kokia daili suknele
cepelininkiu nuotaikas smagu skaityt
Įnešam spalvų, mano vaivorykštė
Liniuk, o figurai yra receptas? Ar tik sukniai?
Mano irgi bus zalia. Va-ja-zau, kaip bus grazu.
Sedziu registru centre (bu pasirodo snd paskutine diena Palangos buta iregistruot) ir zvengiu burna uzsiemus is pasleptu cipaku Talismano tasej.
Uz pusvalandzio planavau i Marijampole vaziuot. Teks veliau.
Jeeee 2 vnt paliksiu kaime. 1 vnt ryt auklei. Sekmadieni irgi auklei, o pati pas vyra prie juros nidumsiu. Nezino. Ner cia ko Valentinkes atskirai svest
sveikos,
Ačiū bent, kad virtualiai pabuvojau cepakų baliuj nors valgyt tai visai nesinori..
Vistik gripas pakirto mus beveik visus, dičkis spėjo pabėgt pas uošvius, arba prasirgo sloga ir gerkle... Bet toks įdomus tas gripas, be temperatūros, kaulų laužymo, slogos. Tik kosuliai dideli, kaktą skauda ir akis labai Nu, bet jau gerėja - gyvensim Paskutinis vyras šiandien atkrito, bet jis irgi lengva forma. Man sunkiausiai. Mažė irgi tik kosuliu ir sloga susirgus. Žodžiu gerai, kad laiku išlindo simptomai, ir neteko su sekta pasidalint tuo "gėriu"
sveikos gyvos ;)
vaikams prasidėjo atostogos,o man darbadieniai
twidini si savaitgali butinai turiu uzbaigti,nes jau per ilgai as ji mezgu...
net nzn,koks ryt oras bus,bet viska susiruosiau plovo virimui lauke pasiilgom jau dumelio kvapo maiste
pas niuma i pajuri noriu,svarbu ne balandzio 1 nes ta diena i sakius vaziuosim, luknei konkursas pianistu
kaip laukiu kito ketvirtadienio...knygu muge...mmm...jau sarasiuka turiu
Liniuka, o tu savo suknelę ratu mezgei ar dalim pagal aprašymą? Man irgi labai graži bet megsčiau tai kokius 5 metus su savo tempais nebent storesnio siūlo, bet tada nebeliks rašto grožio.....
foto tai tragiška, bet ir aš tokią mezgiau.
prieš kokius 5 metus. iš merino 5 gijų. merinas iš Mados garažo. nešioju ir dabar, jokio burbuliuko nerasta visiškai.
bet nepamenu ar mezgiau ratu. berods sijono dalis atskirai, susiuvau, o tada viršų ratu, gerokai sumažinusi akių. bet namie reiktų pažiūrėt, ar tikrai sijono dvi palos