Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laaabas ;)

Atsimenu kad nesibaigė!!! Nors kai kurie maži godūs žuveliukai jau ir į svetimas dovanas kėsinasi. Tau ką, savo KAMUOLIUKO PROJEKTO maža?

Kvyyy

Puikiai pailsėjau. O aną savaitę nevažiuoti į konferenciją buvo genialus sprendimas, nes... dvi savaitės darbų liko, 8 renginiai jose. 

Mezgu pirštines serijomis, visi aplinkui pageidauja lapučių.

Atsakyti

Man tai dar vienas užsakovas ramybės neduoda. Mano krikštasūnis,  sesers sūnus anksčiau buvo užsakęs riešines juodas su geltonais krašteliais, tokias kažkoks filmuko herojus nešioja. O dabar užsakė žalias ir ilgas, virš alkūnės, ir su piršteliais visais. Aišku irgi herojaus atributas.  Neseniai skambina, klausia, ar jau numezgiau ir sako - man tik vienos reikia. Na, ačiū Dievui, kad tik vienos, bet ir tai pirštelių niekaip nenumezgu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gruodžio 2018 - 08:42

labas rytas

Vakar isardziau pyniuocio rankoves.ir palto rankoves.Ir butu gerai,kad ta mano ranka greiciau sveiktu nes isardysiu ir ko nereik

Atsakyti

labas

nu apsivilkau sian gėlytinį ir blogai, viršus aukštyn lipa ir taškas..jkaklo taisymas padėjo tik kol neskalbtas, išskalbus ir vėl nupliuro, reikia matyt ardyt visą viršų ir patrumpint jį, tas iškirptės gilinimas irgi ne itin čia tinkamas

apsimuturiavau kaklą skara ir sėdžiu kaip bobutė iš kaimo (žakardinis megztukas, plisuotas sijonas iki pusės blauzdų ir dar megzta skara ant kaklo :D )

o šiaip paskaitinėjau atsiliepimus, ir daugiau kam panašių problemų su tuo kaklu, vansi aprašymas ne itin vykęs ( kaip už 7 eurus sakyčiau smarkiai nekažką)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 gruodžio 2018 - 09:28

tai qqte, net ir neparodysi, ane?

Atsakyti

nu nebent su skara :D o šiaip mėginsiu aš jį dar kažkaip gelbėt

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Laukiam swapo uzdarymo :wub:

Siandien laisvadienis ..pagaliau, nes kunas jau reikalavo poilsio. Neskaitant, kad reikes pyraga padaryt ir sudalyvaut vidurineles mokyklos sventeje.

Sedziu ir glostau isdziuvusi meginuka is vakaryksciu siulu - nerealus, jau zinau ka megsiu :wub: :rolleyes:

Einam kavos :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prasikankinau kelias dienas su skaudančiu dantimi, viską sekiau, viską skaičiau, grožėjausi, bet jau parašyti ūpo nebuvo.

Šiemet valdo kakluošalai, įmantrūs, mazohistiniai, be galo nugriuvimiški, labai pasistengėt nudžiuginti savo mergaites, tapote tikromis FĖJOMIS :wub: :wub: :wub: Levelis dovanų tikrai kyla kasmet. Liniuka vėl vienintelė gavo kojines, nors ir nuoširdi nedalyvavo swape :) Būna sutapimų, maniškių tikriausiai net nenešiojai :rolleyes:

Kerpena, tu gali siūti ir pardavinėti savo rankines, - jos tobulos :wub: :wub: :wub:

Namai taip skoningai papuošti šventėms :wub:

QQte, rodyk savo grožį :4u:

Atsakyti

nuoširdi, ne tokios jau tobulos, kad pardavinėčiau.

Visokių trūkumų dar yra. Pavyzdžiui nemoku įsiūti užtrauktuko į kišenę taip kad jis būtų tarp medžiagos ir pamušalo, kaip pirktinėse būna. O aš moku tik skylę padaryti gražiai su  pamušalu susiuvant, o paskui užtrauktuką įsiūnu ir jis ten lieka toks nepaslėptas viduje. Labai bijojau šitą dukros rankinuką siūdama, kad neims mašina. Nes ten medžiaga kažkokia panaši į odą. Nežinau ar tikra oda, ar ne. Kažkas kartą atidavė mežiagų ir tarp jų buvo. Iš pažiūros tarsi versta oda, bet iš abiejų pusių tokia. Ir stora. Ir siuvo sunkokai, nors įsidėjau ir odos  adatą ir specialų siūlą odai - nuo kažkada seniai turėjau.

Atsakyti

Labas rytas

nuleidau kraują, pagaliau prisiruošiau nuvažiuot  :) 

siuntų puslapis rodo, kad dovanėlė neišimta nuo šeštadienio  :hmm:  Tai ir uždarymas turbūt ne šiandien  :huh2: 

Atsakyti

Tai dar ne vakaras, gal dar išims :)

Atsakyti

QQute - rodykis - akys išsiilgę vaizdų. O dar taip įdomiai save apibūdinai, tai visą visumą norisi pamatyti :).

Kerpenos rankinuko reikės grįžt apžiūrėt, nes per mažą langelį mažai ką įžiūrėjau, bet ir man susirodė, kad lyg odinis. 

Gadget - kas tau renginių į  2 gruodžio savaites pridėjo? Ar tik ne pati priorganizavai? Mūsų patirtis rodo, kad tai nelabai protinga, tai paskutinį padarom gruodžio pradžioje ir planuojam jau sausį ir kitus mėnesius.

Atsakyti