Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sūrio kvapo muilas??? Laaabai nišinis produktas būtų  :angel2:​ 

Atsakyti

Tokio kur lėktuvais neleidžia skraidint ir autobusais vežt  :lol:​ 

Atsakyti

Rasytei spec ;)

Priedas  received_315332195737721.jpeg   167,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks derėįjimas žvilgsnio ir dovanos  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka dar vakare turėtų būti

Atsakyti

Sveikos fėjos ir ne tik,  

gyvenimo tempas kažkoks paturbintas, o mane užmetė ant posūkio, taip sakant per virusus jauciuos biški iš trasos išlėkus, ant tiek kad net dviejų dienų prireikė, kad jus sugaudyti🙈

Iš darbo pora val. anksčiau pabegau, bet matomai, kad valandas prieš tai gerai pasikankinau, tai pabėgimas visai nepasijuto...

Ristina, ačiū už nuorodą, patalynės kalnas jau pasiekė adresatą 👍

Gadged, kokio gražumo tavo skara, o jau krasciukas panašu, kad baisiai tiktų mano ripsinukei, pasakosi kas, iš kur, po kiek? 

Dovanų kiekiai, grožiai, pataikymai be komentarų, eisiu vėliau į kambarėlį peržiūrėti, dabar jauciuos pasimetus. . 

Atsakyti

Aha, Olaivos kakluošalas labiausiai prie akių dera. 

Liniuka gi lyg žinutę buvo gavus dar šiandien.

Sėdžiu eilėj prie paskutinės mokytojos. Nežinau ar beverta laukt. Stropi ta mano mergaitė. Man tiesiog smalsu tuos mokytojus pamatyt :). Gaila, mezginio neturiu. 

Atsakyti

Puse dienos prasimaskatavau mieste ir turiu pasakyt rrrr.... Bankimato taip ir nesutikau pakeliui....

Is geresnio, atrodo susipirkau viska viska ir esu pasiruosusi nuo pirmadienio atostogaut ir edukuotis...

Apipirkau paaugusi kudiki, dzinsais ir ne tik, po 1€...

Zodziu sviesejanciam horizonte vaizda gadins dar viena darbo naktis ir kalnas skaru

Atsakyti

Gal spės prieš mano sportą, nors nežinau ar važiuot :hmm: gerklę skauda, seilių negaliu nuryt  :oh: Vakar Rasytė apie šalaviją priminė, tai arbatos prisidariau

Atsakyti

Grįžau namo tokia pavargus, daug pėsčia nuėjus, vos pasivilkau. Ir dar besirengdama striukę girdžiu, kad atėjo žinutė. Na, galvoju, jei staiga iš paštomato, tai jau atgal į stotį tikrai nesivilksiu. Bet pasirodė, kad Bitė parašė, niekur nereikės eit. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2018 - 17:33

kapseika, 07 Gru 2018 - 17:06, parašė: Gadged, kokio gražumo tavo skara, o jau krasciukas panašu, kad baisiai tiktų mano ripsinukei, pasakosi kas, iš kur, po kiek?
Kraščiukas kreatyvintas iš šalio (sesės atimtasis vaivorykštinis)

Priedas  IMG-20181108-WA0011.jpg   99,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget, tavo populiarumas tikrai pelnytas💛

Atsakyti