Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, tai jau paaiškėjo galutinai Klngrd? 

Nu tai aišku blondinė supakavo :B​ 

Atsakyti

Liniukos drakius patylejo, kol ji pakavo :D taip ir issaugojo 100g virsvorio

Atsakyti

Mano vaikas atsisake edukuotis, tai palikom pompanija ir jau namo vaziuojam. Faina buvo Restar pamatyt. O jau merginos tai tavo kopijos abi. Pasidejom pliusiuka prie muziejaus. Reiks ateit ten dar, kai bus sausa ir silta. Mantas pamate Valdovu rumuose naujos parodos reklama, tai atostogoms jau du muziejai yra. Ir dar nusprendem kuri vakara i i varpi vel lipt - ziuresim i egle is virsasus

Priedas  IMG_20181208_132253.jpg   160,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20181208_132236.jpg   164,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Geras zaltys tas tavo drakius, Liniuka

Vis dar visaip kaip suku uodega.Pagal recepta kaip ir ok.Na dar yra vilties,  kad pailges-vistik apie 700 g bendras svoris.

Vakar isardziau meginukus ir kepure.Vistiek nesigavus buvo.

Atsakyti

Kažkokia įtartina pirštų kombinacija pas gadget paskutinėj foto :D

Kaip norėčiau teleportuotis šiuo metu iš virtuvės į ten.....terapijos prireikė. užsibangavom su Vilium nekukliai..   maži vaikai, maži vargai.

Atsakyti

Niuma, kiek metų taviškiui? Mano trylikinį kažko ant diskusijų patraukė, negi čia jau ta žymioji paauglystė🙈

Atsakyti

dar veido israiska pridet  :lol: 

Atsakyti

Kapseika- 11,5. Bet žinok, po dviejų savaičių diplomatijos šnd pratrūkau...

Atsakyti

dar veido israiska pridet  :lol: 

:lol: 

bet žgutas ant kaklo žybsi  :)​ 

Atsakyti

oi as siryt jau be yzangu riaumojau, nes nu per visa savaite, kol dirbau ir graziai kalbejau, niekas ir nepadaryta....

tai cielus du maisus siuksliu isvilko, ir katno dezute isvale, ir stala nusikrauste ir net grindis isslave ir viska per pusvalandi padare, bet reikejo iki riaumojimo davest mane....

Atsakyti

Pas juos kažkoks visuotinis gebėjimas temt gumą viskame. Kol išveda iš pusiausvyros. Ir dar 'ale' abejingumas- o kam? 

Atsakyti

Pas mus tai topinis bajeris būna. Ką nors pasakai, tada dar 9 kartus pakartoji, dešimtą kartą užstaugi, o tada gauni atgal "nu nereikia čia IŠKART rėkt"  :D​ 

Atsakyti