Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasidariau arbatos einu atsinest is masinos skanumynu :) is vieno darbo i kita variau tai viskas masinoj palikta :) 

mokausi rytojaus egzui. Mediacija. Tai va mielos sektantes kai pyksites su vyrais nesakykit kad tu esi parsas ir t.t. Sakykit tavo elgesys neatitinka mano lukesciu 🤭 egzui pasiruosiau🤭

Atsakyti

Labai gražus puodelis :wub:

Atsakyti

Tai nutariam kas fėja ir kviečiam ją ant scenos

Atsakyti

Be galio gražios dovanos. Liniuka tai tikrai nuo LImit būčiau spėjusi, jeigu nebūčiau pati gavusi :). Nes ir popierius tas pats, ir kojines ji tokias mezgus :). Bet jau priedų gausybė.... LImit kakluošalas koks vau, aš tai viliuosi, kad čia VInčio dažyti siūlai :). Kažką panašaus esu mezgusi kažkada Soliukui.

Atsakyti

Limit savo fėją atspėjo  :thumb_yello:  Fėja, eikš aplodismentų

1. Liniuka - Žuviukui

2. Kerpena - Ingrigai

3. Limit - Restar

4. Restar - Faraway

5. Lace -

6. Šarangė - Lace

7. Zuviukas:) - Ligvitai

8. Gadget3 - Šarangei

9. Olaiva - Šilingei

10. Ingriga - Limitukui

11. Katuks - Gadgetui

12. Faraway - Liniukai

13. Vincis

14. Šilingė - Rasytei

15. Ligvita - Katukui

16. Rasyte_ - Olaivai

Atsakyti

Mane vis dar akina pirktinių priedų gausa  :blink: Aš jaučiuos kaip kokia skriage vos kelius suskius saldainiukus del vaizdo įdėjus...

Nu rimtai, kažkaip reik taisykles kiekiui įvest 😂

O jau kakluošalų įmantrumai.... Tokie tikrai abra kadabra visi... Jei tai ne Lace, tai nebežinau, galima sakyt, kad šiemet atspejau tik Restar ir savo Fėja, kažkaip visai nebepažystu sektančių  :unsure:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 07 gruodžio 2018 - 20:13

Visos vakarienę gamina arba jau pasakas skaito :)

Mes pastatėm besmegenių, pažaidėm sniego mūšį, vaksrienei kleckais "ligonius" primaitinau, šokoladainis desertui, turi pasveikt! Nieko nežinau! :D

Iš kakluošalo spalvų spėčiau Vincį ;)

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 07 gruodžio 2018 - 20:16

Tai ateinu  :ax: 

Limituk ar tikrai viskas tiko ir patiko  :geda: 

Atsakyti

Žinot ką, pasibaigus swapui, darysiu apklausą “kiek kainavo swapo dovana?”   :oh: Man kai kurios dovanos ant 50 eur traukia  :unsure: gal verta pagalvoti apie grįžimą prie vieno kamuoliuko projektų?  :dry2: 

aišku, smagu gauti dovanynus, bet gali apimti kaltės jausmas, kad dovana prastesnė, su mažiau prabangių priedų...

Atsakyti

Aš tai beveik niekada nieko neatspėju. Na šiemet katuką atspėjau ir dar lyg kažkurią, jau susipainiojau.

Bet tai dabar jau žinau nuo ko gausiu. Jau kažkaip taip ir pagalvojus buvau, gal šiandien ryte, kad Vincis mano fėja ir kad ji lyg išvažiavus kažkur, tai gal pradėjus swapą teks ir užbaigt - užsidarys ratas :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2018 - 20:30

Ingriga, ačiū tau labai labai :wub: :wub: Nustebinai nerealiai, viskas man taip patinka, nuostabioji mano fėja, net noris rašyt visokias saldybes, kokių nepratus  :wub:  :wub:  :wub:

Dar papasakok, kaip tau pavyko prasisukt be jokio lipduko? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 07 gruodžio 2018 - 20:20