Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai pasižaviu, kas spėja tokiom rankų darbo dovanom mokytojas (Nitė, Kacumota ir turbūt dar ne viena...), gydytojas apdovanot... Pernai net aš pianino mokytojai spėjau. Šiemet...nebent stebuklas įvyks. Laiko buvo, bet jis, kaip visada ištirpo ir Kalėdos atšuoliuoja milžinišku greičiu... netikėtai :D. Turiu vienas bešeimininkes bepirštes, bet kažkaip nedera man jos nei prie vienos mokytojos. O gydytoja man labai miela ta, kurią tik kartą per metus aplankau. Jai pernai per kalėdas nešiau savo keptų skanių sausainių.

Gadget - lanko savo gimnazijoje, nemokamai, pas tikrą kiną. (Istorija prasidėjo nuo to, kad kažkada buvo krepšinio varžybos dabartiniame inžinerijos licėjuje, ten eidamas koridoriumi pamatė Konfucijaus klasę, kur dėstoma kinų kalba, sakė, kad labai norės ją mokytis. į tą licėjų visgi nusprendė nestoti, mol, toli važinėti :D, tad maloniai nustebom, kad ir VJG yra tokia galimybė).   Bet mano kolegė veda abu savo mažylius (4 ir 6 m.) pas nerealią kinų mokytoją lietuvę, galiu paklausti, kur, nes labai giria. Sakė, kad visa klasė atvežama savaitgaliais pas ją net iš Panevėžio.

Atsakyti

Man tai sunkiausia vyrui sugalvot. O prekybos centrų kaip nenoriu matyt..

Kai Restar parašė, tai žvilgtelėjau į MZ swapo transliaciją, Šiemet kažkaip man jų tema nelabai. Iš tiesų, tai man iš visų dovanų tik nertos snaigės patinka.  Anksčiau, kai būdavo kokie šalikai, pirštinės ar kojinės, tai labai gera būdavo pažiūrėt.

Krūpčioju nuo  telefono kiekvieno garso, bet ten tik feisbukas kažkokius garsus leidžia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 10:49

Nei mane pirščiukų mezgimas vargina, nei parduotuvės :angel2:​ 

Atsakyti

Restar - noriu!

Atsakyti

Nei mane pirščiukų mezgimas vargina, nei parduotuvės :angel2:​ 

Kaip tau gerai. :)

Atsakyti

Tik mezgiminio laiko mažoka

Atsakyti

Kur parduoda laiką miegojimui?!?!?!?! Tinka ir prekybcentris, grūsiuos - ką jau ten ;)

Rytas  :4u: 

P.S. tikiuosi Vilniečiai turi turbo kurjerius, nes kiek gi galima... 

Atsakyti

Aš tai pasižaviu, kas spėja tokiom rankų darbo dovanom mokytojas (Nitė, Kacumota ir turbūt dar ne viena...),

Aš ne kiekvienais metais tą darau :rolleyes: šiemet neturiu idėjos mokytojai  :angel_not: 

Ir žiauriai neturiu nuotaikos idėjos paieškai ir išvis nekenčiu dovanų - nei dovanot, nei gaut :huh2:

Atsakyti

Vinci, vėl per naktį užsakymus gaminai?

Tai va kodėl Nite niekada swapuose nedalyvauja. :)

Man tai įvairiai būna su dovanomis. Smagu, kai sugalvoji, su įkvėpimu padarai, ar kad ir nuperki radus gerą idėją ir jauti, kad tikrai tinka žmogui. Bet dažnai būna ir tikra kančia. Ypač man sunku su vyrais.Gerai dar, kad darbe pas mus nėra jokių teminių vakarėlių  ir dovanų traukimo. Nors vienais metais buvo sugalvoję kažkokią be ryšio idėją ir jai reikėjo dovanos už 1 eurą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 11:13

Dovanas gaut mėgstu labai (ypač-pati sau pasidovanot :D), dovanot irgi, kai žinau ką. Prekybcentrių nemėgstu, šiais laikais biškį gelbėja internetas. Vyrui irgi internetu užsakiau kaklaraištį, bet į parduotuvę turi atvežti, tai neišvengsiu Panoramos... Gal ką skanaus dar pridėsiu. Nes jau pasidovanojo sau su vaiku ypatingo brangumo žaidimą, net neklausiu kiek kainavo būtent tas rinkinys, mačiau, kad nedidelė kortų kaladė virš 10 eur buvo, o ten pas juos jų daug daugiau... (kalta VJG - ten per pertraukas draugai žaidžia, kadangi telefonais negali :) ).

Atsakyti

Gadget - labai širdutinės tavo lapės snapės  :wub: 

Nite - rimtai nemėgsti gauti dovanų?  :blink:  Kaip taip???
Man labai patinka ir gauti ir dovanoti, nors dovanoti (ypač, jei pataikau) patinka net labiau nei gauti :)

Kerpena, vakar naktinį pabaigiau ir taip kvailai filmą iki beveik 2 nakties užsižiūrėjau... niu pati kalta, žinau :D

Atsakyti

Restar, koks žaidimas?

Ar tik nebus tas, kur sakiau, kaip maniškis paštininkę stebina siuntinių gausa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gruodžio 2018 - 11:14