jie iš bet kokios lest gali
o va bet ko gi nefotografuosi
Aš apie tai, kad gamindamas ir kabindamas negalvoji, kaip čia gražiau pafotkinus
nu jo-siūlo karpymas kažkaip neskamba.
Bet tie trikampiai gražiai atrodo.
Laba,
Lace savam safomazo stiliuj ir aukštumoje. Ir ant vienos bangos su džiovintais obuoliais buvom . Ir dabar jie man prieš nosį, triauškiam visi non stop. Kaimynei paskolintų džiovyklę su skutomatu, kad ir jie pasidžiaugtų.
Vakar netikėtai pradėjau mezginį sau. Tą patį Girlfriends cardigan. Raudoną, minkštą ir švelnų, pati sau pavydžiu. Tai jau nebedejuosiu ilgai. Nebent nuo persimezgimo, nes ripsas ilgainiui užknisa...
Kadangi šešuras nieko nefotografuoja, tai padarė tik taip dėl grožio. Man patinka jo darbai, kai jis ką nors pasistengia.
Lace, tikiuosi nesupyksi, paėmiau kelias nuotraukas iš tavo ravelry tavęs neatsiklausus ir įdėjau į swapo albumą?
O kuri spalva tikra - nes tavo lauke darytose nuotraukose tokia avietinė, o Vincio ir tavo kamvbary darytose - raudona?
Visa diena virtuvėj prie puodų prabėgo - valgomo nieko nesigavo, užtat prisieksperimentavau su spalvomis iki soties - dabar va kavytė, virbalai ir laaaafaaaaa
Lace, karpyt dar nieko, o va galus paslėpt tai jau tikras iššūkis!!! Apskritai - man toks projektas būtų misija neįmanoma - pirma kiek darbo!, antra - penki virbalai ir trečia (čia jei pirmus du kaip nors įveikčiau) - galų kavojimas galutinai atmuštų bet kokį norą
Pagarba, kaip sakoma
Dėl nešiojimo tu teisi - kol kas dar nesumąsčiau kas ir kaip o auskarai tikrai draugiški, nors mano ausytės ir šiaip nelepios
O man Vincio rankovės patinka
Pačios pačiausios ir mylimiausios
Lace, tikiuosi nesupyksi, paėmiau kelias nuotraukas iš tavo ravelry tavęs neatsiklausus ir įdėjau į swapo albumą?
O kuri spalva tikra - nes tavo lauke darytose nuotraukose tokia avietinė, o Vincio ir tavo kamvbary darytose - raudona?
Už Lace pabūsiu mano akiai tikriausia spalva bus foto su rankovėm.
Laba,
Kaledinis darbo balius atšoktas kai vienintelis dalykas prie kurio gali bandyti kabintis yra maisto patiekimo metu grojantu muzika- supranti kad turi gerai, eisi išlepintas ir galvoji, kad vakaras yra tiek tobulas, kad atrodo kartais kad sapnuoji
grizom, issimiegojom, mb net spejo pajusti 5 minuciu palaima švariuose namuose tylu ramu... sakau gal filma uzsidet
ir ant tu zodziu grizo musu gyvenimo 3 laimes ir meiles
ech... pamezgiau, vis dar mezgu pabaigiau Handmaid tail antra sezona... dabar labai laukiu trecio ;)
vis daugiau pliusu kalediniu dovanu sarase kas leidzia siek tiek nusiraminti
lace dovanos spalva yra visiskai mano skonio, todel... noreciau bent paciupinti ra imantria aviete dar galeciau pamokinti kaip susegti sage
bet jauciu kad ant manes daugiauria jis atrodys
taip kad geriau Vinciui saugotis
6C4701AC-4552-4B15-BD18-26286EB23CAF.jpeg 96,8KB
1 Parsiųsta kartų
Sugrižęs mažius taip gražiai mane aplankiusį įkvėpima, atsistojo prie stalo ir spindinčiom akytėm žiūrėdamas nutęsė: gaazuuuuus ir net neišgriobė, o MB gasdono, kad vienai dienai šitas mano tvarinys
taip tyliai pagalvojau, kad tai dar vienas įrodymas, kad jei nori kažka daryti- daryk, nes tai ko bijai gali ir nenutikti ir čia tinka viskam gyvenime
otuo tarpu namai vis labiau ruošiasi ir puošiasi kalėdoms
Labas rytas,
Žiemos neliko visiškai. Pro langą žiūrint taip bjauriai lyja, net nesinori eit, bet iš tiesų, tai lauke ne taip jau ir baisu.
Šįryt vos atsikėliau. Net neatsimenu kaip, bet išjungus žadintuvą atsirėmiau į sieną ir sėdėdama sugebėjau dar 20 min. išmiegot.
Ar nepamiršot, kad dar swapas nesibaigė?
Aš išsiunčiau ingrigai šeštadienį, tai pirmadienį gavo. Tai gal ir man ateis. Na jei ateis žinutė, tai tik vakare pasiimsiu, nes jei ir gaučiau iki pietų, per pietus kolegės 50metį minim, negalėsiu išeit.
Teks tikriausiai tamsoje fotografuot. Na blogiausiu atveju ir aš truputį pradarytą pakuotę parodysiu ir sakysiu palaukit šviesos.