Kerpena,tikiuosi kitąmet nepaprašys tavęs antros ...
labas rytas, išeiginė,škia,einu apsitvarkyti ir du filmai laukia
Soliuk pasipasakok tą užvalkaliuką kaip mezgi? su raštu koiu ar lygiai tik? kiek jau turi? kokio platumo darai? pas mane sekantis po šventinio jau turėtų būt tas
Labos
Qqt, irkluoju dukrai, pusės plotis jei gerai pamenu 62 cm, su obliganija , paprastai pas ją per klubus 92, 20 cm pridėt pabijojau, ir dėl siūlų ir dėl dukros
nu bais platu susirodė
palikau 16 cm, vizualiai atrodo neblogai, turiu musiau apie 27 cm ilgio. Rašto apačioj jokio nedariau, tiesiog pamezgiau 4 eiles gerom, paskui penktą eilę blogoj pusėj mezgiau taip viena gera viena bloga, o geroj pusėj vien gerom ir taip 7 eiles, toliau gerom.
Labas rytas,
O mes turim nuotykių su siunta. Dar pagalvojau, gerai, kad ne su kokia swapo dovana taip atsitiko.
Išsiuntė mano sesė Rusnei siuntinį, ta atsiėmė ir nusivylą, kad kažkokios maikės Nes turėjo būt kaip siurprizas
Paskui išsiaiškinim, kad čia visai ne tai, ką turėjo gauti, pasirodo, ne savo siuntą gavom. Bet aš susisiekiau su tikrąja gavėja, ta jau antra savaitė, kaip siuntos ieško, o mūsų taip ir neaišku, kur
Telefonu nieko gero nepasakė, liepė tiesiog el. paštu jiems parašyt. Tai va
Vakar pabaigiau Rusnei rudeninę kepurę Lauksim pavasario
Labas rytas
Pavakarojau vakar su mezginiu Turiu rezultatą - ripsinis pilkis Aušros megztuko II dublis baigtas.
Bus ką Rūtai po egle padėti
Tikiuosi, kad patobulinimai duos laukiamą rezultatą.
Gavau savaitgalį rudus siūlus Aušros norimam pyniuočiui Pati rinkosi spalvą, dievagojosi, kad būten tokios reikia. Numezgiau pavyzdukus, matau vaiko akyse abejonę
Jau nebežino, ar tikrai tokios spalvos nori...
Būtų kokia "graži" spalva, visai neliūdėčiau biblioteką pasipildžiusi, bet rudos mano lentynose visai visai nereikia
Iš kitos pusės - žiauriai gaila laiko ir pastangų, jei numegsiu, o Aušra vis tiek jo nenešios... tada jau geriau tegul bibliotekoje guli...