. Vyras- dar klausimas, nes kaip visada- 'man nieko nereikia'.

Atsakyti

Žodžiu,  VJG (ir net tik :) ) liga... nu gal, kiek geriau, nei prie telefono ištisai sėdėt. Mūsiškiai Rikyje ir pirko, ir sakė, kad nueis į ta klubą pažiūrėti, kaip žaidžiama, nes yra ką veikti ten tas visas taisykles ir kortų veikimą perprasti.

Maniškį įtraukė klasiokas, kurio vyresnis pusbrolis žaidžia :). O kelintokas taviškis? jeigu kas bus neiaišku, tai prašysiu tavo sūnaus kontaktų,kad maniškiai galėtų pasikonsultuoti :D. ir kur jis ten tas korteles perka.... Nes gal bus aišku su dovanom irgi kelis metus į priekį.

vienuoliktokas.

O perkasi tai internetu, turbūt net iš privačių asmenų, nes matau kai laiškai ateina. Labai nesigilinau.

CHA. ATĖJO!

ŽINUTĖ :yahoo:

Kaip tik ant pietų - gadget gerai susitarė. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 11:49