Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena,tikiuosi kitąmet nepaprašys tavęs antros ...

labas rytas, išeiginė,škia,einu apsitvarkyti ir du filmai laukia :)

Atsakyti

olaiva, aš irgi tikiuosi :rolleyes:

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

Soliuk pasipasakok tą užvalkaliuką kaip mezgi? su raštu koiu ar lygiai tik? kiek jau turi? kokio platumo darai? pas mane sekantis po šventinio jau turėtų būt tas :)

Labos :4u:

Qqt, irkluoju dukrai, pusės plotis jei gerai pamenu 62 cm, su obliganija :D , paprastai pas ją per klubus 92, 20 cm pridėt pabijojau, ir dėl siūlų ir dėl dukros :D nu bais platu susirodė :D palikau 16 cm, vizualiai atrodo neblogai, turiu musiau apie 27 cm ilgio. Rašto apačioj jokio nedariau, tiesiog pamezgiau 4 eiles gerom, paskui penktą eilę blogoj pusėj mezgiau taip viena gera viena bloga, o geroj pusėj vien gerom ir taip 7 eiles, toliau gerom.

Atsakyti

Labas rytas,

O mes turim nuotykių su siunta. Dar pagalvojau, gerai, kad ne su kokia swapo dovana taip atsitiko.

Išsiuntė mano sesė Rusnei siuntinį, ta atsiėmė ir nusivylą, kad kažkokios maikės :D Nes turėjo būt kaip siurprizas :D

Paskui išsiaiškinim, kad čia visai ne tai, ką turėjo gauti, pasirodo, ne savo siuntą gavom. Bet aš susisiekiau su tikrąja gavėja, ta jau antra savaitė, kaip siuntos ieško, o mūsų taip ir neaišku, kur :unsure:

Telefonu nieko gero nepasakė, liepė tiesiog el. paštu jiems parašyt. Tai va :rolleyes:

Vakar pabaigiau Rusnei rudeninę kepurę :D Lauksim pavasario :D

Atsakyti

Sveikos, 

Labas rytas, išeiginė,škia,einu apsitvarkyti ir du filmai laukia :)

Kas per filmai? šiandie tik porai val. nulėkiau į darbą taip sakant gaisrų užgesinti, oficialiai sergu, tad kaip ir lieka laiko filmui ir mezginiui😊

Atsakyti

prieš du metus gavau nuo saulelydzio swapinę kepuraitę  :rolleyes: 

15326340_1377517072266720_88847448920048

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pavakarojau vakar su mezginiu  :wub: Turiu rezultatą  - ripsinis pilkis Aušros megztuko II dublis baigtas. :B Bus ką Rūtai po egle padėti  :rolleyes: Tikiuosi, kad patobulinimai duos laukiamą rezultatą.  :unsure: 

Gavau savaitgalį rudus siūlus Aušros norimam pyniuočiui  :unsure: Pati rinkosi spalvą, dievagojosi, kad būten tokios reikia. Numezgiau pavyzdukus, matau vaiko akyse abejonę  :oh: Jau nebežino, ar tikrai tokios spalvos nori... :oh: Būtų kokia "graži" spalva, visai neliūdėčiau biblioteką pasipildžiusi, bet rudos mano lentynose visai  visai nereikia  :frusty: Iš kitos pusės - žiauriai gaila laiko ir pastangų, jei numegsiu, o Aušra vis tiek jo nenešios... tada jau geriau tegul bibliotekoje guli... :unsure:​ 

Atsakyti

Soliuk bet su tokiu platumu nebijai kad nesigaus tas užvalkaliukas, bus tiesiog biškį per didelis megztelis?Nu pasirodykit kai numegsi

O sau planuoji tokį?

as ant Junko Okamoto modeliuku uzsikabinau, noriu bent 3 maisiuku jos dizaino

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 11 gruodžio 2018 - 09:21

Oi su tom siuntom ir pirkimais internetu, turim jau visai nejuokingų reikalų, vaikis antra savaitė laukia telefono, dabar jau net nebe telefono, o pinigų....

Atsakyti

Labas rytas

Kerpenos dovanėlę jau kurjeris link paččtomato veža, tikiuos nepaklys kaip su Limit siunta

Atsakyti

Kaupiuosi važiuot į parduotuves likusių Kalėdinių dovanėlių supirkt, jaučiu jau net spaudimas kyla pagalvojus apie prekybcentrius

Atsakyti