Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai kaip visa sekta laukia mano dovanos, net jos kelias sekamas. Nei viena taip nebuvo laukiama. :wub:

Atsakyti

Gavau savaitgalį rudus siūlus Aušros norimam pyniuočiui  :unsure: Pati rinkosi spalvą, dievagojosi, kad būten tokios reikia. Numezgiau pavyzdukus, matau vaiko akyse abejonę  :oh: Jau nebežino, ar tikrai tokios spalvos nori... :oh:

Ujjj :( , o dar jei numegsi ir pasirodys ne tik spalva ne ta, bet ir megztinis ne toks  :huh2:

Atsakyti

Abelo skara kaip skara, faina, kad mezgi. Bet monstriukas man motiniškus jausmus budina :).

Olaivos šita foto man kokia graži - tos spalvos, sniegas, paukštukai - tokia neatsižiūrima dermė ♥.

Matėt MZ swapo reportažą? Kasmet labai smagu paveizėti man.

Aš irgi vakar truputį pavakarojau. Gana greit mezgasi, kai toks mielas mezginys. Sulėtės procesas, sujungus visą kūną į  1 ratą, kai jau bus begalybinės ripso eilės...

Lace - jau tie vaikai... bet ir iš to, kokį megztuką rodei ir kokį siūlą, tai nebuvo panašu, kad tiktų...

Atrodė, kad dovanų procesą kontroliuoju, pasirodo, kad nelabai... Vakar dar kinų kalbos būrelyje išsitraukė, su kuo dovanomis keisis  :oh: .  Ir ne apie pinigus čia, o apie brangų laiką ir galvojimą apie šūdniekius nepažįstamiems žmonėms....

Atsakyti

O kur lanko kinų kalbos būrelį?

Labadiena :)

Atsakyti

Qqt, net nežinau kaip finale atrodys, ji ten rašo kad dydžiui nuo XS plotis turi būt ne mažiau 60 cm pas mus 62, nu gal nebus biškį didelis :rolleyes: . Jei taip gausis tada teks permegzt, da bandysiu prie jos kokio ovezsize megztinio pridėt pažiūrėjimui kaip atrodo tas plotis, šiaip biškį gailiuos kad jį pradėjau nes Olga sako kad tai ne oversize o pončo stiliaus megztinis, tai jei dukrai pasakysiu kad pončas bus, tai mane vietoj nušaus :D. Sau nežinau ar tokio benoriu, nors ką gali žinot gal man jis visai tiks numezgus :D aš matai žiemą daugiau sijonus nešioju ir aplamai sijonus su suknelėm nešioju, o va prie sijono jis man neočen, arba nemačiau da tiknamo vaizdialio :D  :D .

Atsakyti

Priedas  IMG_20181211_095939_514.jpg   222,46KB   0 Parsiųsta kartų

Dovana mielai gydytojai, 9katės pirštinės. Mezgiau gi iki ryto, jeiguką, lyginau garais.

Atsakyti

Gavau savaitgalį rudus siūlus Aušros norimam pyniuočiui  :unsure: Pati rinkosi spalvą, dievagojosi, kad būten tokios reikia. Numezgiau pavyzdukus, matau vaiko akyse abejonę  :oh: Jau nebežino, ar tikrai tokios spalvos nori... :oh: 

Nežinau ar nuraminsiu, bet šita karamelinė spalva, iš kurios mezgu Gyčiui, man šiaip rudaspalvių mylėtojai - graži, BET ji drakiaus guoly gulėjo kokius 6 metus, jei neklystu.  Niekaip modelio neprisitaikiau.

Atsakyti

Na va kaip - žmonės per naktis mezga. Aš tik iki 12 savo pirštukus mezgiau ir tai pavargus jaučiausi.  :)

Atsakyti

Gadget, aik tu sau, kokia tu faina... 

Atsakyti

Soliuk man tai gražu prie siauro pieštuko tipo sijono tokie platūs maišiokai

sau jau nusipirkau sejoną prie katro nešiosiu (ne tą klostytą nors prie to irgi tiktų spėju, svarbu nenuilgint)

šitą sau eilėn pastačiau, tik siūlų jam neturiu :D

https://www.ravelry..../bright-sweater

man rudos šiemet norisi, bet ne tokios kaip Lace dukra išsirinko :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 gruodžio 2018 - 10:09

Ai, o dovanos pas mane visai be kontrolės, o dar apsirgti taip ne laiku sugebejau

Atsakyti

Em dovanos...turiu mamai, ir turim vaikiui..visiems kitiems dar nesugalvojau :)

sunkiausia tai nupirkt kolegai kurį ištraukiau departamento kalėdiniam vakarėliui, ir dar iki 7 eurų...o kolega naujas jaunas, pora savaičių tik pas mus

Atsakyti