Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kur jūs čia tikrinat?

Aš tai tik registruodama siuntą nurodžiau savo paštą, nes kitaip nepraleido, o ingirgo nežinojau. Tai gavau į paštą kodukus, kai jau siunta nuėjo. :)

Bet kad sekt galima nežinojau. Žinau, kad paštu siunčiant galima sekt, tai gal ten pat?

qqte, tikrai nuotraukoje viskas labai gražu ir jokių problemų nesimato.  :4u: 

Atsakyti

Paėmiau atostogas iki trijų karalių.

Baba Siga, nejuokink voveraičių!!!!

Atsakyti

Kerpena o per kokį paštomatą siuntei?

LP express tai suvedi numeriuką (nu aš jį registruoju tarp mergaičių pvz) ir gali pažiūrėt

suvedus numeriuką į langelį siuntų paieška

https://www.lpexpress.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 gruodžio 2018 - 10:55

Aš irgi per LP express. Užsiregistravau ir viską supildžiau internete, siunta turi numerį, kaip ir priklauso.

nenoriu dirbt, noriu megzt...

Atsakyti

Aš irgi per LPexpress. bet nežinojau kad galima žiūrėti.

Dabar pažiūrėjau, tai mano siuntą tada paėmė už valandos šeštadienį. Nors irgi buvo parašyta, kad ima iki 14 valandos. Aš padėjau 13:58, o paėmė 14:44.

Atsakyti

Pačios pačiausios  :wub:  ir mylimiausios

:oro_buckis:

Atsakyti

Aš irgi per LPexpress. bet nežinojau kad galima žiūrėti.

Dabar pažiūrėjau, tai mano siuntą tada paėmė už valandos šeštadienį. Nors irgi buvo parašyta, kad ima iki 14 valandos. Aš padėjau 13:58, o paėmė 14:44.

Įdomu, kodėl dabar rašo, kad dar nepaėmė  :hmm:  pradėsiu nervintis tuoj  :huh2:​ 

Atsakyti

Tai jei nepaėmė, tai bent jau niekur nedingo. Reikėtų jaudinti, jei tau rašytų, kad jau padėjo man, o aš nebūčiau žinutės gavus. :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gruodžio 2018 - 11:39

Qqšk, nu liuks :wub:, kaklas kol nepasakei neatrodė kad yr bėdos, iš foto irgi net nesimato, nebent tau pačiai kliūna.

Restar, Ryga tai netoooooli o bet tačiau, siūlai pirkti vasarą, kažin a ten kas belikę, o ir bijau jei daba nuvažiuosiu kad grįšiu su pilnu maišu siiūlų nesusiturėjus :D :D.

Liniuka, nu kaip čia pasakius apie tą kupranugarį, aš kažkaip tikėjaus didesnio pūko :D . Minkštas, malonus, megzt tai tikrai kaifas :wub: neslysta nuo virbalų, akys labai lygios, geras kritimas, žodžiu pirkčiau daaaaar :D :D

Atsakyti

ramiai siuntėjos,

gali būti, akd kurjeriai kaip nors ten nesužymi laiku

mano dovanikę įdėtą per piet paėmė tik vakare, apie 20 , nors įrašą apie tai parašė tik apie 23, ar net kitos dienos ryte, jau dabar nepamenu

Atsakyti

Aha, o aš dabar prisiminiau,paprašiau, kad man apie išsiuntimą praneštų el paštu, bet to nesugebėjo padaryt. Manau, kad paštomatai ir paštai šiuo metu eina iš proto....

Atsakyti

Aha, o aš dabar prisiminiau,paprašiau, kad man apie išsiuntimą praneštų el paštu, bet to nesugebėjo padaryt. Manau, kad paštomatai ir paštai šiuo metu eina iš proto....

Ir kurjeriai.

Atsakyti