Pažiūrėjau, nesenai išėmė dovanėlę Kaune, tai jau šiandien tikrai nespės iki Kerpenos nuskriet. Tai uždarymas rytoj
Visai gerai šiandien buvo iš namų - išviriau šonkaulių ir kubilą raugintų kopūstų sriubos, kepa duona, jau iš esmės galiu baigti darbą ir eiti megzti. Ir visas vakaras mano ♥. Dar, tiesa, planavau bananų duoną, bet gal tie bananai dar pagulės ir iki rytdienos, bus dar labiau netinkami valgymui .
Niuma, o nenoooo šilkmerinio reportažo padaryt? Su padariniais????
(Žinutę pamačiau tik dabar, sorry, bet užsukus buvau prieš klientų lankymą).
Dviem telefonais fotkinta, bet vistiek paryškinta. Ten ne mėlyna, bet kažkokia blanki link violetinio atspalvio. Dar nuskalbtas paršiukas ir nuskalbtas persikas. Pilka, grietinėlė. Pagal čiupinėjimą norėjimo nesukėlė- gulėjęs kažkur šalia šilko po skalbimo nžn kaip elgtųsi. Drakius tuščias išvažiavo.
received_1565039163640496.jpeg 106,01KB
0 Parsiųsta kartų
received_717584745279717.jpeg 99,45KB
0 Parsiųsta kartų
Visai gerai šiandien buvo iš namų - išviriau šonkaulių ir kubilą raugintų kopūstų sriubos, kepa duona, jau iš esmės galiu baigti darbą ir eiti megzti. Ir visas vakaras mano ♥. Dar, tiesa, planavau bananų duoną, bet gal tie bananai dar pagulės ir iki rytdienos, bus dar labiau netinkami valgymui
.
jau su kokiu pavydu skaitau tokius postus......
aš savaitgalį labia stengiausi atsijungti nuo visų ir nuo visko, net valgyt dorai negaminau, t.y .jokių grandiozinių pusdienio virtuvinių šokių nebuvo.
bet vat atėjau šiandien darban ir vėl man panikos priepuoliai, nu nes tiesiog fiziškai neaprėpiu visko, puolu ten puolu šen, viską reik padaryt staigiai, pamirštu, kokią mintį anam darbui turėjau...... blią, kaip išmuša iš vėžių tokios dienos. nekalbėkit apie raštelius su darbais - turiu, bet kad kiek sumažėja, tai dvigubai tiek priauga tas sąrašas.....
jeigu šiandien reiktų apsipręst dėl tų ilgalaikių atostogų - maučiau neatsigręždama.
bet žinau, kad visas tas chaosas praeis....
Freke, o su log.jungtim???
Kokios jungties reik? Viskas logiskai ir gerai labai
Apie ką tylim?
Hm... baigiai Gyčio megztuko kūną. Turiu vilties, kad po skalbimo padidės. Merinas. Gaminsiu rankoves. Siūlų kiekis ant ribos.
Išsisėmę visos po daugybės emocijų.
Mezgu tos vargšės riešinės pirštukus. Rytoj, kaip tik to vaiko gimtadienis, tai gal tuo pačiu atiduosiu.
Susitarkit ten su kokiu kurjeriu, ar dar su kuo, kad man rytoj iki pietų žinutė ateitų, o tai man net sportą rytoj atšaukė . Dar ir giedrą dieną galit užsakyti.
Pinta, ką ten tavo informacija sako - ar jau nuvežė į Vilnių?
Kad jau tyla, tai įsiterpsiu aš su savo neswapiniu, bet sektišku mezginiu nuimuk, žiūrėk, man rodos, kad lygiai taip pat pavarėm
Ir dar monstriukas kalėdinis
Susitarkit ten su kokiu kurjeriu, ar dar su kuo, kad man rytoj iki pietų žinutė ateitų, o tai man net sportą rytoj atšaukė . Dar ir giedrą dieną galit užsakyti.
Sutarta!
Kalėdinis gražuolis kokio smagumo!
Tylim apie mezgima
mezgu dovanas toliau tėtei reikia kepures
bandau issirinkti modeli