Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

maziausiai 100 g.gali buti 200

Atsakyti

Aš irgi galiu dalintis.

Mano siūlų drakius baaaardzo aktyvus!

Atsakyti

Restar, taip gadget mane trečia kart jau apdovanoja, turiu jos kojines, skarą pernai garstyčių gavau, dabar pirštines prie jų lb tinka... Reiks namie pafotkint kartu gražiai...

Priedų visų dar neįsiaiškinau kas kur ir su kuo, labai skubejom viską apžiūret ir pafotkint, ten bile kiek dar visokių pindzikliruškių..... 😀💟

Vysks tiaaaa su gilia mintim.

Svarbu detektuot, kad tas daigggtas prie pelės tai sūris. Valgomas.

O pelė su teliefo valymo pilvu ir prie tų kadais gautų slastelių gi, su sūriu atėjo.

O maišiukas su visa Lietuva.

Nu ir teisingi kvepaliukai (kaipgi be jų)  :wub:  riožiniai ir su teisingu pavadinimu.

Ir bloknotytis.

Ir atvirutės nepamiršau!!!

Atsakyti

gadget, kokia tu pavyzdinga. :B

Atsakyti

Kokios fainos dovanos!  :wub:  Bišk pražiopsojau dalį tiesioginių transliavimų, bo bišk ėjau į penktadieninį flai flai ingliš, o ir dar reikalai darbą dirbant ištinka, nu bet faina  :rolleyes: 

O aš, o aš, o man... Bijau, kad gimsta naujas drakius. 

Neatspėsit.

Lūpų dažų  :blink: 

Va-je-tus. 

Atsakyti

silinge, mano drakius   panasios pakraipos ,  isigijau nagu laku drakiu :nail: apie kitus drakius reiktu patylet . puodeliu drakius,  katinuku drakius . puodeliu su katinukais ... vyras  mugeje  sako, vaaaaa, ziurek puodelis su katukais :D  o puodeliai tai su masinu simboliais. nu tai ...  nepirkom, sakem but jau nukvakimas  visai :)  

as vis nepataikau i tiesiogines transliacijas, ale uztat atsisedu verciu puslapius ir dziaugiuosi, kokios jus isradingos, kiek visko mokat, gebat :)  tiesiog kaledine stebuklu dvasia aplanko beziurint :)

Atsakyti

Kokios fainos dovanos!  :wub:  Bišk pražiopsojau dalį tiesioginių transliavimų, bo bišk ėjau į penktadieninį flai flai ingliš, o ir dar reikalai darbą dirbant ištinka, nu bet faina  :rolleyes:

O aš, o aš, o man... Bijau, kad gimsta naujas drakius. 

Neatspėsit.

Lūpų dažų  :blink:

Va-je-tus. 

Isadora Perfect jau turi? Eik, suturėk. To.bu.li!!!

Atsakyti

Labas

užsivertus šiandien reikalais  :oh: 

Tiesiogine transliaciją praleidau

Atsakyti

Labai visų fainos ir norėtinos dovanos  :wub:​ 

Atsakyti

Uzsiskaiciau jus ir vos nepravaziavau stoteles

Atsakyti

Aš 2k iš eiles gavau Lace, o mane gadget 3k gavo, tik gal ne visus iš eiles, man regis su pertraukom metu, jei neklystu :D 

Gadget, žinau, kad viskas pas tave su mintim... Ir gan giliom....tik ne viskă gal gebejau suprast, su Olaiva lūzom, kai pasakei, kad ten sūris, mes manem muilas, bet aišku dar nebuvom atlupę... :D

Atsakyti

O šiandien dar kas bus ar viskas  :hmm:​ 

Atsakyti