Kacumota, gal tu pakvėpuok prieš ardydama
Vakar skalbiau megztinius rankom, o vyras gręžė. Ta proga užsirašiau rytoj pas ortopedą, nes pirštą belenkaip skauda judinant...
Labos
Qqšk, lipk ant scenos aš tai baisiai ne tik megztelį bet ir sijoną noriu apžiūrėt
. Ką dabar irkluoji
. Aš tai tetos Olgos užvalkaliuką dukrai iš kupranugario su šilku, pirkto iį Wooly Rygoj. Fainas jausmas megzant, tik va bėda pamečiau cedelį su tiksla sudėtim ir metražu, tai pamezgu elilę ir žiūriu ar babina nemažėja
. Bjaurus jausmas mezgant kaip ant adatų sedėt ir tryzniot
.
Kerpen , a galėčiau pas tave į eilę tam mezginių tašiukui ant rankos stot
, skubos nėr, kada kiltų įkvėpimas pameistraut, tadu sumeistrautum, nuoru pirkt i taškas
, galiu laukt i taškas
svarbu kad žinočiau jog turėsiu i taškas
.Ką manai
.
nu gerai, nuotraukos kažkokios nesigavę ir šiaip esminės problemos foto nesimato
pristatau įvaizdį Baba Siga
(nors MB kažkodėl sakė kad čia "atgal į mokyklą")
46719119_416370555569670_7780759180516570090_n_medium.jpg 123,65KB
0 Parsiųsta kartų
46899495_302322557063824_236847972333610507_n_medium.jpg 140,12KB
0 Parsiųsta kartų
Baba Siga grįžta į mokyklą prajuokinai - megstukas gražus, skaros nematyti.
Tai man reik Žuviuko saugotis - kad ir smulkutė, bet ką gali žinot... liksiu be savo kakluošalo... Laba rytą, ašai kaip studentė/zombis - užsakyminį vakar iki 3:40 gaminau. Šiandien net kava nepadeda.
nu jei gerai ištampau ir pastatau į vietą ir stoviu nekvėpuodama tada jis būn gerai, visais kitais atvejais blogai, ten per platu ir per ilgas tas viršus, iš nugaros iš vis nesuprasi kas
bet tai galvoju ar dar pavyks man paardyt jį po 3 skalbimų (tiek viršus skalbtas)
Gal vyrui dar ir prisuotas sijonas su mokykla asocijuojasi ir raudonas kaklaraištis . O šiaip tikrai nieko blogo nesimato. Tik kažkokia pavydi draugė fotkino, nenorėjo megztuko iš arčiau parodyt. Na, bet pirtininkės matė
.
Soliuk - argi tau Ryga toli? Gal dar likę to tavo siūlo ten? Tas jausmas - užteks/neužteks tikrai daug mezgimo malonumo atima...
Aš savo siuntinį į paštomatą įdėjau ryte, parodė, kad paimta tik vakare po 9, nors rašo, kad iki 7 paima. Tai, spėkit, ką visą tą dieną tikrinau....