Aš tai pasižaviu, kas spėja tokiom rankų darbo dovanom mokytojas (Nitė, Kacumota ir turbūt dar ne viena...), gydytojas apdovanot... Pernai net aš pianino mokytojai spėjau. Šiemet...nebent stebuklas įvyks. Laiko buvo, bet jis, kaip visada ištirpo ir Kalėdos atšuoliuoja milžinišku greičiu... netikėtai . Turiu vienas bešeimininkes bepirštes, bet kažkaip nedera man jos nei prie vienos mokytojos. O gydytoja man labai miela ta, kurią tik kartą per metus aplankau. Jai pernai per kalėdas nešiau savo keptų skanių sausainių.
Gadget - lanko savo gimnazijoje, nemokamai, pas tikrą kiną. (Istorija prasidėjo nuo to, kad kažkada buvo krepšinio varžybos dabartiniame inžinerijos licėjuje, ten eidamas koridoriumi pamatė Konfucijaus klasę, kur dėstoma kinų kalba, sakė, kad labai norės ją mokytis. į tą licėjų visgi nusprendė nestoti, mol, toli važinėti , tad maloniai nustebom, kad ir VJG yra tokia galimybė). Bet mano kolegė veda abu savo mažylius (4 ir 6 m.) pas nerealią kinų mokytoją lietuvę, galiu paklausti, kur, nes labai giria. Sakė, kad visa klasė atvežama savaitgaliais pas ją net iš Panevėžio.