Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vinci :clap:

Ale taip ir susiplanuot reik per patį swapo įkarštį pasiplaut :hihihi:

Aš turbūt neatspėčiau Lace. Gal kokią Šarangę spėčiau... ar Šilingę. Nors pakuotės viršus tai turi kažkokį bruožą.

na ir daiktų žmoniškai nerodo kai kas :B

Mezgu. Kaip tik Vincio čiupinėtus siūlus :D

Netyčia man taip gavos pasiplaut - tiesiog darbo tempas toks, kad truputį maišytis datose pradėjau ir, jei atvirai ir patyliukais, ne galvoj visai buvo, kad DABAR jau gruodžio pradžia. Ačiū Dievui už slaptą kambarėlį, kur pamačiau, kad foto keliat... skubiai puoliau Swapo Direktorei pasiaiškinimus rašyt...

Ar gerai gaunas tie čiupinėti?

Atsakyti

Laukiu daugiau nuotraukų, bais įdomu kaip visas daiGtas atrodo, bet spalva tai paperkanti, et buč gera dukra  turėčiau kažką tokio mamai nunarpliot, spalva visiškai jos... 

Atsakyti

Kantri aš, kantri :rolleyes:

Bučiuoju ranką už kantrybę  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Tipo branginuos, nerodau  :B  

Atsakyti

Vinci, tipo, išsidavei!

Atsakyti

Vinci, tipo, išsidavei!

Tai ir taip jau aišku ;) kaip sakoma - i kaniu poniatno :D

Nežinau, kiek laiko kai kurie bus for free - pasidairykit, gal ką rasit ;)
https://www.ravelry....sHnLGiI#designs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 08 gruodžio 2018 - 21:11

Netyčia man taip gavos pasiplaut - tiesiog darbo tempas toks, kad truputį maišytis datose pradėjau ir, jei atvirai ir patyliukais, ne galvoj visai buvo, kad DABAR jau gruodžio pradžia. Ačiū Dievui už slaptą kambarėlį, kur pamačiau, kad foto keliat... skubiai puoliau Swapo Direktorei pasiaiškinimus rašyt...

Ar gerai gaunas tie čiupinėti?

Jausmas mezgant rai tiesiog fantastiškas. Kaifuoju nuo spalvų ir švelnumo. O vat kas do daiktas gausis, tai nieks nežino :D​ net aš

Atsakyti

https://www.ravelry....heaves-cardiganva čia kaip tik toks smeigtukas, kaip į pirtį buvau atsivežus. Vadinasi, laikosi :) 

Atsakyti

O vat kas do daiktas gausis, tai nieks nežino :D​ net aš

Siurprizai yr gėrissss 

Atsakyti

Pagautos mes buvom toj prakartėlės gamybos pamokoje (BPM, labai jie man mieli), vaikai susėdo frakcijom, ir ilgai lauktas Mantas nesiedukavo, tai buvo šiek tiek nusivylimo gi... Tai mėginiukų dėžutė dėmesio gavo, bet nepakankamai   :angel2: Man buvo jausmas, kad tik labas pasakiau, dukra buvo kitos nuomonės. Sūnų UžPUOLĖ BADAS, bėgom gesint (stabtelėjom varpus pakalatot, rrrrekomenduoju). Jurgio ir Drakono Pilies g. nisupratauuu - per 15 min nė meniu negavom  :blink: Ėjom šturmuot Narvesen, nes mano sūnus, kai alkanas, tai kaip surūdijus tarka ant subinės, rakštys jau ne lygis.  

O jau sotus žmogus paliko sesę su desertu ir ėjo su manim senojo Vilniaus žiūrėt  :wub: Nustebo atpažinęs vaizdus, o ties tom paanimuotom nuotraukom net pasėdėjo.  

Ir TADAM ėjom ir Humanoj ohoho kokį sijoną su dukra nukovėm, čigonės svajonė su brokatu ir aksomu už 30 centų  :lietuva: 

Pasijutau labai atsipalaidavus po vakar - labai labai gera diena buvo, svarbi ir darbinga, bet ir įtampos buvo.

Atsakyti

Alkani vyrai reikalas rimtas :B 

Aš vakar į miestą tik vakare išlindau, teks tarpušvenčiu kokią sriubą pasiplanuot. 

Ech gaila šiek tiek, kad jau ko gero rytoj swapas baigsis... Šitiek grožių akims ir gerų emocijų širdžiai :wub: 

Atsakyti

Kepu lietinius pagal Beatos receptą. Nekepdavau anksčiau jokių, kol neturėjau tinkamos (netraukiančios) keptuvės. Nors mama kuo puikisusiai pas mane lietinius kepė.

Vakar nuo emocijų pertekliaus (nors paskui susitaikėm ir dviese su Vilium buvom išvažiavę), nulūžau gal po 9. Kas šiaip būna tik vakaro prodžia man. Prabudau 3 ir galvoju- lipt iš lovos ar toliau miegot :D

Vinci, jau ne naktis, kaip Emilis sako. Kelkis.

Atsakyti