Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jie iš bet kokios lest gali :D o va bet ko gi nefotografuosi :)

Aš apie tai, kad gamindamas ir kabindamas negalvoji, kaip čia gražiau pafotkinus

nu jo-siūlo karpymas kažkaip neskamba. 

Bet tie trikampiai gražiai atrodo.

Atsakyti

Laba, 

Lace savam safomazo stiliuj ir aukštumoje. Ir ant vienos bangos su džiovintais obuoliais buvom :). Ir dabar jie man prieš nosį, triauškiam visi non stop. Kaimynei paskolintų džiovyklę su skutomatu, kad ir jie pasidžiaugtų.

Vakar netikėtai pradėjau mezginį sau. Tą patį Girlfriends cardigan. Raudoną, minkštą ir švelnų, pati sau pavydžiu. Tai jau nebedejuosiu ilgai. Nebent nuo persimezgimo, nes ripsas ilgainiui užknisa... 

Atsakyti

Kadangi šešuras nieko nefotografuoja, tai padarė tik taip dėl grožio. Man patinka jo darbai, kai jis ką nors pasistengia.

Lace, tikiuosi nesupyksi, paėmiau kelias nuotraukas iš tavo ravelry tavęs neatsiklausus ir įdėjau į swapo albumą?

O kuri spalva tikra - nes tavo lauke darytose nuotraukose tokia avietinė, o Vincio ir tavo kamvbary darytose  - raudona?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gruodžio 2018 - 16:39

Aš apie tai, kad gamindamas ir kabindamas negalvoji, kaip čia gražiau pafotkinus

nu jo-siūlo karpymas kažkaip neskamba. 

Bet tie trikampiai gražiai atrodo.

tai vat,kas kaip galvoja.aš apie daikto praktiškumą ir fotogeniškumą visuomet galvoju :)

Atsakyti

Olaivai jau profesinė liga :rolleyes: Į viską žiūri pro fotaoaparato objektyvą.. :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gruodžio 2018 - 16:43

Olaivai jau profesinė liga :rolleyes: Į viską žiūri pro fotaoaparato objektyvą.. :hihihi:

tikrai taip :)

ir dėstytojai pastebėjo mano žiūrėjimą kadruojant iš karto,kad po to nereiktų apkarpyti.čia jau sakė pagirtina :)

Atsakyti

Visa diena virtuvėj prie puodų prabėgo - valgomo nieko nesigavo, užtat prisieksperimentavau su spalvomis iki soties - dabar va kavytė, virbalai ir laaaafaaaaa

Lace, karpyt dar nieko, o va galus paslėpt tai jau tikras iššūkis!!! Apskritai - man toks projektas būtų misija neįmanoma - pirma kiek darbo!, antra - penki virbalai ir trečia (čia jei pirmus du kaip nors įveikčiau) - galų kavojimas galutinai atmuštų bet kokį norą :D 
Pagarba, kaip sakoma  :wub: 
Dėl nešiojimo tu teisi - kol kas dar nesumąsčiau kas ir kaip :) o auskarai tikrai draugiški, nors mano ausytės ir šiaip nelepios  :rolleyes:

O man Vincio rankovės patinka :lol:

Pačios pačiausios  :wub:  ir mylimiausios

Lace, tikiuosi nesupyksi, paėmiau kelias nuotraukas iš tavo ravelry tavęs neatsiklausus ir įdėjau į swapo albumą?

O kuri spalva tikra - nes tavo lauke darytose nuotraukose tokia avietinė, o Vincio ir tavo kamvbary darytose  - raudona?

Už Lace pabūsiu :) mano akiai tikriausia spalva bus foto su rankovėm.

Atsakyti

Laba,

Kaledinis darbo balius atšoktas :) kai vienintelis dalykas prie kurio gali bandyti kabintis yra maisto patiekimo metu grojantu muzika- supranti kad turi gerai, eisi išlepintas ir galvoji, kad vakaras yra tiek tobulas, kad atrodo kartais kad sapnuoji :)

grizom, issimiegojom, mb net spejo pajusti 5 minuciu palaima švariuose namuose :) tylu ramu... sakau gal filma uzsidet :) ir ant tu zodziu grizo musu gyvenimo 3 laimes ir meiles :)

ech... pamezgiau, vis dar mezgu :) pabaigiau Handmaid tail antra sezona... dabar labai laukiu trecio ;) 

vis daugiau pliusu kalediniu dovanu sarase :) kas leidzia siek tiek nusiraminti :)

lace dovanos spalva yra visiskai mano skonio, todel... noreciau bent paciupinti ra imantria aviete :) dar galeciau pamokinti kaip susegti sage :) bet jauciu kad ant manes daugiauria jis atrodys :) taip kad geriau Vinciui saugotis :)

Atsakyti

Priedas  6C4701AC-4552-4B15-BD18-26286EB23CAF.jpeg   96,8KB   1 Parsiųsta kartų  

Sugrižęs mažius taip gražiai mane aplankiusį įkvėpima, atsistojo prie stalo ir spindinčiom akytėm žiūrėdamas nutęsė: gaazuuuuus :) ir net neišgriobė, o MB gasdono, kad vienai dienai šitas mano tvarinys :)  

taip tyliai pagalvojau, kad tai dar vienas įrodymas, kad jei nori kažka daryti- daryk, nes tai ko bijai gali ir nenutikti :) ir čia tinka viskam gyvenime :)

otuo tarpu namai vis labiau ruošiasi ir puošiasi kalėdoms :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 09 gruodžio 2018 - 22:02

Labas rytas,

Žiemos neliko visiškai. Pro langą žiūrint taip bjauriai lyja, net nesinori eit, bet iš tiesų, tai lauke ne taip jau ir baisu.

Šįryt vos atsikėliau. Net neatsimenu kaip, bet išjungus žadintuvą atsirėmiau į sieną ir sėdėdama sugebėjau dar 20 min. išmiegot.

Ar nepamiršot, kad dar swapas nesibaigė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gruodžio 2018 - 08:14

Labas rytas, Kerpena, tu tai tikrai nepamiršai :) . Aš irgi prisiminiau ir dėl to užsukau :)  Kažin, ar yra šansas šiandien, ar rytdienos teks laukti. Ir ech...tiek gyvybės į temą jis įnešė ir jau baigsis.

Atsakyti

Aš išsiunčiau ingrigai šeštadienį, tai pirmadienį gavo. Tai gal ir man ateis. Na jei ateis žinutė, tai tik vakare pasiimsiu, nes jei ir gaučiau iki pietų, per pietus kolegės 50metį minim, negalėsiu išeit.

Teks tikriausiai tamsoje fotografuot. Na blogiausiu atveju ir aš truputį pradarytą pakuotę parodysiu ir sakysiu palaukit šviesos. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gruodžio 2018 - 08:29