Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos
Nugis ziema kaip reikiant.siandien laisvadienis,tai nuo ryto visus krutinau ir vaikiau.Egle nuredyta,kampai isblizginti ,jau ir numigau.O saika burbejo nuo ryto,kad gadinu jiem paskutine atostogu diena rolleyes.gif
Silvos skaiciau 3 dalis.skaityt patiko,bet kazkoks slogus jausmas po jos.
Pamezgioju riesines.neryzzkios tokios,bet visokiu reik
Mergaitiskas megztelis grazus.Turiu coton merino ciklameno spalvos
Atsakyti

mano drakalaitis siandien uzkando siek tiek ir nusiziurejo dar kelis siulelius

31331855183_8358eb4826_c.jpg

32023392801_aa6564b9bf_c.jpg

Atsakyti

sveikos :)

maniškiai pusę dienos tai zumbinasi, tai šoka just dance  :D reik kažkaip energiją nuimt, kai lauke šaltukas  :rolleyes:

Olaiva, esu pirkus aprašą to mergaitiško megzuko :) galiu pasidalint  :wub:

Noriu irgi saviškei tokį numegzt, bet siūlo neišsirenku.

Ingridushka  :thumb_yello:

Silvos rerum ir aš neskaičius... kažkada pradėjau, bet nepatiko.. 

:rolleyes:  :aciuks: mielai  priglausčiau schemutę :nail: aš iš merino megzčiau,nes kažkokio švelnaus,taip pereinančių spalvų siūlo neįsivaizduoju.tai būtų vienspalvis ir tiek

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 sausio 2017 - 17:21

naujuju proga mes su drakium pasidovanojm viena dovana dviems :)

31994479232_501be3b6a3_z.jpg

Atsakyti

Labos

Olaivos megztukas labai kopijuotinas  :wub: Pasižymiu, kad ko nors tokio stiliaus noriu  :wub: Ir dar planuojamas mergaitiškas gražus  :super: 

Atšalo ir pas mus. Verkiant reikia pas kirpėją, pagaliau užsirašiau, tai dabar sniegą žada ir reikia viską atšaukt  :huh2: Sniego žada truputį, bet kai su vasarinėm padangom, stoja visas miestas. Varysiu maisto užsipirkt dar kol snigt nepradėjo, dirbu iš namų, darželis anksti užsidarys, smaginamės. Kas įdomu, kad bendradarbė dar prieš pusę metų perspėjo, kad antrą sausio savaitę snigs  :blink: Pasak jos, antras kartas bus vasarį, o tada jau kitais metais.

Pasirodau savo pilkį:

IMG_0791_medium2.JPG

Malabrigų Mėnulio paviršiaus spalva  :wub: 

Atsakyti

Labos :4u: 

Pagaliau pagaliau savaitgalis :wub: Jauciuos jo nusipelnius su mezginiu ir puodeliu arbatos :ax: Olaiv nu labai labai grazu :wub: Toks elegent, toks pagal mane :wub: Nesiosi :D pro koki kampa eisi, ateisiu taves pasitikti :D .

Restar, laikykis :4u: vis pagalvoju kaip tu, kaip tau sekas.

Ingriduka, as irgi kaip tu salcmire paskutine, Silvos skaiciau pirmas dvi dalis, turiu trecia,bet neprieinu,,pati pirmutine buvo vau :wub: antroji tai jau nebe tokia, matyt ta trecioji del to ir nekabina. 

Atsakyti

Olaiva, tu lygias megztuko dalis vonioj gulėdama nusibrūžinai?:) Mane labiausiai žavi tas gebėjimas padaryt taip, kad nesimatytų joks perėjimas, akuratnai :).

Nors šiuo metu (o gal ir visada) mane labiausiai traukia minimalizmas.

Lietuti - ir vėl naujai pasipuošus, visiškai savam stiliuj. Ypač tas sijonas gražiai spalviškai akį traukia.

Nevažiavau šnd į Kauną, nors buvau susiruošus. Atkalbėjo. Kadangi žinau, kas man daros bent kiek pastovėjus stotelėje, tai labai nesispyriojau... Bet širdis tai kažkur klinikose... Planuoju ten patekt ryt.

Silva rerum aš esu kelis kartus pradėjus ir neįsivažiavus. O po apibūdinimo, kad slogi, tai net nenoriu ir pradėt vėl kada nors.

Atsakyti

hrrrr.. skambinau i nama administruojancia bendrove (na juos taip isdiziai visur vadina) Siprantu, kad ateina nematyti negirdeti Lietuvoje salciai (sivakar net -18), bet kai prie radiatoriaus prisiliest negali, nes atrodo nusideginsi ranka, tai manau jau nelabai normalu, tuo labiau, kad sedziu trumpom rankovem ir prie tokio salcio nejauciu ne menkiausio poreikio apsivilkt kazka ilgom rankovem hrrrr...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 06 sausio 2017 - 19:13

naujas mezginys jau ant virbalų  :wub:​ 

Atsakyti

kuri čia skaito po 2 lapus vakarais??? aš jungiuos... kai ikriukas kelias valgyt susivokiu, kad skaitykle vel ties kazkuriuo lapu jau sustingus... laukia kito vakaro :D

mezgimas kažko mane apleido, bet pasižadėjau sau šiandien pabaigti Dičkiui megztuką :) nes šalčiai nesitrauki, o alpaka labai šildo.... daar dviguba... ir liko tik kaklas juk

Atsakyti

Olaiv, kas daaaaaaaaaaba :bigsmile:  :bigsmile: as tai dukrai kacmyra mezgu :wub: ir apie kiseneta svajoju :ax: kai taip darau letai dukrai mezginys einas, gal negalvot dabar, greiciau nusimegztu :D . O jei svajociau apie nauju siulu pirkima tai gal is vis kaip Olaiva tokiu greiciu pradeciau megzti :rolleyes: .

Brukstelkit kas mezget kisenetas is Dropsu jei netingit, gal galit patart kurie geriausiai nesiojas ir nekeicia formos po skalbimo :ax: .

Atsakyti

Kišenėtų mezgimas bujoja? Ypač qqtės asmeny, ania?

O mažutės pirštinytės turi tiek paaaaat galiukų slapstymui...

Priedas  20170106_204818.jpg   123,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti