bet žgutas ant kaklo žybsi
Ir kakluošalas iš kažkurio swapo.
Pas mus tai topinis bajeris būna. Ką nors pasakai, tada dar 9 kartus pakartoji, dešimtą kartą užstaugi, o tada gauni atgal "nu nereikia čia IŠKART rėkt"
![]()
bliamba nu zinok zodis zodin maniskis ... tai kai koki trecia karta sakau, perspeju, kad jau kai REKSIU tai jau bus nebeiskart
pas mumi namie irgi TUOJ dažnas žodis
darė Nojus geografijos nd,patikrint neleidžia,sako vis tiek rasi kas blogai,įkalbėjau šiaip taip ir ką,trečdalis užduočių neatlikta...sakau pabaigiam kartu ir dėk kuprinėn.o ten apie aukštumas Lietuvoje mokosi ir man aiškina,kad LT aukštumų nėra.Sako nebent tu kurmiarausį vadini aukštuma tai dabar sėdi ir skaito apie 294m aukščio kurmiarausį prie Medininkų
oi, Olaiva, balsu juokiuosi...
Manisis isejo mociutei nervu tampyt. Nes simet gimine nutare, kad jiems sukt galvos nereikia ir visi skambina man ir klausia ka Mantui Kaledom padovanot... Tai ana savaitgali vaziavo su tevu kazko trimitui pirktis. Siandien su anyta vaziuoja zieminiu batu ieskot...
Aplankiau pačtomatą (ir gavau ir išsiunčiau - tikiuos mano mergaitė kantri )
Žodžiu, aš kantrybe nepasižymiu ir iki namų nedavežiau - mašinoj išlaupiau žinokit kaklo papuošalas taip numegztas
(ir iš siūlų kokiųųųųųų!!!) varčiau varčiau - niekaip nesupratau nuo kur pradėtas - toks visiškas NEXTLEVELIS mano akims - ačiūūūūūūūūūū mano fėjai
Ir auskariukai, ir obuoliukai (MB jais labai atsidžiaugė :hihihi ) Dabar tik dienos reikia sulaukt, kad foto normalias padaryt.
20181208_162318.jpg 204,32KB
0 Parsiųsta kartų
20181208_162617.jpg 202,97KB
0 Parsiųsta kartų
20181208_162652.jpg 198,38KB
0 Parsiųsta kartų
Ir dar... kadangi kartais būnu golova i dva ucha prieš išsiųsdama nenufotkinau. Prisižįstu kalta ir tikiuosi atleidimo
Einu skaityt bent jau pora savaičių atgal, nes kažkaip jaučiu, kad visą kvyyyyyyy smagumą būsiu praleidus
bet žgutas ant kaklo žybsi
Ereliakės!!! Nenusiima jis. Visai visai
O swapinis kaklas gėlėtas yra puiki išeitis vėsiuose muziejuose
Pas mus tai topinis bajeris būna. Ką nors pasakai, tada dar 9 kartus pakartoji, dešimtą kartą užstaugi, o tada gauni atgal "nu nereikia čia IŠKART rėkt"
Maniškei dar tik/jau 10.
O kažkaip... Galiu su jumis tapatintis....