Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kacumota, gal tu pakvėpuok prieš ardydama :D

Vakar skalbiau megztinius rankom, o vyras gręžė. Ta proga užsirašiau rytoj pas ortopedą, nes pirštą belenkaip skauda judinant...

Atsakyti

Labos :4u:

Qqšk, lipk ant scenos :mirksiukas: aš tai baisiai ne tik megztelį bet ir sijoną noriu apžiūrėt :bigsmile: . Ką dabar irkluoji :mirksiukas: . Aš tai tetos Olgos užvalkaliuką dukrai iš kupranugario su šilku, pirkto iį Wooly Rygoj. Fainas jausmas megzant, tik va bėda pamečiau cedelį su tiksla sudėtim ir metražu, tai pamezgu elilę ir žiūriu ar babina nemažėja :D . Bjaurus jausmas mezgant kaip ant adatų sedėt ir tryzniot :oh: .

Kerpen :mirksiukas: , a galėčiau pas tave į eilę tam mezginių tašiukui ant rankos stot :ax:, skubos nėr, kada kiltų įkvėpimas pameistraut, tadu sumeistrautum, nuoru pirkt i taškas :D , galiu laukt i taškas :D svarbu kad žinočiau jog turėsiu i taškas :D .Ką manai :D .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 10 gruodžio 2018 - 10:25

nu gerai, nuotraukos kažkokios nesigavę ir šiaip esminės problemos foto nesimato

pristatau įvaizdį Baba Siga

(nors MB kažkodėl sakė kad čia "atgal į mokyklą")

Priedas  46719119_416370555569670_7780759180516570090_n_medium.jpg   123,65KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  46899495_302322557063824_236847972333610507_n_medium.jpg   140,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Soliuk aš iš woolyy kašmyro balto paprastuką nuo viršaus tokį nei pogoną nei contigous (šimtą kart ardžiau ir dar nesu tikra ar pataikiau didumą, lyg kaklas per daug išbliautas)

Atsakyti

ei nu, viskas čia normaliai

su ta skara tia gal šiek  tiek ir primena mokyklą :D

o kaklas lipa judant ane nes taip stovint tai lyg viskas vietoj :hmm:

Atsakyti

Baba Siga grįžta į mokyklą :hihihi:  prajuokinai - megstukas gražus, skaros nematyti.

Tai man reik Žuviuko saugotis - kad ir smulkutė, bet ką gali žinot...  :blink: liksiu be savo kakluošalo... Laba rytą, ašai kaip studentė/zombis - užsakyminį vakar iki 3:40 gaminau. Šiandien net kava nepadeda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 10 gruodžio 2018 - 10:43

nu jei gerai ištampau ir pastatau į vietą ir stoviu nekvėpuodama tada jis būn gerai, visais kitais atvejais blogai, ten per platu ir per ilgas tas viršus, iš nugaros iš vis nesuprasi kas :)

bet tai galvoju ar dar pavyks man paardyt jį po 3 skalbimų (tiek viršus skalbtas)

Atsakyti

Gal vyrui dar ir prisuotas sijonas su mokykla asocijuojasi ir raudonas kaklaraištis :D. O šiaip tikrai nieko blogo nesimato. Tik kažkokia pavydi draugė fotkino, nenorėjo megztuko iš arčiau parodyt. Na, bet pirtininkės matė :).

Soliuk - argi tau Ryga toli? Gal dar likę to tavo siūlo ten? Tas jausmas - užteks/neužteks tikrai daug mezgimo malonumo atima...

Aš savo siuntinį į paštomatą įdėjau ryte, parodė, kad paimta tik vakare po 9, nors rašo, kad iki 7 paima. Tai, spėkit, ką visą tą dieną tikrinau....

Atsakyti

Qqte, viskas čia su tuo kaklu normaliai, bent jau tavo nemezgantys kolegos tai tikrai nieko nesupras. Taip kad skarą į stalčių :D​  Ir batus prie to pačio, bo nes aukštakulniai visą babos Sigos reikalą pataisytų. 

Atsakyti

pavydi draugė yra vyrs :D

nu mane irgi daba lanko toks jausmas

teoriškai turi gi užtekt 1000 metrų prigludusiam bet ne aptemptam megztukui

bet šiokios tokios baimytės yr

jei ką aišku rankoves 3/4 padarysiu

Atsakyti

Soliuk, a fainas tas kupranugaris? Nes maniškis kažkur jodinėja, negaliu pačiupint :D​ 

Atsakyti

Liniuka ni, čia toks stilius su tais batais :D specialiai Babos :D, aš gi nesakiau kad man nepatinka

o kaklas jei sakau kad blogai tai vadinas blogai, tik užmaskuota gerai :D

Atsakyti