W@ida ir as rastelio noreciau
sveikos ;)
sveikatos visoms
Seniai jau berašiau čia
Apžiūrėjau swapo dovanas fb, nutariau ir čia pažiūrėt kuo gyvenat ;)
Labai gražios dovanos visų
smagu, kad džiugint viena kitą
Pas mane mezgimo fronte nieko naujo.. tik viena numegzta skara
Bet bent jau noras atsirado virbalus rankose laikyt
Atradau vėl iš naujo sportą, mmm kokia gera savijauta po jo.
Olaiva, jei dar nenusipirkai - galiu atsiųst aprašymą ;)
jau turiu ;)
Sveikos, ieškau filmų šiai dienai, panašu, kad sergu... Gadget, minėjai, kad tavo skaros kraštelis originale skirtas šaliui, šalis tai lygus, o skarai reikia didinimo, kaip tu tą reikalą sprendei? Ar čia aš kažkaip per komplikuotai mąstau?
Waidaw, kaip pavydžiu sporto Žinau tą gerą jausmą po treniruotės
Sveikos, ieškau filmų šiai dienai, panašu, kad sergu... Gadget, minėjai, kad tavo skaros kraštelis originale skirtas šaliui, šalis tai lygus, o skarai reikia didinimo, kaip tu tą reikalą sprendei? Ar čia aš kažkaip per komplikuotai mąstau?[url="https://www.filmai.org/4927-tukstanti-kartu-labanakt-a-thousand-times-goodnight-2013.html"]https://www.filmai.org/4927-tukstanti-kartu-labanakt-a-thousand-times-goodnight-2013.html[/url]
Ačiū Olaiva😘
Kaip tik MB išvežineja vaikus, vieną pas vienus draugus, kitą pas kitus ir tada pakuosimės prie šio filmo👏
Mano dukros užsakymas
IMG_20181208_131749.jpg 200,34KB
2 Parsiųsta kartų
IMG_20181208_131749.jpg 200,34KB
2 Parsiųsta kartų
IMG_20181208_131458.jpg 129,46KB
1 Parsiųsta kartų
Pridėta:
Kerpena, nuostabiai gerai! Čia tai lygis...
Liniuka, o šitą tą Kacunotos norą irgi supakavai? Gadget lyg sakė turi, gal ji pagelbės?
Olaivis raštas gražus, kažkada rimtai jį tyrinėjau, ale betrecepto neprašau. Dėl visiems aiškių priežasčių-mezgimo tempų.
Bet jau atsirado reikalas labai rimtai svarstyt, ar imsiu trijų metų atostogas ar ne. Ir nieko naujo - atostogų vieta nesikeičia jau trečią kartą
miegojau kaip burundukas po to vakarėlio-atsikėliau 10.30 . Su vėjeliu padariau virtuvės generalinę. Atsipūsiu su kava ir reiks rajoninius keliukus patikrint ....
Kerpena, daraus bais rimta tavo gerbėja, koks fainas terbukas, o ypač vidus, ir bais tiktų šiuo metu. dabar su drobine terpa dažnai tąsaus, nes nei į vieną rankinę popierizmas netelpa, o kadangi dirbu per dvi pozicijas, kurios išsidėsčiusios dviejose gatvės pusėse tai ir vargstu vilkdama pusę turto su savim.
Dėkui gerbėjoms.
Dar pagal originalą turi kampukai susisegti, o tam reikėtų nunesti spaudes įdėti. Bet dukra jau taip ilgai laukė, sakė nereikia ten nieko. Yra atvažiavus, tai noru pasiimti. Pasenusi motina baisiai lėtų apsukų.
Mano dukros užsakymas
IMG_20181208_131749.jpg
IMG_20181208_131749.jpg
IMG_20181208_131458.jpg
Kaip faina . Ir as tokios noriu
Kerpena, as jau i tavo klientes isirasyt ruosiruosiuosi