Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo, čia džiovinama :) pridėjimą akių aš dariau 3 iš 1. O dėl kraštelio- lyg ir toks pats?  Ir mano dydžiu gerokai nusileidžia :)

P.S. kaip tavo atžalos?    Priedas  received_2318529651713097.jpeg   295KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 10 gruodžio 2018 - 22:08

Truputeeeli megztelejau, pasimatavau, lyg itaikiau dydin

Sian suzinojom naujametinio vakarelio tema, 100-metis

Reik itaikyt i to laiko mada, nieko gero nerandu kokia ten ta mada ant Lietuvos buvo

Smetoniene apziurejau, stiliaus nesupratau 

Atsakyti

Galiu stiliaus knygą paskolinti, arba dvi. By Vasiljevas ;)

Atsakyti

Arba google style of 2018.

Atsakyti

Nu viena beda kad tos va mados Lietuvon veliau parejo, apie 1925, isisniukstinejau, o ka lietuvaites rengesi iki to, muset kazkokios juodos beformes suknios su baltom apykaklem va ka

Atsakyti

Na na.

Ne prasčiau nei latvės, manau. O jų balių dokumentinius kadrus parodoje mačiau.

Atsakyti

Abelo, čia džiovinama :) pridėjimą akių aš dariau 3 iš 1. O dėl kraštelio- lyg ir toks pats?  Ir mano dydžiu gerokai nusileidžia :)

P.S. kaip tavo atžalos?    attachicon.gifreceived_2318529651713097.jpeg

Nu pridėjimas pas mani kitaip, be skylės vidury :) o kraštelis baisiai panašus, gal.net toks pat visai :) reik gyvai apžiūrėt! :) šiaip norėjau dar didesnės, bet pradėjo labai jau greit tos spalvos keistis,tai ai, užteks tuomkart :)

Atžalos apsveikę. Dar pakosėja, bet daržan iškeliavo :) tai jei per šią sav nepablogės, manau kitą galim tiktis ;)

Atsakyti

Aš dėl siaurėjančio spalvų perėjimo, kai permezginėjau kraštą, apsukau siūlą, kad oranžinė gautųsi platesnė, o užbaigčiau tamsia spalva :) 

Smagu, teoriškai planuojam kitą savaitę tada.  17 d Emilio daržely eglutė ryte. Pasiėmiau mamadienį.

Atsakyti

Pinta, ką ten tavo informacija sako - ar jau nuvežė į Vilnių?

Kauno siuntų skirstymo centre. Tai rytoj tikrai gausi  :mirksiukas: 

Atsakyti

Mano vargelis. Nenoriu megzt pirštuotų pirštinių :mmm: Vakar vargdama su tais pirštukais vis galvojau, kaip Lace tuos trikampėlius mezgė.Priedas  IMG_20181211_064138.jpg   188,25KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20181211_063434.jpg   128,86KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20181211_063525.jpg   155,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas. Kur tas vaikas tą vieną riešinę naudos, neaišku, bet kokio gražumo žalia  :wub:. Ir už prštukus  :wub:​. Turiu planų dar šiame penkmetyje išbandyti pirštuotas pirštines. 

Atsakyti

Tas juodas geltonais krašteliais tai naudoja, mačiau visos nunešiotos. Net kartą skambino ir klausė ar skalbti galima. Matyt kai su draugais žaidžia apsimauna, kad būtų į filmuko veikėją panašus.

Atsakyti