Mmm kokia spalva graži, bet atlikimas tai visiškas kosmosas
Labai dailus kakluošalas
Auskarai irgi labai dailūs
Sveikos
Visą rytą ant šluotos skraidžiau Namai švarūs, pietūs pagaminti ir suvalgyti, galima ir atsipūsti...
Matau, kad jau mano daiGto demonstracijas įvyko Gražus jis man pats sau vienas, dėl nešiojimo patogumo truputį turiu abejonių - dvigubai neapsisuka, o viengubas kiek platokas Tai nebent jį visai dėl grožio dėtis, o jei ir šildymo funkcijos norisi, tai reiktų kokią sagę prisitaikyti. Aš vat sagių gaminimo levelio dar nepasiekiau, tai teks Vinciui pačiai suktis O auskariukų idėja spontaniškai gimė, gaminausi sau tokius pačius (šiuo metu bene patys mylimiausi ir dažniausiai nešiojami) ir prisiminiau, kad Vincis sakė, jog iš papuošalų tik auskarus pripažįsta Visos detalės sidabrinės, neturėtų ausys "maištauti"
parodysiu tik vieną gamybinę foto... visas kakluošalas mezgamas iš trikampėlių keturiais virbalais. O tai reiškia, kad kiekvienas trikampėlis turi pradžią ir pabaigą ir pabaigus reikia kirpti siūlą... Įsivaizduojat, kaip mezgėjai kiekvieną kartą peiliu per širdį...
Limit, siūlas https://www.siltassi...boy-and-bunting
O rastą vakare įmesiu, labai paprastas ir lengvas
Laba
Oho, Lace, tikrai kaip peiliu i sirdi tie karpymai susiskaite man irgi teko kelis kartus nukirpt siula, nes pamirsau padaryt dailesnius siulo perejimus i virsu, tai irgi sirdi skaudeo, nes galvojau, jei jau Olaivai nepatiks, tai isardzius gales kazka persimegzt.
Kakluosalas labai grazus ir is mezgimo kosmoso srities
O mane siandien istiko antos kaledos sia savaite gavau siuntinuka is mamos, o ten kalnas siulu Ryt bandysiu pafotkint. Vienu jau numezgiau meginuka ir isskalbiau malonybe.. 80 merinas,20 kasmyras. Reikes dar, aisku, jei berniukai ju dar turi
Sekmadienis, o as vel dirbu, jauciuos perdegus visiskai..na bet reik kentet iki svenciu, paskui bus ramybe galesiu voliotis namie tarp babinu
Lace o jie susimezga ar susiūti reikia
Susimezga ;) susiūt truputį skyles reikėjo trikampių sujungimo vietose. pirmiausiau numezgamas ripso kraštas, tada iš tų akių mezgami 8 trikampiai, viena kraštine ribojasi su ripso krašteliu, kitos dvi prirenkant papildomai akių. Sekanti trikampių eilė mezgama surenkant po dvi kraštines iš jau numegztų trikampių ir užmetant trečios kraštinės akis. Trikampiai mezgami iš išorės į centrą.
žodžiu, nėra labai sudėtinga, bet antrą kartą turbūt nebemegzčiau, labai jau aš nemėgstu megzti keturiais virbalais
O pas mus jau Kalėdos
2B60ABBF-CCED-432F-950E-9ABC66E99EC0.jpeg 234,24KB 1 Parsiųsta kartų
96386075-C75A-42DD-A10B-AEED99B16997.jpeg 203,7KB 0 Parsiųsta kartų