Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Levelis - fėjos “išrišamos” dar net dovanos negavus  :D

Tobulėjam  :angel2:​ 

Atsakyti

Taip, Kerpena, tu teisi, Vincis po kalnus keliauja ir tik šeštadienį grįžus išsiųs dovanėlę. O Lace laukia kol grįš Vincis, kad dovanėlė nepasimestų. Išrištos jau paskutinės fėjos 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 07 gruodžio 2018 - 20:56

Jei jau apie kainą, tai pažiūrėjau į nuotraukas ir supratau, kad išleidau šiemet tiek, kiek kainavo saldainiai, o to neprisimenu. Dar pirkau vieną užtrauktuką, bet jo nepanaudojau. Net žvakutę nupirkau jau gal prieš du metu, bet matyt ji buvo ingrigai skirta nes pamiršau anksčiau įdėt.

O šiaip,  laikausi tokio požiūrio kaip ir Šarangė parašė - kad dovana rankdarbis, o priedas koks saldainis ir maža smulkmena. 

Truputį smigteli, kai pamatau tuos brangius priedus kai kuriose dovanose, kad aš tai nuskriaudžiu savo mergaitę, bet stengiuosi nepasiduoti graužačiai ir galvoti, kad swapo idėja gi tokia ir yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2018 - 21:06

Grįžau iš Viliaus klasės puošybos. Su drauge turbūt pusantros valandos dėliojom, kad simrtriškai gautųsi:

Priedas  received_276002283113365.jpeg   115,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu zinai Kerpena ka pasakysiu Tik stebiu swapa is sono ir vienintele dovana kuria buciau norejusi gaut buvo taviske.Lai nesupyksta visos kitos, tiesiog bele ka nusimegzt galiu pati ir nusipirkt irgi, ir net zguta labai panorejus iveikciau..o va su siuvimu nedraugauju ir nesiruosiu net, o tokiu mezginio krepseliu seniai ieskau pirkt ir ant Lietuvos nerandu Rusaiciu daug siuva o Lietuvoj nepopuliaru matyt Taip kad nesikuklink taip labai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 gruodžio 2018 - 21:08

Pritariu qqtei  :sutinku: 

Atsakyti

Aš nieko nesakiau, kad blogi ar geri tie mano krepšeliai, kalbėjau apie kainą ir priedus. :4u:

Atsakyti

Aš nesijaučiu mažai gavusi. Aš džiaugiuosi, kad ta dovana skirta man asmeniškai. Gaminant buvo galvojama apie mane, kas man tiktu, patiktu Ir dabar trauškinu obuolius su arbata ☺ Ir taip skanu😘

Aš nesu tokia kategoriška kaip Qqte. Tikrai norėčiau gauti ne tik siūta daikta, nors ir galiu nusimegzti. Bet ta įdėja, kad tau kažkas gamina yra super. Ir negalvoju, kad kažkas gavo daugiau ar mažiau. Tiesiog pasidžiaukim! 

P.S. mano iphonas vis iš manes nosines atima🤔

Atsakyti

Aš labai laiminga gavus megztą dovaną :wub: Nes dažniausia būna, kad visi galvoja, kad jei jau pati mezgu, tai jokių mezginių dovanot negalima :D O taip norėčiau, kad kas riešines, kad ir pirktines, padovanotų. KOkias iš Kaziuko mugės :D 

Atsakyti
Aš viską fiksuoju, ko kas nori kitam swapui :). Tik istorija nutyli, kad pernai metų fiksavimus pamiršau, kur pasidėjus buvau :). LImit, bet gi esu mačius tave su riešinėm???
Atsakyti

Aš teoriškai gal ir galiu viską nusimegzt, bet tikrai ne viską sau mezgu ir nusimezgu, tai del to nera net kalbų, kad kito megzta dovana ne dovana, net jeigu ir be gos gerai gyvenai iki šiol, dovanos gavimo jausmas yra super ir teisingai sakot, ta dovana buvoo gaminta special for me... Aš tik del priedų pirktinių burbu, visa kita ir visas swapas yra nerealus reikalas ir ne del to gi dalyvaujam, kad kazko nesugebam nusimegzt ar nusipirkt :) 

Atsakyti

Nu zinai Kerpena ka pasakysiu Tik stebiu swapa is sono ir vienintele dovana kuria buciau norejusi gaut buvo taviske.Lai nesupyksta visos kitos, tiesiog bele ka nusimegzt galiu pati ir nusipirkt irgi, ir net zguta labai panorejus iveikciau..o va su siuvimu nedraugauju ir nesiruosiu net, o tokiu mezginio krepseliu seniai ieskau pirkt ir ant Lietuvos nerandu Rusaiciu daug siuva o Lietuvoj nepopuliaru matyt Taip kad nesikuklink taip labai 

Gaila, kad aš tokio didelio dydžio. O tai kai tu savo sukneles dalini, galėčiau mainais pasiūt. :lol:

O jei rimti, tai galim kada kokį asmeninį swapą sugalvot. :4u:

Nors su Limit kai sugalvojom, tai aš dar vis jai skoloj ir niekaip negaliu tos skolos išsimokėt. :)

Atsakyti