Mažėja, mažėja fėjų... bus lengviau spėti.
Pati supainiojau. Gi žymi kuri kuriai
1. Liniuka - Žuviukui
2. Kerpena - Ingrigai
3. Limit - Restar
4. Restar - Faraway
5. Lace -
6. Šarangė - Lace
7. Zuviukas:) - Ligvitai
8. Gadget3 - Šarangei
9. Olaiva - Šilingei
10. Ingriga -
11. Katuks - Gadgetui
12. Faraway-
13. Vincis
14. Šilingė - Rasytei
15. Ligvita - Katukui
16. Rasyte_ - Olaivai
Mažėjas, mažėja fėjų... bus lengviau spėti.
Restar, taip gadget mane trečia kart jau apdovanoja, turiu jos kojines, skarą pernai garstyčių gavau, dabar pirštines prie jų lb tinka... Reiks namie pafotkint kartu gražiai...
Priedų visų dar neįsiaiškinau kas kur ir su kuo, labai skubejom viską apžiūret ir pafotkint, ten bile kiek dar visokių pindzikliuškių..... 😀💟
Trumpa mano atmintis žiauriai . Atsimenu tik, ką pati gavau ir ką dovanojau
. Ir kam
. Na, dar kai kurias ypatingai išskirtines dovanas. Va, mano atmintis tai sako, kad pernai Gadget kažkam mėlyną baktusą dovanojo, bet tai gal čia užpernai jau.... Žodžiu, ne dyvai
. Ko gero, važiuoju namo, paliksiu mašiną ir nuvažiuosim kartu į muzikos mokyklą su maže autobusu. O tada nueisiu į Čiurlionkę paklausyt apie savo ilgakasę, jeigu kur prieit pavyks. Ir nereikės nervintis dėl parkingo ir slidinėt gatvėj. Geniali idėja, sakyčiau. Sąlygota oro sąlygų.
jo... ir aš bandysiu palikt mašiną darbo garaže, atsibastyt po spusnis kalėdas bešvenčiant, o ten žiūrėk , ir snigt nustos ir kelius nuvalys... tada vakarop pasiimsiu švarią mašinytę ir namo.... aišku, rajoniniai keliai tai gal istaigmenų pateikt....
norėčiau tą lialką iš arčiau apžiūrėt.....
aš šįmet antrą kart dovanojau Gadgetui pačiam pirmam swape buvau ją gavusi. ir beveik į temą pagamijau
namų apyvokos daiktų